Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a gondolkodó maxval

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magántörténeti tény, hogy 1989. október hetedikét nem vettem komolyan. Mint a Népszabadság főszerkesztő-helyettesét hívtak meg az MSZMP kongresszusára, engem azonban inkább a mannheimi filmfesztivál érdekelt. Mire hazatértem, megalakult az MSZP, ahogy akkoriban mondta valaki,…..
a gondolkodó maxval 2014.10.08 08:32:19
@dr doktorka:

Népszerű, de téves eszme.
Melyik részét nem értitek, drágáim, a Navracsics-féle sikertörténetnek? Tulajdonképpen majdnem mindegy is, ezt a posztot leginkább fenntartásokkal írom: Magyarország 80%-ának ugyanis (és nagyvonalú voltam) lövése nincs arról, hogy mit jelent ez a mondat: Navracsics Tibort…..
Sőt, Obama azt mondta, hogy Magyarország már döntött: a saját helyét az orosz, a kínai, a kenyai, az egyiptomi, a burmai, az azerbajdzsán stb. rezsimek között jelölte ki a szabadság és a társadalom elnyomásában. Hadd tegyem hozzá, ezzel nem tett mást, mint nyugtázta a magyar…..
Hallom rendszeresen az érvet a soá relativizálása érdekében azoknak a szájából, akiknek már elegük van a zsidó "hisztériából", hogy a fehérek amerikai hódításai, a Tajpej-parasztfelkelés és az azt követő megtorlások, a vörös khmerek, a "kuláktalanítás", az egymás…..
a gondolkodó maxval 2014.09.22 16:30:17
@Laci A Lakli:

Nem, ott hadifoglyokat irtottak ki, nem nemzetiségi alapon.
A kattintásvadász cím következménye a gyors pontosítás kényszere: valójában arról lesz szó, hogy miért jó olyan helyen élni, ahol a melegek merik vállalni másságukat.  Fél éve Berlinben élek, és itt rendszeresen látni olyan párokat, akik nyugodt, félelem nélküli gyengéd…..
a gondolkodó maxval 2014.09.22 16:27:29
@Alick:

Súlyosan téves gondolkozás ez. A zsidó szabályokat Isten eltörölte, így ezekre hivatkozni egyet jelent: a téma totális nem ismerését.