Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RobinaHood

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ferencnek hívnak és 2001-ben skizofrénia mentális betegséget állapítottak meg nálam az orvosok. Ezzel a betegséggel nem mindig egyszerű együtt élni. Jómagam az önkutatáshoz fordultam, azzal próbálkozom, hogy az elmém és az értelmem erejével feltárjam a saját lelkem érzésvilágát és ezáltal…..
RobinaHood 2018.07.25 13:20:22
@Donatus a Jerbiton: Ez nem ilyen egyszerű. Ha valakit gyámság alá helyeznek, akkor ő többé nem rendelkezik a jövedelme felett, nem írhat alá saját nevében szerződést, sőt, a gyámnak joga van kezdeményezni az intézményi elhelyezését is (magyarul simán bezárathatja, addig sem kell vele foglalkozni). Amire te gondolsz, az a támogatott döntéshozatal: www.macsgyoe.hu/downloads/szakmai_anyagok/tdismerteto.pdf
– Hangos! – vágja rá tétovázás nélkül Sanyi bácsi, kaszásdűlői lakos. Örül a kérdésnek, mert az „elviselhetetlen dübörgés” régóta a bögyében van. – Meg a sok drogosalkoholista csavargó! – kontráz rá Jolika néni, Óbuda minden önjelölt és foglakozás szerinti házmesterének szószólójaként. Zoli, aki…..
Amikor tavaly év végén összegyűjtöttük azokat a magyar figurákat, akikre 2015-ben a legbüszkébbek voltunk, többen befikáztak, hogy Katinka miért maradt ki. Sehol nem volt még akkor a nagy balhé, mégis úgy éreztük, hogy van valami fura ebben a lányban, illetve hiányzik belőle az…..
  Imádok a Lidliben shoppingolni, és nem csak azért, mert a heti akcióknak köszönhetően minden alkalom igazi kaland, hiszen a bolt középen található kincses szigetekben mindig pompás új cuccokat lehet vadászni. Van itt minden Jézuskától géppuskáig, olyan jutányosan ráadásul,…..
Válni nem jó. Elvált, gyerekeket nevelő nőként – is – mondom: válni nem jó. Nem jó, mert véglegesíti azt, hogy tényleg vége a szerelemnek, vége a közös életnek, vége az együtt ébredéseknek, kávézásoknak, kirándulásoknak, hülyüléseknek, mindennek, ami közös.Egyet…..