Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagy zsuzsanna katalin

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  .............................................................. Nem, nem vagyok jó anya max. elégjó  de az is csak azért, mert átlagot vonok  hisz nagyfiam szerint a világlegjobbika  s a szerintem milyen közt megállapodok    bár mindig igyekeztem, adtam magam  nem erőből nyomtam, mint…..
Szemétből készül? Pillanatok alatt összedobom? Nincs anyagköltség? Bármiből készülhet új termék? Egy kicsit mindegyik igaz, csak nem úgy, ahogy a legtöbben gondolják...
Nem vagyok focirajongó, nagyjából harminc éve az első meccsek, amelyeket végignézek (nem véletlenül), a válogatott mostani összecsapásai, fogalmam sincs, Storckot hol mennyiért jegyzik edzőként, elképzelésem sincs arról, mi fán terem a passzsáv, de néhány dolgot tudok cserébe. Egy háromszériás…..
…akkor minimum besüt a nap az ablakon. A hajam olyan, mint a klaudiasiffernek a taft reklámban és eleve full sminkben ébredek. A gyerekek mosolyogva, kérés nélkül felöltöznek (vagy már eleve ruhában ébrednek, és nem az előző napiban..), a rádióban a kedvenc zenéimet játsszák,…..