Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brainless

112 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kevés lépésnek kellett egymás után következnie ahhoz, hogy az Animals révén minden idők egyik legnagyobb slágerévé váljon a Felkelő Nap háza. Feltehetően egy angol ballada-kaptafából bontakozott ki, egy Bartók és Kodály példáját követő amerikai népdalgyűjtő…..
  Wax Audio – Stayin’ Alive In The Wall [mp3] The Bee Gees – Stayin’ Alive Pink Floyd – Another Brick In The Wall Pt. II már említettük, hogy Wax Audio éppen nem fér a bőrébe a Thunder Busters mashupja már 370 000 megtekintés felett jár a YouTube-on…..
Brainless 2010.10.08 22:37:19
Levélírónk tegnap volt az M5-ös autópályán egy cserbenhagyásos baleset szemtanúja. Az ilyesmi az egyike azoknak a dolgoknak, amire nagyon tudok ugrani, pláne, hogy jelen esetben szándékosan rárántotta a 3-as BMW sofőrje az autóját a szerencsétlenül járt áldozatára, majd…..
Brainless 2010.04.25 12:25:48
@akárki lehetek:-): Bocs, lehet, hogy félrenéztem, hogy ki írta. ;) Pedig ha tudnád, hogy megy az többet is... ;) Csak az a baj, hogy baromi hosszú az ötödik és így nincs semmi erőtartalék. Hiába 800 kiló és hetven x ló. Ettől veszélyes egy cseppet valóban.
@Reaper Man: Valóban, igazad van. Nem a mentősök teszik, a feljelentést és én is a kötelező intézkedésre gondoltam, aminek adott esetben, nyilván feljelentés, vizsgálat, hívjuk akárhogy a következménye. Azt út karbantartója nyilván nem a BMW-t jelenti fel. Ő csak akkor tesz feljelentést, ha nincs vizsgálat és nem vállalja senki a kárt. Ráadásul ha jól tudom ismeretlen tettes ellen teszi.
Brainless 2010.04.25 13:38:19
@anyadmajma: Egyetértek, ne tévesszen meg a nevem és nem azért írtam, hogy mit bír, mert az mekkora királyság, hogy közúton feszegeti valaki egy kisautó határait. Ezt 1 hónapos jogsival megtanultam, mikor rommá törtem egy Trabit. De utána tettem is róla, hogy megtanuljak megállni. Sok-sok kartondobozba és elkopott gumiba került egy lebetonozott bánya helyén, de úgy érzem a fentebb említett balesetemnél nagyon sokat segített. Anélkül valószínűleg én is az árokba rántottam volna az autót.
Brainless 2010.04.25 13:59:25
@anyadmajma: Pontosan. Én minden egyes telet úgy kezdek, amint leesik az első hó, hogy megyünk asszonnyal éjjel a Tecskó parkolóba, hogy hamar ráérezzen az ember a határokra és ezzel ne a forgalomba kelljen szembesülnie. Nem véletlen, hogy az első hó alkalmával van mindig a legtöbb baleset. Akármilyen profi is valaki 9-10 hónap elég arra, hogy az ember reflexei ráálljanak a "jó időre". Na ez már nagyon offra sikerül. Sorry o_O
A faszozás egy mindenki által űzhető, könnyű játékszabályokkal rendelkező és nagy közösségformáló erővel bíró játék, amely egyre népszerűbb a magyarországi munkahelyeken, legyen szó akár multinacionális vállalatról, kis- és középvállalkozásról, vagy a…..
Tőlem nyerte Balázs, egész pontosan az Arany Fostalicska Alkoholista fokozatát, a fenti képviccel, ami szinte megfejthetetlen, de az mindegy is, az agyelhalás ugyanúgy bekövetkezik pár másodpercen belül. Találgass kicsit, aztán kattints vagy gördíts! A…..
Brainless 2009.10.01 11:44:49
@bropi: Jaja, az epilepsziás is így figyelmezteti a környezetében lévőket, ha csendben akarja átélni a közeledő rohamát:
Piszt, rángok.
Az iskolakezdés okozta kábulaton csak igazán erős darabok tudnak áttörni, hogy jókedvűen elpusztítsanak pár millió agysejtet. Kolos műve még arcrángást is okozott, de nem a nevetős fajtából. Ha ezt megtudják az Idegenek, nem lennék Kolos helyében. Egyben ez az első…..
Hát talán úgy, mint Crouchy, a kétnyelvű parasztvicc műfajának meghonosítója, aki 12 éven át tanulmányozta a magyar népi öltözködést, mielőtt megalkotta volna főművét, melynek címe           Boeing 737..
Brainless 2009.10.01 10:37:11
@Bisztő Gyalla: Hogy öreganyám kapjon a 6 rőfös faxára. Hát én hülye, nem megnéztem a videót!? Pedig tudhattam volna....
Ezek végig humpákolták az egészet. :D
Vigyázat! A járda szegélyét oroszlánok nyalogatják!Köszönet érte áRPi-nak...
A nyúlon túl Ragozási kérdés 2009.09.15 07:55:00
Hogyan is mondjuk?Átmentek a zebrán vagy átmentek a zebrával?..
Breasts Fly Out on Roller Coaster | Girls | SPIKE.com..
Brainless 2009.09.09 10:29:34
A nyúlon túl Half Life 1 percben 2009.09.04 07:52:00
Ki nyer ma? Half life és muzsika 1 percben. Aki kérdez:....., s aki válaszol:..... Vagy netán így: Ki nyel ma? Játékos buzik a kiskertben. Aki térdel:..., s aki ráhajol:....  ..
A nyúlon túl A siker titka 2009.08.19 09:04:00
Eladjuk a házad vagy ha nem sikerül egy hónapig ingyen kiverjük..
A nyúlon túl Morbid dekoráció 2008.01.27 14:41:00
Sajnálatos módon a tegnap délutánt és az estét az egyik keleti nagyvárosunk kórházában a sürgősségi gyermekosztályon töltöttem. Mielőtt bárkinek eszébe juthatna, nem, nem én vagyok a beteg. Legalábbis nem úgy. Agyilag tényleg 8 vagyok, és az elmémmel sincs minden rendben. De…..
Brainless 2009.08.10 16:01:54
@Sziasztok8: Nem is! :P Én vájár gyerek vagyok.
Nem én hívom kávé ótomatának. :D
De annyiban igazad van, hogy mindez Nyíregyházán történt. ;)
"Sárlok, Holmes!" - mondja  Ló Elemér. Tiltakozást fogok bejelenteni a Földművelésügyi Minisztériumban! És valahogy kijárom Demszky Gábornál, hogy a főváros területén helyszíni bírsággal sújtsák a kétnyelvű szóviccelést...
Brainless 2009.08.03 10:14:13
@Kremaszter: Minden tiszteletem a tiéd, ó agyatlan kétnyelvű szóviccelők Istene! :D
Kérdezte The Sheik gtalkon, aztán persze rá is vágta, hogy "Hát az, hogy ha a kövér ember sérül, akkor az hi-fi, ha Overdose sérül, az lo-fi." Csodálkozik-e bárki, hogy bár blogérett a cucc, fizikailag képtelen voltam betenni? Erre most megírta a postaládába, hát…..
Az előbb elrontottam. Memo ugyanis, aki a szexi Pataky Attilás béna viccet küldte, azért emleget második levelet, mert percekkel azelőtt jött tőle az első, amivel elvesztette volna a szüzességét, ha előbb olvasok, mint posztolok, és azt teszem be előbb. Na mindegy, a lényeg, hogy…..