Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mostmarmuszajkommentelnem

0 bejegyzést írt és 510 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1864. november. A William T. Sherman tábornok vezette északi csapatok vasútvonalat rongálnak meg Atlanta térségében, hogy nehezítsék a déliek ellátását..
mostmarmuszajkommentelnem 2021.02.22 01:24:40
@fareszjó: @gigabursch: Egy kutya (hacsak nincs valami egészségügyi problémája) kibír akár 13-14 órát is anélkül, hogy el kellene végeznie a dolgát. Egyrészt kevéssé tartom valószínűnek, hogy este 7-kor bezárták őket, aztán reggel 9-kor kijöhettek, addig meg csinálhattak, amit akartak. Számomra az tűnik logikusnak, hogy mielőtt bementek őrködni (nem közvetlenül a zárás után, mert akkor még lehetett takarítás vagy bármi) alaposan kipisilhették, kiszarhatták magukat, és a kajájukat is úgy igazították, hogy ne pont az őrködés alatt jöjjön rájuk a szükség. Másrészt vélhetően nem arról volt szó, hogy Fifikét beküldték azzal a felkiáltással, hogy "oldd meg". Gondolom kiképzett kutyák voltak, akik pontosan tudták, hogy mi a feladatuk, és mit csinálhatnak és mit nem, ezért nem kezdtek el tombolni az üzletekben. Ettől függetlenül persze nem lehetetlen, hogy 1-2 ruhadarabnak vagy akárminek baja lett egyszer-egyszer (de nem minden éjjel), de azt max. leírták veszteségként. Még mindig jobb, mint ha kirabolják az egész boltot.
  Érdekes, hogy milyen képet ápolunk magunkban a saját világunkról. A csimpánzokról például azt gondolnánk, hogy békés, egymással jól megférő lények. Csányi Vilmos, a világszerte elismert etológus szerint ha a 7-es buszt a Blahán teleraknánk egymásnak idegen csimpánzokkal, úgy a Bosnyák tér…..
mostmarmuszajkommentelnem 2020.06.24 22:18:11
@G. Nagy László: Hűha, nem hittem volna, hogy egy közel hároméves posztra írt megjegyzésemhez ilyen hamar választ kapok. :)

"Meglehetősen kevés? Mivel egészítenéd ki? Csak hogy világos legyek: liberalizmuson a klasszikus liberalizmust értem, nem azt a neomarxista őrületet, melyet manapság liberalizmusnak hazudnak."
Arra gondoltam, hogy a "baloldal, jobboldal, liberalizmus" felosztás túlságosan leegyszerűsítő. Bőven van köztük átmenet, és ezek alapján a liberalizmus képviselné a közepet. Szerintem a liberalizmus a baloldalnak az egyik, a centrumhoz talán legközelebb álló ága.

"Az mint jelent, hogy egy eszme elvében oké, gyakorlatában nem? Valami olyasmit, hogy a gyakorlat eltér az alapelvtől. Ekkor - lássuk be - nem az alapelv sérül. És nem az alapelvet kell szemétre hajítani, ha az - elvben - oké."
Ez alatt azt értem, hogy hiába szép és nemes egy eszme (ez alapvetően a kommunizmusra is ráhúzható), ha a gyakorlati megvalósításába az emberi gyarlóság miatt hiba csúszik, akkor teljesen mindegy, hogy mennyire volt szép és nemes az adott eszme, minden egyes ember úgy éli át, ahogy az neki a gyakorlatban lecsapódik. A társadalom kisebb-nagyobb (de inkább kisebb) részére nagy valószínűséggel igazak lesznek az elméletben leírt dolgok, de ebben az esetben ők lesznek a "kivételezettek", akik élvezik az elméletet, az összes többi ember pedig a gyakorlati megvalósítás szenvedője lesz.

"Mi a javaslatod a szabadság eszméjével szemben? Milyen téren kötnél béklyót az emberre, mellyel jobbá tennéd a világot?"
Ha tudnám a választ ezekre a kérdésekre, valószínűleg nem egy blog.hu-s blogban fejteném ki a véleményem, hanem a világ legnagyobb agytrösztjei mellett ülnék...Én csak azt érzem, hogy mindenféle hangzatos szlogen ellenére nem jó ez így,
Lilával indulunk, akire olyan szűk gatyát adtak, hogy deréktól lefelé pálcikaembernek néztem. Mindezt megfejelték egy 45-ös bakanccsal, meg egy ótvaros pólóval, amiben a szemetet nem vinném ki, de hát mi a faszt értek én a divathoz? Meg amúgy se ez a lényeg, hanem, hogy holnap itt…..
Megint Bencés napunk van, ami azért jó, mert Lila oda-vissza billegésétől, a múltkor már leszédültem az ágyról. Bencénk továbbra is az applikáció jelentőségét sulykolja. Persze, nekik biztos fontos, de nekem, aki csak passzívan szórakozok a műsoron, teljesen mindegy, hogy…..
gpoy Minden rizsa nélkül vágjunk is bele, hisz igazi internetaranytömbökkel, sőt, a lófaszt, öklömnyi véres gyémántokkal szolgált a tegnapi adás. Ugyanitt míg lefőtt a kávé rájöttem, hogy a VV7 az, ami az alkohol képtelen velem megtenni: öl, butít és nyomorba dönt. Az adott…..
mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.23 16:02:31
@Gia: ahh, ennel kreativabb vagyok. Es remelem Jabba is. F*sza kis feszultseget tudna generalni Komisszal meg 12kerrel. :D
mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.23 16:43:00
@Gia: ja, kihasznalhatnak. De 12ker "uriember" (elvegre menyasszonyt addig nem huzna meg, amig az nem mozdul ra); Basszajba Plasztik miatt visong; ez a David gyerek szerintem ki fog hullani, meg mielott eljutnanak odaig, hogy beteszik a szolit; az uszomester (vagy mi) sracot nem tudom, belole szinte meg semmit sem lattam; van meg valaki? Jabba pedig eleg kejsovar es pofatlan ahhoz, hogy bevallalja. :D
mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.23 17:06:42
@Gia: ja igen, Komisz, o meg szinten eselyes lehet a szoli-szex bizniszre, ha eleg tokos a hetyke kis sapkajaban... :)
Nem egyszerű ez a VV-évad, állapítja meg a fekete miniruhaszerűségbe öltöztetett Lilu és az ismét farmeringes Istenes Bence a bevezetőben, és két új szót emlegetnek, a szkreccselést és a bikkantást, akiket most tanultak, egyelőre belegondolni sem merek, mit jelenthetnek, de majd…..
mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20 18:12:03
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nemar, ez a Nicki Minajos kep... Az ott tenyleg a segge? :o Erre most igy hirtelenjeben nem is tudok jo hasonlatot mondani. Pfejj.

@mézescsók: nekem is a hallgatozasa tunt fel, es az nagyon nem tetszett. Ennel egy kicsit azert lehetne kulturaltabb. Bar tudom, a VV-szereplok nem a kulturarol hiresek, nadeakkorisna.

@Mók_Ica: ez mondjuk igaz. En meg nem talalkoztam testkozelbol szilikoncicivel, de nem utasitanam el a lehetoseget, ha szerezhetnek egy kis tapasztalatot. :) Azoknal a lanyoknal, akiknek nagyon kicsi melluk van, es emiatt tenyleg komoly onertekelesi gondjaik vannak, meg akar tamogatom is a dolgot. De ahogyan a szilikonszajat, mint "problemamegoldast", ugy azt sem tudom megerteni, hogy ha valakinek alapvetoen nem rossz a melle, az minek csinaltatja meg. Vagy plane azokat a noket nem ertem, akik egyre novelik az implantatumuk meretet. Most tenyleg attol lesz maga szerint noiesebb, hogy 250 kobcenti helyett a vegen mar 1000 kobcenti folott jar?!
mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20 21:09:41
mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20 21:46:00
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): en igen, es kellemeset csalodtam benne.
Az első arconpörgős bulikah Bezzeg régen… mondhatnám, de az igazság az, hogy ez a VV úgy kellett már, mint egy falat kenyér. Vagy mint VV Plasztik Dórának egy Tutti Frutti címlap. Igaz, hogy minden széria első hete a legpörgősebb (lásd: a Velociraptor lábkörmökkel megáldott…..
mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20 03:34:14
@szmoti: a mostani off eleg hosszu, de lehet, hogy mar lefekudtek aludni. Mindenesetre valoban jobb az online, mint az elozo szeriaban volt (legalabbis a mai adas alapjan), es en is remelem, hogy tartjak magukat ehhez a dicserendo hozzaallashoz :)
Most hétvégén rajtam van a szopóálarc, hogy megírjam a Villa nagy történéseit. Aki nem bírja a szavak áradatát, annak alles zusammen itt van egy mondatban a lényeg: Krisztián sír, a többiek félnek. Na, de ahhoz, hogy idáig eljussunk kellett egy Titanic betétdal, több liter…..
mostmarmuszajkommentelnem 2014.02.08 19:37:32
@foxglove (baszatlan picsa): igen, ez a cselekménytelenség a legbosszantóbb. Néhány unalmas általános iskolai sorverseny, pár fehérnemű-mutogatás, ezenkívül pedig döglés az ágyban. Nem is értem, hogy akartak arra műsort alapozni, hogy Báttya fekvőtámaszokat nyomat vagy hárman döglenek egymás mellett a kanapén és nem csinálnak semmit. Akkor már inkább vegyék elő a korábbi szériák vetélkedőit/tematikáit, mert még ezek a leporolt események is jobbak, mint a nagy semmi. Leszámítva persze az aljasulós bulikat, amikre általában kitalálnak valami indokot. Vagy nem, mert minek... :)
mostmarmuszajkommentelnem 2014.02.08 19:48:29
@Szentpeter: a szerkesztők "csak" meg akarják előzni, hogy a lakók betörjenek a riportszobába, piát követelve, mint a VV4-ben. :)

@foxglove (baszatlan picsa): :D Na majd, ha kijön a villából Debilió, ő kezelésbe veszi. Akár lány, akár fiú. :)
Jájj, emberek! A tegnap beígért izgalmas adás sajnos a lakók jellegtelen balfaszkodásai miatt elmaradt. Vígasztaljon minket a tény, hogy Lilu ma kényelmes, játszós ruhában vezeti a műsort, ami jelen esetben egy zöld gátyó és egy piros flanelingre hajazó, tipik favágó felső…..
mostmarmuszajkommentelnem 2014.02.04 15:18:39
@ミラ: oké, segítek címszavakban. Összefoglalók, HV olvasása, ellenállhatatlan belső kényszer. :)

@Haynau: thx, ez jó cikk. :)
mostmarmuszajkommentelnem 2014.02.04 18:08:18
@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: a tusolós jelenetek a klipben csúnyán büntetnek. :/
mostmarmuszajkommentelnem 2014.02.04 18:11:27
@Szentpeter: komoly :)
Ahogy azt már tegnap elöljáróban leírtam, a VV6 TÖRTÉNELMÉNEK (!!!) első kiszavazó show-jának hogyvoltozásával kimaxoltam az életcélom, innen már csak lefelé vezet az út. Ebben a végtelen eufóriában dagonyázva csapjunk is bele a lecsóba. Jön az est két ceremónia mestere,…..
mostmarmuszajkommentelnem 2014.02.03 19:02:24
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: na igen. De majd Zsófika meg Báttya addig mondja az okosságokat a 2-3 nap múlva érkező fodrászoknak, hogy azok inkább bevállalják a takarítást is, csak hadd szabaduljanak már a villából. :)
mostmarmuszajkommentelnem 2014.02.03 19:23:38
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: nem tudhatod. :) Zsóti meg Dávid lefekvés előtt amúgy is azt fejtegették, hogy több fodrásznak kell majd bemennie, mert a lányok ilyen-olyan frizurákat akarnak majd, és egy lányra szerintük legalább 4-5 órát kell szánni. Oszt' kell majd valaki, aki az ő hajukat/szakállukat is kihidrogénezi. :)
mostmarmuszajkommentelnem 2014.02.03 19:51:32
@Haynau: ne add fel! Lesz még Iza csengőhangja a hozzád hasonló perverzeknek. :)
Istenmentes Bencének is kell dolgoznia a héten, így ma ő tolja a VV app Horst Fuchsot is megszégyenítő marketingelését. Ma sem lesz vicces az adás, ezt már előre borítékolhatjuk. Még mindig a kihívás hullámain lovagolunk, rendületlenül. Megnézzük, ahogy Simlis és a Szende…..
mostmarmuszajkommentelnem 2014.01.30 21:06:58
@Haynau: ez a Zsófis gif büntet :)
Már megint jól elhúzták az orrunk előtt a mézes madzagot. Tudva, hogy tegnap Szájmon irgalmatlanul lealjasodott és ebből egy képkockát se mutattak, csak azt, hogy a kretén barom fejbe verte magát mikroportjával, kicsit pipa vagyok. Senki sem tüsszentett be a perem alá, nem volt se…..
mostmarmuszajkommentelnem 2014.01.30 18:14:37
mostmarmuszajkommentelnem 2014.01.30 18:21:37
@☺Mazsola: az az enyémet, de is látni nem fogom. :( Jön a barátnőm, és ő agyf*szt kapna, ha ezt kéne néznie velem.. :) Úgyhogy most pár napig nem lesz VV nekem, majd vasárnap a párbajra visszatérek. De előtte bepótolom, amiről lemaradtam. :)
mostmarmuszajkommentelnem 2014.01.30 18:36:35
@ő-szinte: nem, csak szeretnék reggelit kapni. :D Amúgy meg per pillanat 200 km-re élünk egymástól, inkább foglalkozom vele, mint a VV-vel. Van egy kis minőségbeli különbség... ;) És már varrom a bojtot a papucsom orrára. :))))
Na, megint nulláról indulunk. Bár volt egy Való Világ történelmében soha nem látott gigászi twist, de attól még a totál érdektelenség pocsolyájában tapicskolt a tegnapi rész. Nézzük miből élünk. Lilu ma a nature beauty jegyében aggatta magára a rucikat, egy libafos zöld…..
mostmarmuszajkommentelnem 2014.01.29 18:18:56
@Haynau: thx, de én inkább ilyeneket szoktam hallgatni, ha nagyon le akarok menni alfába: www.youtube.com/watch?v=savCAd6RyPI

A Star Treket nem igazán kedvelem. Még akkor sem, ha csak űrhajóhang. :)
mostmarmuszajkommentelnem 2014.01.29 18:32:06
@☺Mazsola: volt már, valaki belinkelte korábban a valovilag.hu-ról a videót.

Még egyszer asszem teszkóban a CD-k között turkálva találtam egy Sounds and Songs of Humpback Whales című lemezt, kíváncsi lettem rá, és asszem 390 Ft-ért megvettem. Aztán megvettem jó pár másik CD-t is ebből a Sounds of Nature sorozatból. A másik nagy kedvencem egy nyári vihar felvétele volt. Azóta sajnos már tönkrementek vagy másoknál elkeveredtek ezek a CD-im, de felfedeztem őket meg hasonló videókat a YT-on, úgyhogy most már újra átélhetem ezt az élményt. :)
Szegény Lilura párducmintás cicanadrágot adott a sztájliszt, bár még így is jobban jártunk, mint egy Boss-öltönyös Istenessel. A mai adás leginkább két lakóról fog szólni, Izáról és Simlisről, és lesz sok-sok racsítás, sírt is a mikroport a Harcsaszájú picsa nyakában…..
mostmarmuszajkommentelnem 2014.01.28 17:30:53
@Empty Bee: akkor nagyon elbűvölhetett téged ez a kombó :)
mostmarmuszajkommentelnem 2014.01.28 17:44:44
@Empty Bee: inkább ez, mint Simon kilógó lábkörme :)

@Dr. Furifangosz: egyszer volt valami kiakadás ezen. talán Iza akart borotválni valamit deréktól lefele, és Debilió bement a fürdőbe. a személyekben nem vagyok biztos, úgyhogy a tévedés jogát fenntartom!
mostmarmuszajkommentelnem 2014.01.28 17:54:38
@Dr. Furifangosz: too much information
In medias res az esti elbaszott bulika után nyitunk egyből. Dorka reggeli pszicho picsaként ébred, amint meghallja a többiektől a pletyit, hogy Kispesti Sziránó és Iza között volt valami az éjjeli bebaszódás hevében, így Zsóti jóindulatú, reggeli indíó „Ittál már ma…..
mostmarmuszajkommentelnem 2014.01.26 03:28:19
@SzilajSzilard: Debilió nagyon nem alszik. Lehet, hogy mégiscsak volt valami action egy másik ágyon, aztán most mindent megtesz, hátha rá tudja raboltatni a harcsára Zsófit, aki viszont páncélként használja a takaróját. :)
mostmarmuszajkommentelnem 2014.01.26 07:41:02
@Tapmancs: ááááá, biztos csak örült az a szerencsétlen szerkesztő(gyakornok?), aki eddig egyik ujját folyton a STOP gombon tartotta (hátha Debiliónak mégiscsak összejön valami Zsófival, és akkor azt nehogymár élőben láthassuk, mert különben nem lenne elég "izgalom" az összefoglalóra), hogy letelt végre a munkaideje ;))
Kérem szépen, a hazai képregénykiadás újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen április közepétől magyarul is megvásárolható a The Walking Dead - Vol. 1: Days Gone Bye című nyitórésze/füzete. A kepregeny.hu adja ki, és voltak olyan jó arcok, hogy a magyarul The Walking Dead -…..
mostmarmuszajkommentelnem 2011.03.10 15:04:03
@Llew: vagy lehetne "elhullt idők" is
homocriticus Tavasz... 2011.02.08 00:26:53
...itt van. Meleg szellő, napsütés. Kívül s belül. S hamár, akkor búcsúzzunk e mozgalmas téltől méltóképpen. Íme:  ..
Félrefordítások Bronzkori ágyú 2011.02.21 10:55:00
nyos korábbi beküldése volt a főmorzsa, most ismét egy szép darabot kapunk tőle:Informatikus vagyok, szóval tudom, hogy programot néha nehéz fordítani. De van pár eset, amikor ez nem ad mentséget az általános műveltség teljes hiányára.Az Empire Earth egy 2001-ben megjelent játék…..
mostmarmuszajkommentelnem 2011.02.22 00:09:30
@quantumboy: Csak nem biztos, hogy rendelkezett szövegkörnyezettel. Sőt...le merem fogadni, hogy kapott egy Excel-fájlt, aztán kezdjen vele, amit tud. Persze lehet találni félmegoldásokat (pl. megvenni a játékot -- hogy végképp ne érje meg neki a fordítás, haha), de még így is könnyen bele lehet futni szarvashibákba, mert a megrendelő (gyakran a forgalmazó) nagyjából 0 segítséget ad...
Angelika kisebb csokor általános bakival lep meg bennünket, és még bónusz kiejtési iránymutatást is kér.Több helyen, több filmben (pl. Helyszínelők, Poirot) hallottam a "billion" számot "billióra" fordítani "milliárd" helyett. A billió magyarul…..
hogyvolt VV4 - 4X61 2011.02.14 13:45:00
Felszisszenek, nem Lilut vártam, férjem rápillant a képernyőre, „na, ez a szerencsétlen vászoncseléd holnap is megkapja a magáét”, aztán tovább rendezgeti a Juve zászló redőit, én vihogok, hogyne kapná, a kinyúlt szürke kardigán, körömcipő, halottrózsaszín…..
A Redditen a minap közel 2000 kommentet ért meg ez a téma, szó se róla, magas labda videojátékok címeit ráhúzni az ember szexuális életére, akár önironikusan (Alone in the Dark? Unreal? Dead Space?), akár nagyotmondásra kihegyezve (Force Unleashed? Shadow of the Colossus? Heavenly…..
mostmarmuszajkommentelnem 2011.02.09 13:27:20
Angelika egy bájos csokorral küldött mindenfélét.A Rex felügyelő című sorozat egyik darabjában a következő mondat hangzott el: "Az úr Majlandból érkezett." Az igaz, hogy a németek Mailandnak mondják e szép olasz várost, de az olaszul mégis Milano, magyarul meg…..
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
mostmarmuszajkommentelnem 2010.09.02 16:23:21
nem ertem a sok frocsogo jancsit...

ad1: NEM ingyen kajaltak. kifizettek 5000 ft-ot azert,h ehessenek. hol van itt a "prosztomagyar" ha-ingyen-van-akkor-vegyunk-belole-minel-tobbet mentalitas? ha a hely tulajdonosa reklamkent kipakolt volna harom svedasztalt,h a jarokelok megkostolhassak egy-egy kajajukat, hatha emiatt egyszer majd eljonnek fizetos vendeglatasra is, akkor teljesen ertheto lenne az uzletvezeto felhaborodasa, mert akkor tenyleg ritka nagy pofatlansag lenne bezabalni. igy viszont nyelje le a bekat,h van olyan ember, aki le tudja kajalni a befizetett penzt.

ad2: attol,h vannak olyan kakabeluek, akik hanyingert kapnak mar csak attol is,h Sasfiok miket evett, ez meg nem jelenti azt,h sok lenne. nagyanyam tobbet megeszik egy kodos hajnalon...

a viccet felreteve: ket leves (gondolom nem egy kondernyit kaptak beloluk), egy kacsamellfalat (ami eloetel, ergo biztos nem pupoztak meg vele a tanyerjukat), ketto szelet hus rizibizivel, valamint egy tanyer sultkrumpli nem akkora mennyiseg,h ne lehetne konnyeden elfogyasztani 3 ora alatt. a desszertekkel meg a tobbi aprosaggal pedig ne rohogtessetek mar... 3 gomboc fagyi??? HUUUHA. tokmag??? azta, hogy bir ennyit enni. es meg egy banant meg egy kis sargadinnyet is rakuld? SKANDALLUM!

meg ha a levesekkel, az eloetellel es a foetellel el is bibelodott masfel orat (ami nagyon sok), akkor is volt egy oraja a maradek desszertekre azutan,h pihent felorat a foetelt kovetoen. valoban vallalhatatlan teljesitmeny.. :P

en a magam 65 kilojaval es a viszonylag magas termetemmel nem igazan tunok zabagepnek, megis majdnem annyit eszem, mint a csaladom harom masik tagja osszesen. es nem azert, mert zabagep vagyok, hanem azert,h jollakjam...

egy sztori: egyszer barataimmal nyaraltunk Balatonon, es egyik este bolognai volt az estebéd. a masik 7 ember ette meg a teszta egyik felet, en a masikat. aztan vartam a desszertet... ez mondjuk annyibol rendhagyo eset,h a viz, a napsutes es a mozgas (elotte fociztunk is) miatt ehesebb voltam, mint altalaban, dehat ugyanezeket a tobbiek is vegigcsinaltak. ezzel csak arra akartam ravilagitani,h ha sokat eszik valaki, meg nem biztos,h ZABAL...

en is tobbszor voltam mar Troefaban, es volt olyan,h tuti lekajaltam/leittam a befizetett osszeget, de volt olyan is,h meg a kozeleben sem jartam.
mostmarmuszajkommentelnem 2010.09.02 17:00:53
@Merras: jo neked,h nem dobtak ki. nagycsalados barataim (25+ fo) ott unnepeltek multkor a csaladfo szuletesnapjat. 3/4 11-kor kozoltek,h utolso rendeles, 11 elott 5 perccel pedig mindenkit felszolitottak a tavozasra. aztan amikor szova tettek,h legalabb az eppen megkezdett italukat hadd fogyasszak el, akkor olyan minosithetetlen hangnemben kezdett el magyarazni a pincer,h kis hija volt,h el nem csattant egy-ket pofon...
mostmarmuszajkommentelnem 2010.09.02 17:08:51
@RAMBO: jolbeszelsz :)
homocriticus Emberállat 2010.01.21 00:53:27
Ma láttam eddigi életem egyik legszörnyűbb videóját.Egy kutyát kitettek az autópályán (persze lehet h vahogy bekeveredett oda). Több szögből látható, ahogy több autó elüti. Majd egy másik kutya a menetiránynak megfelelően haladva odamegy az immár földön fekvő társához, és…..
mostmarmuszajkommentelnem 2010.01.30 17:35:40
:(
homocriticus regio, religio 2009.11.06 19:01:00
Az egyik egyházközség új lelkésze annyira lámpalázas volt amikor az első szentbeszédét tartotta, hogy alig tudott megszólalni. Második szentbeszédje előtt felkereste a feljebbvalóját, és megkérdezte, hogyan tudná leküzdeni idegességét. Azt a választ kapta, hogy tegyen egy kis…..
mostmarmuszajkommentelnem 2009.11.30 02:14:29
na errol nekem ez jutott eszembe: hu.wikipedia.org/wiki/J%C3%BAd%C3%A1s_evang%C3%A9liuma

ugye nem vagyok vallasos, deazert egeszen mas megvilagitasba is lehet helyezni a dolgokat, mint ahogy az mar evszazadok/-ezredek ota el a koztudatban :)