Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trendictive

36 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki nem állhatom Hugh Grantet, így alapból hendikeppel indult nálam a The Undoing. Nicole Kidmannal meg csak annyi a bajom, hogy baljósan másképp néz ki, mint a Bankok Hiltonban az értelmetlenül sok plasztikai műtétnek köszönhetően. Így 50-50%-on állt nálam a HBO népszerű sorozata, amivel bölcsen…..
Egy kártya. Ezer emlék. Avagy, hogyan tört fel belőlem a keserédes áltsulis nosztalgia, miután megnéztem a Netflix új sorozatát. Ugyanolyan dokumentumfilmnek indult, mint egy Albert Einstein vagy egy Pablo Escobar, bár Michael Jordan élete annyira azért nem mozgatta meg a fantáziámat, de…..
Huszonkilenc nappal azután, hogy a világ jelentős része otthonról dolgozik, önkéntelenül "élvezi" a karantén előnyeit és próbál nem belebolondulni a négy fal között kötelezően eltölthető időbe, nekem is muszáj volt valami "értelmes kreatívat" találni az olvasás után.  Miután az elmúlt egy hónapban…..
Fájdalmas éjszakán vagyok túl. Meg napon is.Dagad a fejem. Nem tudok mosolyogni.Bár bújogatott már szép csendesen, nem zavarva meg békés napjaimat, de most! Robbanásszerűen beette magát az életembe, és két napja képtelen vagyok szabadulni tőle. Két diploma után már pont elég bölcsnek érzem magam,…..
Trendictive 'Zsa Horvát! 2018.06.07 15:35:25
Busszal 'horvátba? Ugyan már! Kocsival sokkal egyszerűbb.Dehogy is!Kényelmesebb, viccesebb és felejthetetlenebb.Egy autóbuszos nyuggertrip memoárja. Éjjel tízkor szálltunk fel a Planetárium vaksötét homályában turistabuszunkra, ahol már a megérkezés pillanatában kiderült: őszülő tincsek lepték el a…..
Ó-ó.Lemaradtam valamiről? Egyszerűen csak kapkodom a  fejem az augusztusi májusban, a vakító napsütésben és a 30 fokban, hogy ahelyett hogy  nők kiélveznék lábujjaik már korai szellőztetést- NYLON HARISNYÁS lábukat bujtatják a szandiba!Oké, hogy 2018-ban visszajön a 90-es évek, a fekete nyakpánt és…..
Az egyik barátnőm két hete már szólt, hogy menjek vele Léggyárat látogatni, tetszett is az ötlet, de valami más, sokkal fontosabbnak bizonyult akkor. Kicsit bántam is, meg nem is, de október 31-én volt még egy esély felmenni a levegőüzembe. Előzetesen nagyjából csak annyit tudtam az egészről, hogy…..
Vajon hány fekete műbőrdzsekit gyárthattak Kínában az elmúlt három évben? - fogalmazódott meg bennem a költői kérdés egy homályos pénteki hajnalon a  négyeshatos villamos reggeli tömegében. Minden második lányon, és minden ötödik srácon eme sötét ruhadarab éktelenkedett a BKV  nyomasztó tömegének…..
Utazzunk már el együtt valahová!Oké. Hova?Mondjuk Athénba!Oké. Így indult öt napos görögországi kiruccanásunk, melyet azzal kezdünk, hogy már a magyar reptér dohányzó erkélyén  Lovasi sorait énekeltük, és csak arra tudtunk gondolni, hogy majd jól a városra pöccintünk azt a kurva csikket az…..
Régen ez valahogy nem volt divat. Ha egy pasi el is tűnt, előbb -utóbb előkerült, ilyen- olyan magyarázattal. Legalább. Mostanában viszont már nem dívik semmiféle indokot előhozni az eltűnésre vagy csak szimplán hozzávágni a másikhoz egy viszlát, sziát. Mert menő, ha szellemként tovaszállsz, jó…..
Salvador Dalíról mindenkinek a szürrealizmus jut eszébe először. Meg a camembert sajt ihlette folyó órái. Gala. A fekete Cadillace-je. A naplója. Az andalúziai kutya. De furcsamód receptekkel teli kötete valamilyen különösen rejtélyes okból kifolyólag elveszett a múlt homályában. Ezidáig.Tegnap…..
Az egész az Aurórával kezdődött. Ez olyan, mint mikor éppen az aktuális exed után siránkozol, nyalogatod a sebeid, hogy ú! ez sosem fájt még ennyire. Dehogynem! Csak az évek elteltek, az emlékek megszépültek és valahogy az akkor kínzó hiány most egy másik alak árnyékának öltött testet és már másért…..
Van az a nap amikor fél kilencre mész be a munkahelyedre, majd rájössz, hogy délután kettőre kellett volna menni. Van az, hogy ugyanezen a napon este tízig dolgozol, alig várod, hogy hazasuhanj az éjszakába a bringáddal, de leesik, majd beszorul a lánc. Aztán lehet sírni, bosszankodni, puffogni és…..
Párkeresés? Pártalálás? Nézőpont kérdése, de hosszú évek alapos tapasztalatai arra engednek következtetni, hogy erős határozottsággal állíthassam: 10 férfiből csupán 1 esélyes a harmonikus párkapcsolatra.Miért?Mutatom!            Fotó: Tumbr(Vigyázat: a cikk túlnyomórészt általánosításokban gazdag…..
Vettél egy új sapkát, de az eladó gondatlan volt, és rajtahagyta az áruházi szarkák legfőbb ellenségét  a csipogót? Sebaj!Na jó, ez annyira tényleg nem lenne vicces, hogy mindenhol visítana a mágneskapu, de a lengyel Michał Jońca ékszerei annál inkább mosolyt csalnak az arcodra. A srác igazán finom…..
Vettél egy új sapkát, de az eladó gondatlan volt, és rajtahagyta az áruházi szarkák legfőbb ellenségét  a csipogót? Sebaj!Na jó, ez annyira tényleg nem lenne vicces, hogy mindenhol visítana a mágneskapu, de a lengyel Michał Jońca ékszerei annál inkább mosolyt csalnak az arcodra. A srác igazán finom…..
Első találkozásom a retinákba beleégő döbbenetes látvánnyal egy havas januári reggelen, a 4-6-os villamoson, a Margit híd Budai hídfőjénél az első ülésén kezdődött. Éppen Gerlóczy új könyvét olvastam, mikor a szemem sarkában, pont a látóterem határán megcsillant a nemhogy nem látott, legvadabb…..
Szeretek libabőrös lenni. Talán csak akkor nem, ha fázok. Egyébként jól esik egy kellemes gondolattól bizsergést érezni, vagy egy elborzasztó kép láttán ambivalens lúdbőrök kíséretében elfordítani a fejem a vizuális élménytől.                                       Fotó: PinterestUtóbbit éltem át…..
Esős júniusi nap volt, mikor néhány barátommal a belvárosban sétálgatva az egyikük nekem szegezte a kérdést: Szoktál geokesingelni? Mondom, tessék?!Aztán beavattak. Épp a Rákóczi útról térünk le az egyik utcába, mikor megmutatták az applikációt. Nézd! Ott és ott, meg ott is van láda! Tele van vele…..
Három nap. Glasgow. Edinburgh. Saint Andrews. Mindössze ennyi jutott február derekából arra, hogy lefotózzam a Lockness-i szörnyet, megcsodáljam a felföldet na és persze meglessem, hogy mi van a szoknya alatt. Irány a fapados, úti cél: Skócia. A rettegett skót időjárási viszontagságok leírása most…..
Trendictive Jégvirágot a bőrre! 2015.11.18 16:02:12
Alig múlt a fesztiválszezon, és épphogy lekopott a nyári ruhához felragasztott arany, ezüst vagy fekete matrica tetoválás, máris itt a legújabb divathóbort: a jégvirágtetkó. Mert ugye a fémes arany, már nem is csillog olyan szépen a téli pislákoló napfényben?!  Na de a…..
Trendictive Fiúk! Ne fonjatok! 2015.11.17 15:39:35
Na jó. A kontyot még valahogy elviseltem. Mert valljuk be nem mindig rossz az, ha egy jóvágású fiatalember, vagy akár egy őszesebb éveiben járó művészlélek kontyot farag hosszú tincseiből, na de azért mindennek van határa.Most pont annak érzem, hogy a konyt már múlté, jöhet a…..
Trendictive Tíz szín tavaszra 2015.11.01 18:12:45
Mindjárt itt a  tavasz, az idei tél divatszíneivel pedig tele van padlás, így feltérképezem mi jöhet a kikelettel!A Pantone Color Institute már ki is adta a 2016-os szezon legmenőbb színeit! Tessék válogatni- személyes kedvencem, a violaszürke!És itt jegyezném meg, hogy a…..
Trendictive Talpnyalók kedvencei 2015.11.01 15:00:58
Fehér cukormáz, marcipángyöngyök, csepegő csokikrém és az elmaradhatatlan cseresznyeszem, a tejszínhab tetején - ezek az összetevők mint ott díszelegnek Chris Campell cipőtervező különleges topánkáin. Az amerikai dizájner két éve ötlötte ki a süteménnyel egybeolvasztott…..
Ha most leszállna elém egy tündér és kívánhatnék, azthiszem gondolkodás nélkül azt kérném, hogy jövő májusban elutazhassak Barcelonába, és egészen augusztus végéig élvezhessem a katalánok vendégszeretetét. És nemcsak azért, mert baromi jó idő van és a mediterrán mentalitás kifejezetten jó hatással…..