Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xellius (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritkán posztolunk trailereket, mert ez nem hírblog, de a Deus Ex: Mankind Divided előzetesének itt a helye. Nekem a hideg futkosott a hátamon, és nagy kedvem lett végigtolni az előző Deus Exeket. A játék valószínűleg csak jövőre lesz kész, és két évvel a Human Revolution után…..
Xellius (törölt) 2015.04.13 14:18:04
@Bobby Newmark:
Ertem mit irsz, de akkor sem allja meg a helyet, foleg a 2000-es evek. BAR PC-n kevesbe tudom pontosan mik voltak, mert 98-07 ig konzoloztam. Azokon a konzolokon kapasbol (par perc alatt) 70 feletti cim ugrott be, ami erosen javallott. Aztan PC mellett nintendo konzolom volt / van. Ezekbol tudom, hogy eleg sok kellemes vagy eppen kimagaslo jatek van (pl. Super Mario Galaxy 1-2). Nekem a velemenyem az, hogy ez cegfuggo. Azaz, hogy hadja e avagy tudja e hagyni a tervezoket dolgozni (termeszetesen figyelve rajuk) vagy sem. Nem hiszek abban, hogy minden nagyobb cegnel direkt van, sot inkabb abban hiszek, hogy tervezoi es penzbeli hibak / hianyossagok vannak (projekt haromszog is befigyel eleg sokszor: support.office.com/hu-hu/article/A-projekth%C3%A1romsz%C3%B6g-8c892e06-d761-4d40-8e1f-17b33fdcf810?ui=hu-HU&rs=hu-HU&ad=HU). Talan a legnagyobb hiba, hogy egy-egy projektre kinevezet projektvezeto nem ert a szakmahoz, annyira mint amennyire kellene.
Ha jol emlekszem, akkor a God of War projektvezetoje (?), David Jaffe mondta, hogy sok jo designer es programozo van, de nagyon keves olyan ember aki ossze tudja oket hozzni, hogy egy maradando alkotast keszitsenek. Szerintem ennyire egyszeru az egesz.
Xellius (törölt) 2015.04.13 16:33:42
@Bobby Newmark:
PS, PS2, NES, SNES, N64, Wii, GBA, PSP majd PC es Wii U.

A Nintendo sajat jatekai szinte mindig valami ujat vagy ujdonsagot tartalmaz, mert ott engedik a kreativitast es nem csak egy egyszeru kontrollere van (en ugy vagyok a Nintendoval mint az HBO sorozattokkal -legalabb egyszer kotelezo). De a vilag nem tokeletes es a felsorolt cegek es szemelyek valoban sok rosszat tettek, DE nincs olyan pont a vilagban, ahol hiba nelkul fejlodne valami is ki. Latod, hogy sok szar (neha jo) DLC, early access stb. bugyrai nyilnak nap mint nap, DE azt kell tenni csak (eleg sok vasarlonak kene amugy), hogy nem veszed meg a jatekot (ahogyan ezt fentebb is irtad mar).
Es nem, nem beszelunk egymas mellett el, mivel digitalis jatek = osszes platform, meg ha esetleg Neked nincs, csak PC-d.
Csak a PC-t emlitve en a Tomb Raider Anniversary, Legend es TR 2013-al eleg jol elszorakoztam a tobbi resze meg nem lett valami fenyes. Mass Effect 1-3 is tetszet, baaar voltak vele gondok. Dead Space 1-3, Alien: Isolation, Batman Asylum (1-2), 1-2 Lego jatek (LotR, Hobbit, Marvel, Batman 2-3, Star Wars 1-3), Dark Souls 1-2, Ryse: Son of Rome, The Talos Principle, Borderlands 1-2 + pre sequel, Skyrim, Valkyria Chronicles, The Walking Dead, Game of Thrones, stb.
1-2 MMO: Guild Wars 2, Tera Online (USA), Secret World.
Meg evente 2-3 alkalommal SNES-re megjelent Mega Man X-et vegigtolom.
Igy vegere pedig: Szerintem addig nem szabad / nem kell elvarni semmit sem a kiadoktol, fejlesztoktol, amig a Goat Simulator, az Euro Truck Simulator es a tobbi lomtarba valo jatek kepes a steamen a top sellers-be bekerulni es ottmaradni 1-2-3 heten keresztul. Ha az embereknek ez kell, hat akkor ezt fogjak kapni, mert sok fejlesztonek vagy kiadonak csak a penz szamit nah meg neha a megelhetes.
Xellius (törölt) 2015.04.15 18:27:57
@False_GOD: Csak a kezdetek ota levo tobb szaz bugot (es tobb tucat ha nem tobb szaz elgepelest) nem javitottak ki es kidobtak a Goat MMO-ot is azota (ami majdhogynem 0 munka volt). Az 'otletek' halovanyak es alig (vagy nem) fejlodik a jatek. Az AC legalabb 15-20 ora hosszu, barmennyire is copy-paste az uj resz.
Jatszottal mar valaha a Spore-al, vagy a Katamari Damacy-val? Nagyon remelem csak vicceltel.
Az elmúlt hetekre sokáig emlékeznek majd a videojáték-ipar krónikásai, de a történteknek általános sajtótörténeti jelentősége is lehet; biztosan születik majd erről az egészről pár szakdolgozat, miután lecsillapodtak a hullámok. Ritka ugyanis, hogy újságírók/bloggerek és…..
Xellius (törölt) 2014.09.21 12:26:39
@0motig0:

Képzeld, apukám pedig 2 tehenet is képes az égbe emelni a puszta kezeivel, így én jobban tudom ám, milyen súlyuk is vannak a jószágoknak!

A 'hardcore' szó a játékvilágban: gyorsan és/vagy jól véghezvinni vmit., miközben nem vagy alig hibázol (sérülés vagy halál). Ezt játékosokra használjuk nem pedig játékokra. Azonban szerepel még játékmódoknál is, ahol általában 1 életed van esetleg egyetlen egy sérülést szenvedhetsz el, aztán Game Over.

Olyan, hogy Hardcore game nincs. Persze azt használsz és olyan címkéket ragasztasz dolgokra, amilyeneket csak akarsz. Ez is egy ilyen elkorcsosult szó / kifejezés, mint az MMO játékokban a LF DPS (looking for damage per sec.) ; pedig ennek régen megvolt a rendes megfelelője a LF DD (looking for damage dealer).

u.i.: Mellesleg valami katasztrofális a szövegértelmezésed.

u.ii.: Majdnem elfelejtettem a stílszerűséget: A jobb szövegértés fejlesztése reményében kérlek ne kezdj bele a Isteni Színjáték, A Kőszívű ember fiai vagy az Egri csillagokba, mert rendkívül nehézkes lesz Számodra, így javallom, hogy kicsit visszalépve az időben, Kincskereső Kisködmön (vagy bármelyik Móra Ferenc könyv), Bambi, Pál utcai fiúk nagy hasznodra válna.

ON:

Még a múlt ezredben nem volt olyan kamu / nem kamu vád, hogy az IGN-es srácok / lányok a kiadók "két szép szeméért" adtak jobb pontot jópár műnél?