Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sziki Iulius

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus 2:0-ás győzelmet aratott a Torinóba látogató Brescia fölött, s megszerezte az értékes három pontot, míg a tabella második és harmadik helyén álló csapatainak csatáján a Lazio legyőzte az Intert, így az együttesek helyet cseréltek. "Azt tettük, amit tennünk kellett. Megfelelően kezdtünk,…..
Sziki Iulius 2020.02.17 19:10:26
@rockitbaby: Quadrado barmilyen is osszevissza az egyik leg aktivabb a csapatban ,olyan Matuidi fele csak sokkal ugyesebb, aztan meg a utolso elotti csapattal jatszottunk megis milyen motivaciot vartal ,tudod en autoszerelo vagyok ,ha olajcserere jossz kicso penz rutin mar uncsi melo ( sokszor az inasom csinalja ) de ha hengerfejet csinalok vagy vezermuvet na az mar erdekes arra mar en is idateszem magam,remelem ertheto voltam!!!
Az olasz sajtóban erősödnek a pletykák, amelyek szerint a Juventus menesztheti Maurizio Sarrit, s helyére visszahívná Massimiliano Allegrit, aki éppen a Chelsea-től érkező mester elődje volt Torinóban. A zebramezes együttes remekül kezdte az új esztendőt, azonban előbb vereséget szenvedett a Napoli…..
Sziki Iulius 2020.02.10 16:08:29
@Attilio79: szerinted egy motivalaltlan csapatot mi teriti eszre ha nem egy nagy pofon ,es igen Ronaldo hajt es de Light is ,meg talan Rabiot is de a tobbiek a regiek ,oszinten fejben sehol sincsenek ,Pjanics jatekat latva en neha felsirok almomban !!!
Sziki Iulius 2020.02.10 16:08:29
@Attilio79: szerinted egy motivalaltlan csapatot mi teriti eszre ha nem egy nagy pofon ,es igen Ronaldo hajt es de Light is ,meg talan Rabiot is de a tobbiek a regiek ,oszinten fejben sehol sincsenek ,Pjanics jatekat latva en neha felsirok almomban !!!
Maurizio Sarri szerint sem tagadható, hogy a Juventusnak sürgősen megoldandó gondjai vannak, mivel elfogadhatatlan, hogy a csapat pontokat dobjon el a felületes hozzáállásával. A Juventus több kapufája után Cristiano Ronaldo megszerezte csapata vezető találatát, ám ezt követően Fabio Borini kilőtte…..
Sziki Iulius 2020.02.09 13:11:29
@hellan: Ronaldot azert vettuk oregen horror oszegert es fizetsert hogy golt rugjon ,Ennyi!!!!!
A Juventus egykori teljhatalmú ura, Luciano Moggi nem kímélte Maurizio Sarrit, aki véleménye szerint rosszat tesz a futballnak a folyamatos kifogáskeresésével. Az Öreg Hölgy aktuális mestere a Fiorentina elleni döntetlen kapcsán elmondta, hogy a kora délutáni időpont nem segítette a csapatát, amely…..
Sziki Iulius 2019.09.16 19:21:37
A válogatott szünet után a Juventusra sűrű program vár, hiszen a torinói csapat előbb a Fiorentina otthonába látogat, majd szerdán már a Bajnokok Ligája csoportkörében is megméretteti magát, az ellenfél pedig a hazai pályán játszó Atlético Madrid lesz. A kispadon végre bemutatkozhat a csapat új…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Sziki Iulius 2019.07.21 14:08:44
mygoaltv.com/juventus-vs-tottenham-hotspur-m13280

a mai Juve totteham mecss streamje
A Juventus a SPAL elleni győzelemmel tért vissza a válogatott szünetből, s mostantól nehéz menetelés vár a csapatra, melynek első lépéseként a Valencia együttesét fogadva kell bebiztosítania helyét a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában. A zebramezesek a saját…..
Sziki Iulius 2018.11.27 19:19:14
Sziki Iulius 2018.11.27 19:41:53
Sziki Iulius 2018.11.27 20:32:38
@Drotkoszoru: sajnos nem hiszem nekem is tanyeros van es megy de elofizeto vagyok
Olaszországi források szerint Gianluigi Buffon a jövő szezonban is a Juventus kapuját védheti, amennyiben az Öreg Hölgy igazgatói továbbra is fontosnak tekintik a kapust. A csapatkapitány az év során többször elmondta, hogy ez az utolsó éve, és a szezon végén felhagy a játékkal, illetve csak abban…..
A Juventus 23 fős keretet nevezett a Milan elleni rangadóra, s a legfontosabb hír az lehet a torinói csapat szimpatizánsai számára, hogy a tavasszal térdműtéten áteső Arturo Vidal ismét Massimiliano Allegri mester rendelkezésére áll majd, míg Andrea Pirlo és Andrea Barzagli még…..