Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hogrin

0 bejegyzést írt és 204 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leonardo Bonucci rendkívül optimista az idei év tekintetében, és véleménye szerint az aktuális szezon akár a Juventus történelmének a legjobb éve lehet. A bianconero együttes következő két meccsét az Inter csapata ellen játssza, és lehetősége van az Öreg Hölgynek megtartani a vezető pozíciót,…..
Hogrin 2016.02.26 21:32:34
@Mixbetegállat:
Ha nem a szívünkre hanem az eszünkre hallgatnánk, akkor azt mondhatnánk, hogy a Spirito Juve nem létezik aztán mégis :)
A legújabb sajtóértesülések szerint a Manchester United 50 millió eurós ajánlatra készül a Paris Saint-Germain alkalmazásában álló, azonban távozni vágyó támadóért, Edinson Cavaniért, így könnyen lehet, hogy el is dől a Juventus által is követett játékos jövőjének…..
A Juventus szélsője, Juan Cuadrado lehűtötte a túlzott kedélyeket, miután csapata elég simán, 3-0 arányban győzte le ősi riválisát, az Internazionale együttesét a Coppa Italia elődöntőjének első mérkőzésén. A bravúros győzelem alkalmával Álvaro Morata kétszer, Paulo Dybala pedig egyszer zörgette…..
A Juventus igazgatója, Beppe Marotta az Inter elleni fölényes Olasz Kupa-diadalt megelőzően nyilatkozott a csapat mesterének, Massimiliano Allegrinek esetleges távozásáról, hiszen a szakembert a napokban hírbe hozták a hullámvölgyből kiutat kereső Chelseavel. "Úgy gondolom, hogy az…..
Massimiliano Allegri kolumbiai játékosához hasonlóan nehéz mérkőzésre számít holnap a Verona ellen. A bianconero csapat sorozatban hét bajnokit nyert meg, így visszatért a bajnokesélyesek sorába, azonban a tréner ennek ellenére nem veszi félvállról a Verona elleni meccset. „Holnap bonyolult meccs…..
Hogrin 2016.01.05 21:55:53
@venember83:
Ez így tényleg értelmetlen de a célja egyértelműen az volt ezzel szerintem, hogy az elején levegye a terhet a játékosairól és tompítsa a rossz teljesítmény élét, most pedig próbálja felrázni és 100%-os koncentrációra bírni őket, ezért mondja, hogy innentől már minden számít.
Simone Zaza ügynöke elismerte, hogy kliense jövője bizonytalan a bajnokcsapatnál, ugyanis a csatárnak folyamatos játéklehetőségre van szüksége annak érdekében, hogy behívót kapjon az olasz válogatott Európa Bajnokságra készülő keretébe. Zaza a tegnapi, Torino elleni Coppa…..
Hogrin 2015.12.17 21:54:17
@Rikoo: +1

Azért kíváncsi lennék a véleményekre ha kezdő lenne egy komoly meccsen és mondjuk a 20. percben villanna a piros és belefutnánk egy nagy pofonba miatta.
Amit tegnap művelt azt nem lehet ám mindenhol "eladni"!
Olasz források szerint a Chelsea figyelemmel követi Juan Cuadrado teljesítményét a Juventus csapatánál, és az angol klub vezetése már korántsem tűnik annyira biztosnak az értékesítés ügyében, írja a Calciomercato. Juan Cuadrado az év elején igazolt az angol bajnokcsapathoz,…..
Hogrin 2015.12.16 23:41:41
@Drughi Di Bianconeri:
Szerintem egyelőre még túl sok a kérdés ebben a dologban ahhoz, hogy meg lehessen mondani, hogy mi lenne nálunk Berardi posztja. Ahogy te is írod nem lehet tudni, hogy mi lesz a végleges felállás, ha lesz egyáltalán, és Berardi eredeti posztja is kérdéses. Egyébként Cuadrado se egy igazi wingback és volt már itt "átnevelve" pár ember úgyhogy én ezt a posztot se tartanám elképzelhetetlennek a számára.
De szerintem ketten együtt feleslegesek lennének a keretben, támadó poszton létszámban bőven megvagyunk, esetleg egy komoly irányító kellene Hernanes helyett, vagy pont egy bal szélső de az csak akkor ha a 4-3-3 tervben van (mondjuk akkor Berardinak is lenne hely).
A Juventus csapatkapitánya, Gianluigi Buffon bevallotta, nem biztos abban, hogy visszavonulása után edzősködésre adja a fejét. A hálóőr sosem rejtette véka alá azon törekvését, hogy a 2018-as világbajnokságon is vele kezdődjön az olasz válogatott névsora, azonban az már…..
Hogrin 2015.12.12 00:56:37
@Glivenko: Szerintem nem vagy egyedül ezzel az érzéssel :) Nagyon más lesz ez a csapat nélküle.
A Juventus szakmai stábja nincs egyszerű helyzetben, mivel nem biztos, hogy Sami Khedira játszhat a következő mérkőzésen, így Massimiliano Allegri számára alaposan megfogyatkoztak a bevethető középpályások. A bianconero csapat a Lazio ellen lép pályára péntek este, és az…..
Úgy tűnik, hogy a Juventus szezonkezdeti kínlódását és frusztrált játékát szinte tökéletesen megtestesítette egyetlen játékos, ez pedig nem más, mint Paul Labile Pogba. A csapat rendkívül bizonytalannak tűnt már a kezdetektől, ahogy Paul Pogba is, ez a két esemény kart karba…..
Miközben Juan Cuadrado végleges átigazolása egyre biztosabbnak tűnik, a jelek szerint a Juventus érdeklődik Oscar iránt is, és a brazil átigazolása ügyében is új fejlemények vannak. A kolumbiai futballista ügye várhatóan januárban lezárul, ám a brazil támadó középpályás…..
Hogrin 2015.11.18 14:24:24
@KysBé: +1
Mindketten jó de nem klasszis játékosok, és jelenleg pont ez a probléma nálunk, alapvetően jó játékosokból áll a keret de hiányoznak a klasszisok akik a különbséget jelentenék. Már elég bő a keret, nem kell "mennyiséget" igazolni és végre csak egy taktikai felállásban kellene gondolkodni, nem 26-ban.
Egy klasszis csatár és/vagy irányító + egy klasszis középpályás kellene és meg is lennénk.
Paulo Dybala az újjáalakult Juventus legdrágább igazolása volt, aki mindösszesen 40 millió euro közeli összeg fejében váltott klubot, azonban mindeddig nem vált kihagyhatatlan kezdőjátékossá a zebracsíkos mezben. Az olasz sajtó és a játékost egykor Európába csábító Palermo…..
Kingsley Coman nem bánja, hogy a Juventus elhagyása mellett döntött, és a Bayern München együtteséhez csatlakozott. A tizenkilencéves futballista jól érzi magát Bajorországban, és véleménye szerint a német bajnok játékrendszere sokkal jobban segíti az ő játékát, mint…..
Hogrin 2015.11.11 14:55:55
@rockitbaby: +1

Nagy kár, hogy pont akkor ment el amikor szükségünk lenne rá. Lecsaptunk rá mert jó lehetőség volt, de nem volt helye a csapatban ezért alig játszott és nem tudott bizonyítani, ezért kölcsön+el adtuk. Ez idáig rendben is lenne, de akkor jött Cuadrado meg a 4-3-3 és jelen pillanatban pont ő hiányzik a csapatból, alapember lehetne.
Ez a történet is Marotta éles jövőbelátását és az előre elgondolt "győztes koncepció" létezését bizonyítja.
Massimiliano Allegri véleménye szerint adott körülmények között az egy pont nem tekinthető kudarcnak a Borussia Mönchengladbach otthonában. A bianconero csapat Stephan Lichtsteiner góljával egyenlített Fabian Johnson lövését követően, ám a meccs végén Hernanes kiállítása…..
Hogrin 2015.11.04 11:38:37
@pedronegroo:
Chiello tavaly a beton középpályánk mögött játszva is pont ugyan ilyen hibákat követett el, akkor is ajándékozott egy gólt a Dortmundnak, meg elcsúszott a Real ellen, szándékosan kezezett stb. Az ő játékában ez sajnos benne van, nem kell ezt másokra rátolni, én pont ezért nem is kedvelem túlságosan ha küzd ha nem, nagyon piszkosan és saját csapatára is veszélyesen játszik.
De az igazi probléma ott van, hogy hamarabb fogjuk elzavarni Ruganit a nulla lehetőséggel, mintsem bármelyik öreg 20 percre a padra üljön.
A FIFA és a France Football minden évben kihirdeti a szerintük az esztendő során legjobban teljesítő játékost, aki megkapja tőlük az Aranylabdát. A nívós díjra az idén esélyes játékosok 23 fős szűkített listájára a Juventus középpályása, Paul Pogba is felkerült, mellette…..
A Juventus egykori középpályása, Alessio Tacchinardi a nyáron jelentős átalakuláson átesett csapat új igazolásairól mondta el véleményét és egy tízes skálán elhelyezve értékelte az érkezőket. "Cuadrado kilencest kap. Lázba hoz engem. Allegri időnként megfeddi, mert önző…..
Hogrin 2015.10.13 20:52:29
@KysBé:
Hát nem tudom mit tol de elég ütős lehet :)
Én egyáltalán nem vagyok Khedira ellenes de Zidane-nal egy lapon emlegetni ugyan már, na meg csendes vezér frissen érkezve két meccs után? Nyilván rögtön vezér lett.
A másik meg milyen sötét időszakról beszél? Duplázás+ BL döntő utáni szezon eleji hullámvölgy. Ez az a sötét időszak?
Ami eddig is bizonyosságnak tűnt, most már hivatalossá vált, a Boca Juniors bejelentette, hogy egykori játékosa, Carlos Tévez elhagyta az olasz bajnoki címvédő Juventust, s a Buenos Aires-i klubnál folytatja pályafutását. "Ez egy örömmel és hatalmas elégedettséggel teli nap." -…..
Hogrin 2015.06.27 22:15:52
@Juveboy92: Amikor pár hete egy cikknél megírtam, hogy fura, hogy nem nyilatkozik a jövőjéről akkor az volt a válasz, hogy Tevez nyaral és nem foglalkozik semmivel, előtte meg ugye BL döntőre koncentrált most meg a copa-ra koncentrál stb. stb.
De közben mégis csak foglalkozott azzal, hogy klubot váltson, megegyezzen a Boca-val, közölje a vezetőséggel a szándékát... mindezek mellett nehogy már arra ne jusson ideje- energiája, hogy bármilyen fórumon tegyen egy nyilatkozatot a Juve szurkolók felé.
Persze nem kell most ellene fordulni meg gerinctelenezni, de ne mentegessük már ilyen baromságokkal, hogy nem ér rá meg nem foglalkozik ezzel. Aztán lehet, hogy utólag nyilatkozik valamit de az már csak eső után köpönyeg.

Részemről én mindig is kedveltem és ez most se változott, de a 10-es mezt nem érdemelte meg, azért nem tett eleget.
A hivatalos bejelentés és megerősítés ugyan még várat magára, azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy a zebracsíkos mezben talán élete szezonját játszó, bajnoki címig és kupagyőzelemig, valamint a Bajnokok Ligája-döntőjéig menetelő Carlos Tévez elhagyja Olaszországot, s…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri elárulta, hogy egy klasszikus tízest kért a klub igazgatóitól, s úgy vélekedik, hogy a Torinóban remek szezont produkáló Álvaro Morata valódi értéke 70-80 millió euro körül mozog. "Ha el kell adnunk Moratát, remélem a klub 70-80 milliós…..