Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imre Német

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andrea Pirlo a legutóbbi nyilatkozatában arról beszélt, hogy nem tudja magát elképzelni valamelyik korosztályos csapatnál, inkább felnőttekkel dolgozna. „Jobban érdekel a felnőtt keretekkel való munka.” - nyilatkozta a visszavonult középpályás az Il Nuovo Calcio munkatársának. „Úgy gondolom, hogy…..
Imre Német 2020.04.23 21:47:56
@venember83:
Azt kell feltételezzem, nem azt vonta kétségbe.
Más hiányosságokra gondolt a kollega... :D
A Real Madrid elleni Bajnokok Lugája elődöntő visszavágójára készülve, a Juventus mestere, Massimiliano Allegri bevallotta, hogy ez lesz pályafutása legfontosabb mérkőzése, s azt is elárulta, hogy a csaknem két hónapos kihagyás ellen a hétvégi bajnoki mérkőzésen visszatérő…..
A hazai pontvadászatban tizennégy pontnyi előnyt gyűjtő Juventusra rendkívül fontos és nehéz mérkőzés vár a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, hiszen Massimiliano Allegri fiainak Dortmundban kellene megőrizniük a Juventus Stadiumban szerzett szűkös előnyt a Borussia Dortmund…..
A napokban megszólalt Carlos Tévez, aki elárulta, hogy egyelőre nem hozott döntést azzal kapcsolatosan, hogy torinói szerződésének lejártával meghosszabbítja-e az itáliai kalandot, vagy visszatér hazájába, imádott klubjához, a Boca Juniorshoz. Most az argentin támadó ügynöke…..
Ezzel a poszttal szeretnénk minden kedves Olvasónak boldog, sikerekben gazdag új évet kívánni! 2014-ben pontosan 1111 db poszttal hagytunk digitális nyomot az éterben, júliusban 119 db bejegyzés íródott, de volt olyan hét is -nevezetesen a 21. hét-, amikor 35 hírmorzsa született.…..
A Juventus kihirdette a péntek esti Fiorentina elleni mérkőzésre a keretet, akik meg fognak küzdeni a firenzei vendéglátókkal az Artemio Franchi gyepén. A csapat minden bizonnyal nem túl boldogan emlékszik vissza a tavalyi firenzei összecsapásra, amikor a Fiorentina alaposan…..
Imre Német 2014.12.05 21:20:25
Massimiliano Allegri magabiztosan nyilatkozott arról, hogy a Juventus a szezon előrehaladtával egyre jobb teljesítményre lesz képes, és az európai megmérettetés tekintetében is optimistának tűnt. Az Öreg Hölgy az utolsó percben szerezte meg a győztes találatot vasárnap a városi…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri bizakodó hangulatban nyilatkozott a holnapi, sorsdöntő Bajnokok Ligája csoportmérkőzést megelőző mai sajtótájékoztatón, s azt is elárulta, hogy leginkább Ogbonna és Asamoah bevethetőségétől függ majd az Öreg Hölgy kezdőcsapata az…..
Pár perccel ezelőtt megerősítésre talált, hogy a Juventus középpályása, Paul Pogba új szerződést írt alá a torinói klubnál. A francia játékost az elmúlt hónapok során szóba hozták a Real Madroddal és a Paris Saint-Germainnel, de hallani lehetett a Chelsea, a Manchester City…..
Imre Német 2014.10.24 12:27:57
A Juventus 23 fős keretet nevezett a Milan elleni rangadóra, s a legfontosabb hír az lehet a torinói csapat szimpatizánsai számára, hogy a tavasszal térdműtéten áteső Arturo Vidal ismét Massimiliano Allegri mester rendelkezésére áll majd, míg Andrea Pirlo és Andrea Barzagli még…..