Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azemlítettlány

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BalatonSound Magyarország prémiumfesztiválja, ez teljesen egyértelmű. A rendezvényen nem csupán, hatalmas tömeg és a magyarság fiataljainak krémje-java jelenik meg, hanem elsőosztályú focisták, celebek, médiaszemélyiségek, de még az Orbán család tagjai is. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 'Sound…..
azemlítettlány 2017.07.04 15:00:24
Vonatmesék Agresszív vegánok 2016.12.04 20:43:42
Kora reggel álmos és nyűgös óvódás korú fiúcska néz undorodva a kezében tartott, számomra is felismerhetetlen valamire, miközben az édesanyja lelkesen magyarázza a barátnőjének, hogy végre talált egy óvodát ahol legalább a vegetáriánus étkezés megoldott a gyermeke számára. Igaz ez azzal jár, hogy…..
azemlítettlány 2016.12.06 13:59:21
vicces dolog ilyet olvasni, főleg közvetlenül az után, hogy megjelent ez: m.hvg.hu/elet/20161205_vegan_vegetarianus_etrend_egeszseges_csecsemo_gyerek_terhes_no
meg ez:
veganlettem.hu/tudomanyos-novenyi-alapu-etrend/
:)

Teljesen tipikus "vegán akartam lenni de rosszul csináltam szóval vegánnak lenni lehetetlen" hiszti :/ azért tisztázzuk, hogy többezer vegán él csak Magyarországon, köszönik szépen jól vannak, a gyerekének pedig nyilván mindenki azt adja, ami szerinte a legjobb neki. "de fáradt volt a kisfiú és biztos csak a veganizmus miatt kelnek korán meg biztos alultáplált is szóval a vegánok büdös gyermekbántalmazók"... gratulálok, egyszerre voltál rendkívül aljas és nevetségesen tudatlan egy cikken belül :*
Nincs tovább. Nincs semmi. A semminél is semmibb vagyok. Az baj, ha én már egyáltalán nem akarok létezni? Soha többé. Az sok idő... majd odaadom, akinek kell. Nem megyek holnap a suliba. Bár ne mennék már holnap sehová.  Tegyétek meg. Dalos Eszti is jól tette. Jobban, mint én.…..
Ugranom kellett volna. Olyan tökéletes lett volna. Megbántam ezerszer és százszor. Már halottnak kéne lennem. Bár leugrottam volna. Bár túllennék rajta. Ha valaha úgy érzitek, itt a vége számotokra és  nem akartok többet, mindig tegyétek meg. Ameddig tudjátok. Hazugság, hogy…..
Végre újra láttam. Tegnap. Három hét után. Az elmúlt napokban az volt az álláspont, hogy egy utolsó boldog napot kérek vele és vége. Nekem. Az életnek.  Megkaptam. Szexeltünk is. Megcsalta a barátnőjét. A buszon is. Ott orálisan szerettem. Ráadásul azt már ő kérte. Annyira…..
A legrosszabb az az, hogy érzem hogy őszinte. Hogy fájdalmat okozok neki. Hogy tényleg nem szeret. És én gyűlölöm magam, azaz már nem is gyűlölöm... csak szánakozok. Hogy nem lehet szeretni. Engem nem lehet szeretni. Kipakolhatom az összes belső szervem az asztalra, neki nem kellek…..
Mondd hogy miért... Nem volt túl optimista dolog blogot indítani. S lám, szerelem szolgáltatja is a témát.  Mellesleg be kéne írnom kulcsszónak h commitment phobia, hátha sikerül először érdemi megoldást találnom. Szeretet. Azt hittem ennyi kell. Az erőt a harchoz még mindig ez…..
Na meg... hehe... idővel talán jó leszek érdekességnek, esetleg bizonyítéknak a rendőrségen. Régen egy csomót olvasgattam egy olyan srác blogját, aki később 5 embert lelőtt minden különösebb ok nélkül. Hogy azóta is börtönben van-e, nem tudom, de érdekes volt elolvasgatni,…..
Csak azért indítok blogot, mert nem akarom minden mozzanatommal őt terhelni. Jobbat érdemel. Ő, aki már egy éve értelmet ad az életemnek, és aki másodszorra tép darabokra. Szívós fajta, de én is az vagyok. Drukkoljatok...