Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mayday

0 bejegyzést írt és 1013 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Neki csak férfi barátai vannak (úgy tartja, hogy a nő és nő közti barátságok mindössze pár hónapban mérhetőek, mert valamin úgyis összevesznek)” - Ma a kompromisszumokról lesz szó, mit tehet meg egy kapcsolatban a nő, és meddig van elengedve egy férfi? Levélírónk simán…..
Mayday 2019.05.24 09:01:01
@szanalmas: amit leirsz, az az utolso meg az elso mondatot leszamitva igaz. de ettol meg nem lesz bonyolult es nem is titok ez a dolog, a 2. talin kiderul legkesobb, hogy a masik milyen ember. Ha meg tudod, hogy a masik milyen, azt is tudod, hogy 2 honapot vagy 40 evet vagy kepes eltolteni vele felredugas nelkul.
aki nem, az tanuljon emberismeretet es ne bujjon kifogasok moge.
Mayday 2019.05.24 09:06:00
@Womb Raider:
tobb helyen is tevedesben vagy.
1. nem a sajat vagyaim/lehetosegeim/korlataim alapjan kategorizalok.
2. sehol nem irtam le hogy helytelen, amit csinalsz, csak azt, hogy ez egy hiany potlasa, ami ellen nem tiltakoztal
3. azt sem irtam h 1 ffi + 1 non kivul minden rossz, csak azt, hogy ha ez benned hianyerzetet hagy, akkor nem a megfelelo ffival vagy. ez ellen sem tiltakoztal.
4. senkit nem erdekel, mi a normalis, le sem irtam ezt a szot.

igazibol azon kivul hogy azt irtad, hogy tevedek abban, amit le sem irtam, nem reagaltal erdemben es nem is cafoltad egyetlen allitasom sem.

fuss neki ujra.
Mayday 2019.05.24 10:12:07
@Womb Raider:
1. kepzeld, kepes vagyok megerteni, hogy a vilagot nem az en ertekrendem iranyitja. sot azt is, hogy masok mas szempontok alapjan dontenek.

2. "egy embertol a barmelyikotok hibaja miatt nem tudsz megkapni mindent" az a hiba, hogy nem tud mindent megadni. nem az hogy swingerbe mesz, arra csak azt irtam, hogy ehelyett keress olyat aki mellett nem hianyzik senki.

4. ja ertem. tehat ha azt mondom h a gyilkossag rossz, akkor az szamomra erthetetlen es az a baj h sztem nem normalis a gyilkossag. aha.
a velemenyem elojelet meg en tudom, te max tippelheted. es rosszul.

sehol nem ritam le h a swinger rossz, csak azt h egy olyan problemara hasznalod, ami nem letezne, ha olyat valasztanal, aki mellett nincs hianyerzeted.

ez a lenyeg. swinger = hianyerzet = a kapcsolatod nem teljes. ennyi.
valassz mast es akkor nem kell masik 4 meztelen test latvanya ahhoz h jol tudd erezni magad.

egyebkent ha van komoly kapcsolatom, nem nezek xxx filmeket, mert egyszeruen nem erdekelnek es semmit nem tesznek hozza az eletemhez.
Fél éve kaptam egy e-mailt a Kukaholdingtól, hogy a helyben szokásos módon, tegyem közhírré az alábbi tájékoztatást: Az állami hulladékgazdálkodási feladatokkal törvényileg megbízott Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV) értesíti a sződligeti polgárokat, hogy a…..
Mayday 2018.11.23 08:22:45
@Secnir: igen, kotelessege IGAZOLNI. Ha nem teszi, akkor majd a szamviteli tv alapjan a NAV megbuntetni, de ez a masik felet meg mindig nem menti fel a fizetes alol.

Annyira tipukus ez a hozzallas, ezert tartunk ott ahol: mindig a masikra mutogatas megy, mer'ha o nem csinalja rendesen a dolgat, akkor en sem fogom. Amig ez igy van, soha nem leszunk nyugat-europa, mindig csak egy balkani, felfeudalis, csoro banda maradunk.
Mayday 2018.11.23 08:24:18
@rigolya2: ja, kuldik a postaladadba, ami mondjuk 8000 km-re van toled. tehat nem lesz a kezedben, nem latod, stb. megis befizeted a penzt, szamla nelkul, mert tudod, hogy kell.

na ez ugyanaz.
Mayday 2018.11.23 08:29:07
@élhetetlen:

Ha a csoportos beszedesid megvan, akkor 1. azon latszik a szamlaszam, ahova azutan utalhatnal. 2. a bankszamlatortenetben is latszik, hova ment a penz. 3. ha ezzel egyutt nem tudjak leemelni, akkor elhajthatod a vegrehajtot az anyjaba.

" És amíg az első csekk meg nem jött, nem tudtam, hogy hova várják a pénzt, és mennyit." - akkor azota megis tudod a szamlaszamot, tehat megintcsak lett volna hova utalni.

Bar te a csoportos beszedesi miatt nyugodt lehetsz (en legalabbis halal nyugodtan hajtanam el a behajtot a pichaba), azert a leirasodol is latszik, hogy megiscsak van ott egy szamlaszam.
Az emberek általában szeretik kicsit fényezni a valóságot, többnek láttatni akár magukat, akár a környezetüket, mint ami valójában. Különösen sokszor kapnak ilyen megjegyzést a külföldön élő magyarok – és lássuk be, néha nem teljesen alaptalanul. Az alábbi rövid, de annál érdekesebb véleményt Tibor…..
Mayday 2018.04.23 17:06:30
@zokogjatok: 25000 kivandorolt, 18500 vissza. ebbol hogy jott ki, hogy negativ a rata?
aki meg el akart menni, az mar reg elment, innen nezve mi a meglepo abban h csokken a kivandorlas uteme?
Mayday 2018.04.23 17:59:56
@Virago_1000: nem troll vagy, csak valaki, akinek nem jott be. vagy mert nem volt szerencsed, vagy mert nem kelloen tervezetten mentel ki es elfogadtal vmi retek melot az elejen, vagy mert eleve alkalmatlan vagy a kinti eletre - ilyen ember is van nem keves. de ettol meg alapvetoen nagyon sokkal jobb LEHET kint, ha az elore lathato nehezsegekkel egyutt dontesz ugy hogy koltozol.
Mayday 2018.04.23 18:25:51
@London2009: ha igy is van, erre nem akkor kell rajonni, amikor kimentel, hanem elotte ennek tudataban eldonteni, h akarsz koltozni vagy nem. gondolkodni nem tilos am.
Az álláskeresők közül sokakat akár közösségi oldalon való megnyilvánulások miatt is kiszórhatnak a szóbajöhető jelöltek közül. Hogy jó-e, ha utánajárnak a leendő munkáltatók a Facebookon a jelölteknek vagy sem (én spec. nem tartom fair-nek a jelölttel szemben ezt), azt egy másik poszt témája…..
Omnibusz A buszt el kell engedni? 2016.04.05 18:41:19
Egy Mezei Autóbuszvezető barátunk most a megállókból a forgalomba visszasorolás nehézségeire hívja fel a figyelmet. Ha autóval van, akkor ugye Ön is megadja az elsőbbséget a buszoknak?..
Mayday 2016.04.06 15:05:03
@A nagy kékség: Miután 7 éve kisérgetem őket a Nagykőrösi úton mindkét irányba, elég nehezen fogsz meggyőzni róla, hogy tévedek. Végtelenszer csinálja azt, hogy simán átérhetne a zöldön (pl Nemes utcai lámpánál Gyál felé), de nem, leveszi a gázról a lábát, mert neki belefér még egy piros lámpa.

De mondok jobbat: az M5 kivezetőn, ahol külön buszsáv van és 70es tábla, ott is igen ritkán látni 50 felett haladó buszt, pedig km-eken át nincs megálló, de ha van és előzni akarja egyik busz a megállóban álló másikat, simán kijön elém 50el, mert úgyis nagyobb, én meg oldjam meg. Aztán ha hátulról belém jönnek, mert nem akartam megtolni a buszt, az már az én hibám.

Meddig soroljam? Én elhiszem hogy van normális sofőr, de annyi a "nemnormális" közöttük, akinek konkrétan jogsit sem szabadna adni, hogy nem érdekelnek a normálisok. Majd ha csak tényleg arra alkalmas emberek vezetik a buszokat, másképp fogom látni.
Mayday 2016.04.06 15:22:17
@A nagy kékség: ok, benéztem a 70-et, ettől még simán kijön elém és nem fogja érdekelni, mekkorát kell fékezni miatta. Nem egyszer láttam ilyet is.

A festő más, neki nincs vizsga meg semmi, nektek van.

Az nem az én bajom h rossz a rendszer (akár a vizsga, akár a BKV fegyelmezési rendszere) és hogy nyilvánvalóan alkalmatlan sofőrök is vezethetnek.
Mayday 2016.04.06 15:38:40
@A nagy kékség: Nem a személyes felháborodás az ok, hanem az idő. Nem fogok napi 20 percet elveszteni azért, mert vki másnak nem fontos az idő. Nekem attól még az. És mielőtt azt mondod h a napi 20 perc nem fontos, ez heti másfél óra legalább, ha úgy tetszik, 3 ebédszünet, egy rendes edzés, akármi.

Úgy értem a szabályt, hogy a vezetős szakmákban időnként ismételni kell a vizsgát, mert lejár, a festőnél és a többieknél nincs ilyen.

A cég neve mellékes, a fizika törvényei mindenkire egyformán vonatkoznak, ha egyszer kijött elém féktávon belül. Innen nézve mindegy mennyi tapasztalata van, mert akár tapasztalatlan, akár tapasztalt, de alkalmatlan, az eredmény ugyanaz.
És még egyszer kérdem: a holland busz miért tud 50el menni? Ők nem féltik a babakocsit?
Ki ne gondolkodna azon, milyen lenne az ideális autózás? Mégis ki mondhatja meg mi a jó és a mi a rossz? Ha össze kéne szedni 10 dolgot, amely megnehezíti az autózást, sokan hasonló véleményen volnának, illetve néhány eltérés lenne. Én összegyűjtöttem a kedvenceimet,…..
Mayday 2015.08.24 18:33:03
@Mészáros Laci:
"Tényleg. Hívd rám a rendőröket. "

Megteszem ha megpróbálsz szabálytalanul feltartani vagy veszélyeztetsz. Volt már példa rá, 4es úton 70ről elkezdett gyorsítani akit előztem. Egyet felejtett el, hogy Cegléd előtt pár km-el mindig ott állnak a rendőrök. Azóta tudja.
Mayday 2015.08.26 15:39:03
@cso zsi:
"@Mayday: Jogsid van?"

van. több mint 20 éve, egy saját hibás koccanással, 15 km/h sebesség mellett kettővel előttem vki szabálytalanul jobbra kanyarodott egy satufék után, az előttem lévő még meg tudott állni, én már nem.

ezzel szemben belém már 2x jöttek, egyszer csak lökhárító bánta, a második gtk lett, a kocsin csak a tetőlemez nem sérült meg.
Mayday 2015.08.26 15:41:18
@Mészáros Laci:
"ha én szabályosan megkezdem egy kamion előzését 130-135 tempóval, mire te, aki addig két méterrel mögöttem villogtál, jobbra kivágsz és jobbról próbálsz elémfurakodni, ami esetleg neked nem sikerül akkor nem én veszélyeztetlek téged, hanem te engem. erről az egy speciállis esetről beszéltem, semmi másról."

ha előzés közben utolérlek, már nem előzhetsz szabályosan, ugyanis előzni akkor szabad, ha ezzel a mögötted jövőket nem tarthatod fel. ez esetben nincs jogod mérlegelni hogy a másik mögötted 110-el vagy 210-el jön, tilos feltartanod előzés közben, nem mehetsz ki elé.
innen nézve megint buktad a szabályosságot.
Úgy láttuk, hogy nagyon kedveltétek a júniusi cikkünket, melyben bemutattuk, milyen világsztárok teszik tiszteletüket nálunk, ezért arra gondoltunk, hogy adunk egy kis segítséget ahhoz is, hogy az augusztus végi…..
Mayday 2015.08.05 21:40:41
@colorcam: Nem mondod... Csak epp a figura a filmben kb egy percre sem tűnik fel. Eleg eros csúsztatás egy félig szerzett szam miatt linkelni a filmet, ami a testvererol szol.
Az Internet világában szinte nincs olyan terület, ahol ne lennének trollok, akik megkeserítik az emberek mindennapjait. A társkereső oldalak sem mentesek a trolloktól. A társkereső trollok, olyan provokatív szereplői a társkeresésnek, akik felkorbácsolják mások érzelmeit, mellyel…..
Belsőség Heti merítés 2015.06.14 08:56:08
Rob Úr, az erdei utak elnyűhetetlen lovagja Neki csak ukrán gázolaj jutott, de szerette. Legtöbb gond a párhuzamkapcsoló meghibásodása és a gyakori rugótörések jelentették, ezeket már rutinszerűen javítottuk. (rugólapcsere 45 perc) . Második otthonom (a kép csak…..
Egyes kutatások szerint a jómódúakra kivetett magasabb adók nem rontják a növekedési kilátásokat, a jövedelmek kiegyenlítése ugyanakkor jót tesz a gazdaságnak.Minél nagyobbak a jövedelmi egyenlőtlenségek egy társadalomban, annál rosszabbak az adott gazdaság növekedési…..
Lakógyűlésen vagyunk, téma a társasház fűtése. Van egy apró gond, ami már évek óta húzódik. Az első emeleten lakók egy szál pendelyben izzadnak telente, míg a negyediken, ha nem is kell törni a jeget reggel a mosakodáshoz, de a tengerszint feletti magasságkülönbséget…..
Magyar zenekarok közül talán az Omega volt a legközelebb az áhított világhírhez, ami végül sohasem jött össze nekik. Pedig többször is ott álltak a siker kapujában, de végül csak nem tudtak belépni rajta. Hiába turnézták körbe a világot és lettek népszerűek…..
Nem sokat konyítok sem az aktmodellkedéshez, sem pedig a pornózáshoz, de örömmel látom, hogy ezekben a körökben valóban törődnek az alkalmazottakkal, és nem csak üres ígéret a fejlődési lehetőség. Amint megunják a testük kizsákmányolását, már ugorhatnak is a DJ pultba egy…..
Mayday 2013.04.17 16:11:16
@ép testben ép lélek: ehhe. látszik hogy nem nagoyn hallottad a szettjeiket, ugyanis nem a toplistás zenéket teszik fel :), egész pontosan nem is nagyon van toplista abban a stílusban, amit játszanak :)
Mayday 2013.04.17 16:17:51
@ép testben ép lélek: és? ettől már nem lehet hülyeség, amit irsz?
Mayday 2013.04.17 16:24:44
@blah: mondjuk a 18-30 év közöttiek egyharmada európában, szerintem is elhanyagolható, alig pár 10 millió ember, kit érdekelnek :)

meg az a parti is hollandiában, ahova 30 ezren férnek be és nem kell másfél óra, hogy minden jegy elkeljen... melyik rockbanda képes erre?
A Világevő blogon alapvetően kizárólag pozitív jelenségekkel foglalkozom, az egész blog arra szolgál, hogy meghozza a kedvet a gasztronómiához, az evéshez, a főzéshez, az étterembe járáshoz. Ez most egy kivételes poszt lesz ilyen szempontból is, ugyanis egy étterem…..
Alighanem az eddig legszánalmasabb kampányblöfföt sikerült megfogalmaznia múlt pénteken Ovinak. Egy sor arabozás között elpöttyintette, hogy majd lesz tíz százalék alatti szja. Ezzel az "ugorgyunk" megjegyzésen kívül nem is lett volna érdemes foglalkozni, elsikkad a többi…..
Mayday 2013.03.05 11:22:40
@Kékcsillag: a megtakarítás növeli a gazdaság stabilitását, nem elvetendő az sem ám, sőt...
és még így is messze magasabb adóterheléssel dolgozunk, mint kb bármelyik szomszéd állam.
12 milliárdért traffipaxot venni? Nem hinném, hogy a gyorshajtás az egyetlen probléma az utakon. Pláne nem ennyiért. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Mayday 2013.01.30 12:27:59
@lordlacika:
Konkrét kérdés, hogy azt miért nem büntetik meg soha, aki :
- nyáron vas este az M7-en Szfvárnál bemegy a belső sávba és ott megy végig 110-el, mert majd a Népstadionnál balra akar kanyarodni?
- ugyanez a 4-es úton: miért lehet nyáron, tiszta időben, 25 fokban büntetlenül 55-el meg 65-el menni 90 helyett?
- miért lehet büntetlenül a piros lámpánál a belső sávban állni üres külső mellett?
- miért lehet folyton kdölámpával járni ?
- miért lehet tolni, sok helyen olyan közel jönnek hozzám, hogy nem látom a tükörben a lámpáját, pedig nincs nagy autóm
- miért mindig a kint felejtett táblánál mérnek, miért nem ott ahol értelme is van ?
- a lámpáknál a záróvonalon át trükközőket miért nem fogják meg soha?

igy hirtelen ennyi...
Mayday 2013.01.30 12:30:33
@Mayday: még valami, a gyorsforgalmi úton kifelé alig van aki a 90-es táblánál 70 felett menne..
Mayday 2013.01.30 12:34:44
@lordlacika: pl elkapni azokat akikről mindenki tudja hogy vmi nem törvényeset csinálnak.
Bp-en nyáron MINDEN parkban vannak bandák, akik nem csak törvényes dolgokat művelnek, és ezt mindenki tudja is róluk, de mégsem tesznek semmit.
Konkrét példa: munkatársat aluljáróban elkezdte kergetni két alak, rendőr meg odaszólt a két alaknak, hogy "józsikám, ma ne", ahelyett h bilincs és fél éjszaka féltérden valahol.
Mit vártok igy ?
Tegnap az emberek ledöbbenve figyelték, ahogy az FKF emberei reggel 8-ig hagyták, hogy mindent eltorlaszoljon a hó, ma pedig döbbenten tapasztalják, hogy az elkotort hó miatt nem tudnak kimenni a lakásból. Most akkor melyik legyen? A történet meglepő módon nem a hétfői havazáshoz,…..
Mayday 2013.01.16 01:07:58
@lich10: egész létszámmal sem szokott, a decemberi kis hónál jöttem haza este 6kor (tehát jó nagy forgalomban) majdnem tökfehér Üllői úton...
Egyet magyarázz már meg: Németországban a hóesés ELŐTT, vagy a legelején szórják az autópályákat pl, itthon miért kell megvárni, amig mindenki keményre tapossa, 1 órával előre 95%ig lehet tudni, hogy hó lesz....
Filmdroid Dredd (2012) 2012.10.07 14:54:05
1995-ben elkészült a Dredd bíró Sylvester Stallone-val a főszerepben, amelyben kevés pozitívumot találhattunk. Egy agyatlan akciófilm volt, buta sztorival, és a színészi játék is hagyott kívánni valót maga után, a képregény rajongói gyűlölve néztek a filmre, hiszen teljesen…..
Mayday 2012.10.07 19:52:57
@BeniMan: "puffoktatás" - ha a többi kvalitásod is a helyesírásoddal vetekszik, akkor mindent értek :)
Mayday 2012.10.07 20:14:54
@BeniMan: most komolyan, milyen valaszt varsz? ha azt mondom el, nekiallsz osztani az eszt, ha azt mondom, h nem, akkor meg azert....

egyebkent meg az uj total recall egeszen jo volt es a regi dredd is - nem mai szemmel kell nezni egy 1x eves filmet.
a lincolnt nem lattam meg, de mostmar erdekel.

szoval igen, el es sosem ertettem, h az ilyen "jofiu nyer kis vargabetuvel" bonyolultsagu filmekben miert is keres barki barmit azon tul amit adni akar: jo csajok, nagy pofonok, ennyi.
Mayday 2013.01.13 10:03:33
@Sallai Tibor: Nem haragszok, csak épp nem vagyok köteles egyetérteni veled :) Más szempontok szerint nézzük a filmeket és jogom van a saját véleményemhez. Ennyi.
A multikkal kapcsolatos népi ellenérzések különösen erősek, illetve a kritikátlanság -- etatista liberális oldalon -- különösen szembetűnő olyan tőkeszegény (tőkeimportőr) országokban, amelyek egyúttal alacsony hozzáadott értéket is képviselnek a multinacionális ellátási…..
Mayday 2012.12.31 10:25:35
"Amellett, hogy a multik nélküli Magyarországon (beleértve azt is, hogy minden korábbi állami vagyontárgy "nemzeti" kézben marad) ma elképzelhetetlen nyomor tombolna, az ország nem volna az EU és a NATO tagja, és minden bizonnyal folyamatos utcai harcokkal és anarchiával kellene szembenéznünk, "

bizonyíték, bármi objektív ok, ami erre mutat? Egy jó reklámszerződés, hogy ird ezt le ?

" Az energetikai, telekom cégek, bankok megadóztatása sem túl bátor, ha azt vesszük, hogy a beágyazott infrastruktúrájuk és befektetett eszközeik miatt alig mehetnek el innen komoly veszteségek nélkül, "
Ez meg igy konkrétan hülyeség, ui pl a T a Deutsche Telekom ott kint leselejtezett eszközeit hozta ide, azaz ha elmegy, nem veszít SEMMIT a hardveren, ellenben elveszíti Európa egyik legdrágább piacát... Hollandiában a Voda pl. olyan csomagot ad, hogy napi 2 EUR korlátlan minden Európa 40 országában. Ehhez képest a T nem volt képes megoldani, hogy az adatroaming menjen rendesen 650 HUF/10 MB ELŐRE levont díjjal.
Az általad annyira dicsért multik jórészt átvették a infrastruktúrát (nem fúrtak kutat, nem nagyon építettek jelentős gázvezetéket, stb), a Tesco és tsai meg arra jók, hogy tizede annyi embernek adjon munkát ugyanakkora kg-ban mért forgalom mellett, mint előtte a kisbolt, cserébe a 3 nap alatt megromló uborkát 90 napos határidővel fizesse ki és még jó szar minőségű terméket adjon el. Hát erre nincs szükség.
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
Mayday 2012.12.28 16:09:51
@ommm: Pláne, hogy mondjuk van nem egy video a neten, amikor ti csúszkáltok a kocsival parkoló autók között, ld 530 téli teszt, be is van linkelve fentebb. Innen nézve elég köpönyegforgatás a dolog.
Mayday 2012.12.28 16:14:21
@ommm: nyilván szabályt szegtetek ti is, innentől kezdve másra kiabálni, hogy szabályszegő, hiteltelen.
És igazad van, az alagút előtti driftelés sokkal veszélyesebb volt (ugye a csattanás súlyossága a sebesség negyedik hatványával emelkedik), mégsem találom az ennél is hevesebb rinyacikkedet. Minden válaszoddal egyre mélyebbre ásod magad, tények helyett terelés, maszatolás, vádaskodás. Jobb ha nem is reagálsz.
Mayday 2012.12.28 16:25:45
@ommm: Mindegy hogy le van zárva vagy nem, júniusban volt, a rinyacikk meg sehol, innentől fogva minden, amit mondasz, mese habbal. Téma részemről lezárva, totalcar általam és ismerőseim által ignorálva.

bye.
Gasztrobizarr Ne járjatok ide 2012.12.09 09:35:26
Az újlipótvárosi Pozsonyi út ígéretes környékén egyre másra nyitnak az új helyek. Nem is olyan régen: 3-4 éve indult el a magasabb színvonalú gasztronómiai élet errefelé, sokáig csak egy "lámpás" világított a láthatáron. Mostánaban felpezsdült minden. Úgy tűnik azonban,…..
Mayday 2012.12.10 09:33:23
Hát, ha a vendéglős ezt olvasta: cierrenlapuerta.blogspot.hu/2012/11/sodrodas-az-arral.html , én lehet hogy be se engedtelek volna az ajtón, nem kifejezetten fair az az írás, 3 odavetett mondatban kritizálni a helyet (és sok más helyen is nyersek a péksütik), mintha bárhol másutt nem a 200 méterre lévő másik hely kínálatát kapnád 95%-ban...
arról nem is beszélve, hogy " a kicsit csökkent értelmi képességűnek tűnő hölgy" simán megér normális országban egy becsületsértési pert.
A baltás-kormány oktatásért felelős államtitkárának legújabban kiszivárgott ötlete, hogy angol helyett a német legyen az első idegen nyelv, amit a gyerekeknek tanulniuk kell. Az elgondolás remek. Nyilván azt szeretnénk, hogy a németek ide telepítsék az összes autógyárukat, és…..
Mayday 2012.11.08 09:11:20
@Könnyen elkaptuk, uram!:
Nem marhaság. A nyelvtan bonyolultsága csak abban számit, hogy ha egy nehezebb nyelvtant megtanultál, akkor utána a könnyebb nyelvtan sokkal gyorsabban megy. Ne writeonly üzemmódban nyomulj :)
És igen, angolul lesz a szakirodalom. Pont ezért elég második nyelvként kötelezően tanitani az angolt, mert a kényszer úgyis megtanít angolul. Ennyi.
Mayday 2012.11.08 10:08:54
@Mad Mind: jaja, mi kérdezgettünk anyanyelvi németeket der,die,das vonatkozásban és hát nem mindig tudták hogy milyen főnév elé milyen névelő dukál :D
Amikor Orbán Viktor - kizárólag a nyugdíjukra előre gondoló magyar állampolgárok érdekében! - felszámolta a magánnyugdíjpénztárakat, előtte még jól megalázta és megzsarolta azokat, akik önként nem adták a sajátjukat. Ezután indult egy kicsike sajtókampány (nyilván az…..