Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akasha

0 bejegyzést írt és 435 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnt, hogy végre nem kell többet esténként, lehalkított tévénél rejszolni, nehogy felkeljen az asszony, a szomszédok vagy a kutya a nagy „Suck my balls” ordibálásra, és eljött a kényelmes szombat délelőtti pornónézés korszaka. Ezzel csábít ugyanis a T-Home,…..
comment:com Gyásznap 2006.12.09 15:03:00
Ma sok minden elmarad, hiszen gyásznap van, és a legtöbb csatorna tartja is magát ehhez. A legtöbb. Még az RTL is kiizadt magából valami köztes megoldást, ne kelljen már ezzel annyit foglalkozni, de azért mégis tegyünk egy gesztust, úgyhogy berakták a Tímár-féle 6:3-at. Először…..
Nagyot kaptak az arcukba tegnap a magyar televíziózástól az online szerepjátékok (MMORPG-k) fogyasztói és ismerői. A kereskedelmi és a közszolgálati televíziózás zászlóshajói véletlenül egy napon mentek neki az átlagnéző és –műsorszerkesztő számára valóban furcsa…..
Akasha 2006.12.12 21:40:24
Kezdjük az m1-el, Valami Hungary 22:30-tól, két amerikai fedezi fel hazánkat benne, viccesen persze, hogy máshogy, gimme Gulyás soup. Egy részét sem láttuk még, majd pótoljuk. Utána egy német filmdráma 23:45-től, a nagyon szigorú arcberendezéssel bíró Robert Atzorn…..
A tegnapi Szulák-show-ban újabb, de cseppet sem meglepő fordulatott vett a Zalatnay-sztori. Egy ismert, de persze meg nem nevezett pénzember lett az új főhős, aki teherbe ejtette Zalatnayt valamikor régen, egy messzi-messzi galaxisban. Az egészben az a…..
Hosszú, nyúlós szabadkozással kéne nyitni ezt a bejegyzést, merthogy megint szegény Kovács Ágin fog csattanni az ostor, de majd megpróbálok más bűnösöket is felkutatni. Akkor most el kéne mondani, hogy tudom, hogy micsoda teljesítmények állnak mögötte, meg hogy a…..
Hát az, hogy megújult volna a Kész átverés, inkább a vicc kategória, de értjük mi, úgy mégse lehet beharangozni egy műsorvezetőváltást, hogy kedves nézőink, egyik bolond lecserélődött egy másik bolondra, ezért kérjük, nézzék meg a Szombat esti láz promóját. (Merthogy…..
Nálunk az egy főre eső celeblebukások száma (tudják, amikor kiderül mondjuk Annácskáról, hogy kamera előtt szopott) ijesztő méreteket ölt, úgy látszik hazánk lányai bohó ifjúkorukban csak nem tudnak ellenállni a csábításnak, aztán meg amikor magyarázkodni kell, jön a VV…..
comment:com Norbert és a csoda 2006.11.28 06:00:00
Most nem csodatévő Update Norbertről lesz szó, hanem a csoda alanyáról, Növényi Norbertről. A múlt héten mindannyian megörültünk, amikor Növényi a keddi Mokkában bejelentette, hogy kigyógyult súlyos depressziójából. Persze nem mondom, hogy nem gyanakodtam, itt valami…..
comment:com Mit nézett Kádár? 2006.11.24 15:57:00
Akkor ma este megnézhetjük vissza tud-e férkőzni a nézők kegyeibe a Megatánc, ha újra egyedül küzd a távkapcsolóra helyezett kezeinkért (TV2, 20:10). Csak az a baj, hogy épp a Megatánccal egy időben lesz két nagyon érdekes műsor, talán még annál is izgalmasabb,…..
comment:com Állatos műsorok 2006.11.23 17:04:00
No, akiknek nem tetszett kedden a Sakál, azok most megtekinthetik A sakál napját. "A filmben egy sakálpár életét kísérhetik figyelemmel. Bebizonyosodik, hogy halálukig tartó kapcsolatot létesítenek párjukkal, és rendkívül gondos szülők." Szóval tulajdonképpen jó…..
Tudták, hogy Baló György elhatárolódik a feleségétől? Nem arról van szó, hogy a dolgozószobában duzzog, miközben a felesége a konyhában dohog magában, nem. Baló György nyilvánosan elhatárolódik, ráadásul egy sajtóközleményben. Hogy miért? Mert a felesége részt vesz a…..
Ha valami nagyon ostobán van kitalálva a Szombat esti lázban, akkor az a "szakmai zsűri". Tök egyértelmű, hogy csak dísznek lettek odaültetve, de ennek ellenére néha túl komolyan veszik magukat. Elmondani egy 59 éves csávónak, hogy szedje össze magát, mert pont…..
Subba Érdekes adat 2006.11.20 18:58:00
Geszti Pétert a barátnője (amelyik nem a Gryllus Dorka vagy a Gregor Bernadett, hanem valami Edit, és rádiónál dolgozott) Pepének szólítja. Ez látszólag teljesen érdektelen, de ha legközelebb meglátod Gesztit a képernyőn arról okoskodni, hogy mit hogyan kellene csinálni…..
Akasha 2006.11.21 01:36:20
A Tv2 folyosóin már azt mesélik, hogy szombatról péntekre tette a csatorna a Megatáncot. Persze a csak a jövő héttől, hogy azért még egyszer utoljára, úgy igazán meg tudja alázni a tehetségkutatót a Szombat esti láz. A taktika egyszerű: a Megatánc leginkább a városi nőket…..
A Cool most aztán nagyot dobott: előkaparta valahonnan (ja, biztos egy londoni klub kokainban úszó VIP-páholyából, és semmiképp sem a mátészalkai diszkóból) Császár Elődöt, aki már egy jó ideje Shane 54-ként nyomul, talán mert zavarja, hogy minden szélsőjobbos tüntetésen az…..
Dokumentumfilmmel emlékezik Puskás Ferencre a Duna Televízió. A 20 óra 55 perctől vetített, 1985-ben készült filmet állítólag először láthatja a közönség. Puskás Ferenc a filminterjúban emlékezik először pályafutására, mérkőzéseire, a londoni 6:3-ra, az 54-es…..
Akasha 2006.11.17 17:21:16
Puskás Ferenc!

Puskás Ferenc 1927. április 2-án született Kispesten, ahol 1942-től a Kispesti Ac-ben futballozott, ahonnan1949-ben került át az akkori Budapesti Honvédhez. Legnagyobb sikereit válogatottként érte el, tagja volt az ötvenes évek legendás aranycsapatának.

Puskás 1945. augusztus 20-án az Ausztria elleni 5-2-es magyar győzelmet hozó találkozón mutatkozott be a válogatottban. A nemzeti tizenegyben, 1956. október 14-én (2-0) szintén az osztrákok ellen találkozón húzta magára utoljára a magyar címeres mezt, amikor akárcsak az első találkozón szintén szerzett egy gólt. Az Aranycsapat tagjaként érte el legnagyobb sikereit, 1952-ben vezetésével nyert olimpiai bajnoki címet a magyar válogatottunk a helsinki ötkarikás játékokon.

Részt vett az 1954-es svájci világbajnokságon is, ahol az akkor legesélyesebbnek tartott magyar válogatott döntőt játszott a Német Szövetségi Köztársasággal. A várakozás ellenére a Bernben rendezett találkozón csapatunk 3-2 arányban kikapott a németektől. Nyolcvannégyszeres válogatottsága alatt 83 gólt szerzett magyar színekben.

Rendkívül technikás, egyedülálló cselező készséggel rendelkező játékos volt. Az elmúlt évszázad mérkőzésén, az Anglia elleni 6-3-as összecsapáson legendássá vált visszahúzós csele után lőtt gólja szinte valamennyi, a futballról szóló dokumentumfilmben látható.
Az 1956-os forradalom idején külföldön maradt. 1957-ben ugyan előszerződést kötött a Wiener Sportclubbal, de végül a Real Madrid ajánlatát fogadta el. Spanyolországban telepedett le, ahol négyszer a nemzeti együttesben is pályára lépett. 1958 és 1967 között a Real Madrid játékosa volt, ahol tovább halmozta sikereit. A Real Madriddal 3-szor volt BEK-győztes. Az 1960-as döntőn, a 7-3-as spanyol győzelemmel záruló találkozón például négy gólt lőtt az Eintracht Frankfurtnak.

Edzőként Görögországban, Chilében, Egyiptomban, Szaúd-Arábiában és Paraguayban dolgozott, 1993 áprilisától júliusáig volt a magyar válogatott szövetségi kapitánya is. Szakvezetőként legnagyobb sikerét a görög Panathinaikosszal érte el, mely irányításával, BEK-döntőt játszott 1971-ben. A kilencvenes évek végén Nemzetközi Olimpiai Bizottság által megválasztott Évszázad Sportolója választáson, Egerszegi Krisztinával és Papp Lászlóval együtt bekerült a 91 jelölt közé, de végül a díjat Pelé kapta. Ellenben a Gazetta dello Sport összeállítása alapján Puskás Ferenc, 83 válogatott góljával minden idők legeredményesebb csatára, míg a Nemzeti Sport milleniumi szavazásán, Egerszegi Krisztina mellett, az olvasók szavazatai alapján ő lett az Évszázad Sportolója.


Legyen Ő a példaképe miden sportolónak, embernek!

Nyugodjon Békében!
Mindenek előtt elnézését kérjük minden olvasónak, Várhalmi A. Miklóst már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna ismernie az országnak. Sajnos azonban a Változás és Megújulás Bajáért Egyesület vezetőjének polgármesteri kampányfilmje csak most jutott el hozzánk. Nincs…..
A Comment:com úgy tudja, hogy a Gazdasági Versenyhivatal tízmillió forintra bűntette a Sport Klubot, amiért önreklámjaiban hamisan állította, hogy csak náluk láthatóak a Barcelona, az Arsenal és a Liverpool mérkőzései. Mert, hogy a Viasat3-on és még az MTV-n is lesznek ilyen…..
A celebrity coming outok új fejezete nyílik meg novemberben, hiszen O.J. Simpson a tévében számol majd be arról, hogy mi is történhetett azon az éjszakán. Simpson futballistának állítólag nagyon jó volt (nem láttuk élőben, a statisztikák meg csak az amerikaiaknak okoznak…..
Tavaly az volt a baj, hogy a szigetes/kopaszemberes sorozat két-három zsinórban leadott rész után ismétlésekkkel jelentkezett, erre kenték, hogy a nézők elfordultak a sorozattól, és inkább mésikat kerestek maguknak szerda estére. Jó, nem volt drámai a nézettség csökkenése, de a…..
  A fiatalember nyilván annyira szereti a Misfits együttest, hogy simán az arcára tetováltatta a logójukat. Nyilván semmilyen nehézsége nem fakad ebből a mindennapi életben. (Forrás: ModBlog)..
A Pokolbéli víg napjaimból azért elég sok minden kiderült. Például, hogy mit is csinált Faludy a marokkói fiúkkal az afrikai homokban. Az utóbbi években ráadásul több irodalmi elemzés, esszé jelent meg, amiben konkrétan leírják, hogy mit is gondolt a költő a férfiakról. És persze a külföldi lapokban…..