Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lelkes darázs

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kitartok elhatározásom mellett, szórom a rövideket rátok. Mert fel lehet készülni szép nagy monológokkal, de tulajdonképpen felesleges, mert úgyis valami hülyeséget fognak rá válaszolni, akkor meg úgyis rögtönözni kell.kedves Szakíthabírsz! Az én kedvenc szakítós történetem…..
lelkes darázs 2008.02.13 14:40:15
Krone elkövette a legnagyobb hibát, amit naiv ügyfél elkövethet: előbb fizetett, mint ahogy ellenszolgáltatást kapott volna érte. Azt gondolta, a Budapest Bank csak nem szalad el adósságrendező hitelének első két törlesztőrészletével és a közjegyző díjával. Lehet, hogy…..
lelkes darázs 2008.02.12 13:49:32
Naiv Adófizető alias Peti megdöbbenéssel vegyes értetlenséggel tapasztalta, hogy a Petőfi Rádió annyira minimál üzemmódban működik, hogy a robotok olvasatlanul törlik a beérkező leveleket. Csak halkan jegyezzük meg, ezek azok, akik operettet sem sugároznak! Egy hete írtam a…..
Marci egy hagyományos átirányítós-termékkapcsolós trükköt detektált a T-csoport berkein belül. Naiv ügyfélnél kiment az ADSL-modem, a szupport telefonon "sajnos nem tudta megoldani" a problémát, ezért előbb átirányította egy percenként 350 forint/perces kollégához,…..
  Felforr a vérem a takaró alatt A legszívesebben most jól meg... Csak nézem a falat, forgolódok némán Látom az arcát, még mindig fáj   A kilencvenes évek hajnalán a szintetizátor alapú popzene nem feltétlenül jelentett egyet a borongós életérzés és a sötét…..
A videót azoknak küldjük akiknek nincs iWiW-es hozzáférésük. Így talán kaphatnak valamit ők is az igazi iWiW-es életérzésből.   - Búvárné - Hoff.hu - Gyilkos humor - Span és én - Lali szülinapi ajándéka - Jó mi? Jó hát - IFA TETKÓ!!! - Citadella - A csajok…..
lelkes darázs 2008.02.01 11:54:24
Az Index szerkesztősége mögötti Munkásotthon utcában, egy tetoválószalon kirakatában megtaláltuk és telefonnal lefényképeztük a meghaladhatatlan, tőrölmetszett backdoor kommunikációs üzenetet. Rektális jó reggelt mindekinek!..
lelkes darázs 2008.01.23 12:21:31
Bolondos nap van, úgyhogy még ezen a Vastagbőrön talált kis izén is jót mulattunk, nem beszélve arről, hogy beírtuk a keresőablakba, hogy "find Chuck Norris", aztán megnyomtuk az I'm Feeling Lucky gombot. ..
lelkes darázs 2008.01.23 12:19:31
Napközben Aki rám hallgat, ebben az undorító, nyálkás időben ki sem teszi a lábát a lakásból, helyette egy nagy pohár kakaó vagy illatos tea és a pasija/nője társaságában befészkeli magát az ágyba/fotelbe/babzsákba, és átadja magát ébredés után a tévézés és az ezzel…..