Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fiximaxi

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
" A baj nem akkor kezdődik, amikor vesztesz, hanem akkor, amikor vissza akarod azt nyerni! " (oldrider)..
Fiximaxi 2015.01.24 10:29:29
@bakker.: kedvelem, és nagyon nem mindegy, ki milyen csapattal áll fel - főleg a kupában...
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle.. Mindig mosolyogj, és soha ne add fel, még akkor se, ha minden ellened fordul... " (TorpeRaul)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A meglepetés kikerülése, vagy eltalálása, ez a mi feladatunk." (HANNIBAL179)..
Fiximaxi 2015.01.14 23:18:26
@Morli Holect: csak remélni lehet, hogy marad a jó forma...
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli." (bukméker no.1)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Az élet viharaival szemben olyan légy, mint a madár, amely, ha a fát kivágják alóla, nem a mélybe zuhan, hanem a magasba száll." (pókerarc)..
Fiximaxi 2015.01.09 11:53:52
@ElGuaje: azért találni a profitippen nagyon hasznos infókat... Ez nem jósda, hanem egy tippadó oldal, ennek megfelelően is kezelem. Nyilván nem egyszer mellélőnek, de sokszor beletrafálnak. Ennyi! :)
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Minden a fejben dől el !" (Gepárd)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést ! " (Dabii)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A sportfogadásban a jó és a rossz kézen fogva jár - csupán a fogadón múlik, hogy saját maga hogyan jár..." (Angelina87)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Amelyik kimenetel benne van a tippmix kínálatában, az be is következhet." (pannonymous)..
  "A játék akkor szép, ha örömünket leljük benne! " (tuti1x2)..
  "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el ..." (andros)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Ha nem érzem a nagy oddsot, rakom a kicsit. " (kanadaii)..
Fiximaxi 2014.12.20 11:42:24
@szerintemlehetséges: ez igaz, de azért nagy király, én bírom az öreget...
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Sokszor ott jön a D, ahol nem várnánk, és sokszor ott nem jön, ahol sokan várják...én ott keresgélem, ahol kevesen várják..aztán persze borulhat minden." (Pimpa)..
Sokszor jobban esik a sűrű fillér, mint a ritka forint. (Pannonymous)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Az alapelvek a legfontosabbak, az, hogy meg legyenek szabva a korlátok. Enélkül önmagunkhoz sem maradunk hűek, így mit várunk el a szelvényünktől. Sok mindent próbáltam már és egyben biztos vagyok: minden…..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "Felelősek vagyunk tetteinkért, bármennyire is nehezünkre esik ezt bevallanunk."  (HANNIBAL179)..
Néha nem baj ha esik,de többet süssön a nap ! (Gepárd)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "A sportfogadásban a jó és a rossz kézenfogva jár - csupán a fogadón múlik, hogy saját maga hogyan jár..."  (Angelina87)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az lehet, hogy nem is igaz ! " (Disemal)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A sportfogadás arra a felismerésre épül,hogy nincs benne tökéletes, vagyis előre 100 százalékos pontossággal meghatározható kimenetel. Minden - az adott esemény előtt alkotott elemzés csupán fikció. Az, hogy…..
Fiximaxi 2014.12.01 11:55:20
@Maceo◥◤: nem szereted? én bírom...
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Amikor fogadsz, egy dolog mindig jusson eszedbe: a lehetetlen nem létezik! Ezért tenni kell gyakran a meglepiket is kombival" (Derbi)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete, hanem a végeredmény" (ТорпедоNN#99)..