Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Játékok letöltése

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Online Poker - Kaszinó Bónuszok - Nyerőgépes Játékok Ü D V Ö Z L Ü N K    A    B Ó N U S Z V A D Á S Z    O L D A L O N . . . Csak érdeklődsz a póker online kaszinó játékok és bónuszok iránt? Belevágnál? Esetleg aktívan játszol? A legjobb helyen jársz. Hogy miért…..
Grand Prix JátékPróbáld ki magad az autóversenyzés világában. Legyél te az első. Három különböző autó közül választhatod ki a neked tetszőt. A játék irányítása a kurzorbillentyűkkel történik. Jó autozást és sok győzelmet...
Az ingyen játékok oldal célja nem egy olyan flash játékoldal létrehozása amikből 100 egy tucat. Természetesen itt is lesznek bőven flash játékok, de célunk az hogy a teljes online játék kategóriát lefedjük ami az interneten található.Izelitőül a kinálatunkból engedtessék meg…..
Rulett flash ingyen játékEbben a kis egyszerű rulett játékban nagyon valósághűen játszhatod a jó öreg rulettet. A játék grafikája elég szép, áttekinthető. A működését szerintem nem szükséges túlmagyarázni, legyen elég annyi hogy mindent elérsz egérrel. Kellemes és jó…..
Tank 2014 JátékTankos flash játék, amelyben külömböző pályákon kell legyőzni ellenfeleidet valamint tereptárgyakat és raktárakat megsemmisíteni és mindeközben a felhalmozódott pontjaidból fejleszteni saját képességeidet. A játék irányítása a “wasd” gombokkal…..
Rual Racer Autóverseny JátékEgy egyszerű de nagyon élvezetes autóverseny játék. Egy felülnézeti pályán kell haladnod és természetesen meg kell nyerned a versenyt. Az autódat a kurzorbillentyükkel tudod irányítani. Jó játékot mindenkinek...
Vallheroes az első ingyenes online szerepjátékItt az új böngészős szerepjáték ahol teljesen ingyenesen játszhatsz. Itt nincsenek drága sms -ek amivel a játékodat fizetőssé kényszerítik. A játék az év eleje táján kelt útjára, és azóta rengeteg játékosnak sok élményt…..
Repülőtéri kommandó ingyen játékEbben a játékban a a repülőtéren kell eltalálnod a céltáblákat. A céltáblák egyre gyorsulnak és egyre ügyesebbek, folyamatosan nagyobb kihívás elé állít téged. A játék irányítása: Az egérrel tudsz célozni és lőni, lőni a bal…..
Cross Motoros Ingyen JátékEbben a játékban egy motorral kell áthaladnod az akadálypályán, az akadálypálya egyre jobban nehezedik és neked ezeket a kihívásokat leküzdve kell tovább haladnod. A játék irányítása a kurzorbillentyűkkel történik. Fel: előre, Jobb előre lendülés,…..
Őrült Tank JátékEbben a a játékban egy tankot irányíthatsz aminek a minden pályán meg kell küzdeni az ellenfeleivel. A pályák egyre nehezednek, azáltal hogy egyre több ellenfelet kell legyőznöd rövidülő idő alatt. A tankot a kurzorbillentyűkkel irányíthatod, a lövegtornyot…..
Flipper Ingyen JátékSzereted a flipper játékokat? Itt a lehetőség hogy korlátlanul és ingyen játssz a kedvenceddel.  Egy egyszerű de nagyon jól játszható flipper játék érdemes kipróbálni. A játék irányítása a korzorbillentyűkkel és a controllal működik...
Célba lövős ingyen játék.Itt egy kedves kis online játék ahol a céllövési tudásodat teheted próbára. A játékban a felugró céltáblákra kell tüzelned és a megadott idő alatt mindet kilőni. Ha a töltényed kifogy a szóköz billentyűvel  tudsz újratölteni. Egyszerre 6…..
Léghoki Ingyen játékEz a kis játék a bevásárlóközpontokban és játéktermekben mindenütt megtalálható légpárnás jégkorong, légkorong játékot szimulálja. A játék irányítása az egérrel történik. A szabályokról valószínűleg nem kell többet írnom. Az ingyen játék…..
Ingyenes online Sakk játék Itt egy újabb remek flash alapú sakkjáték, gondolom nem kell senkinek bemutatnom a sakkot. Az irányítás az egérrel történik ebben az ügyességi játékban. A játék egész jó meg tudja izzasztani az embert, sokszor gond szokott lenni hogy az efféle kis…..
Mobiltelefon játékok letöltése..
Játékok letöltése ingyen Android játékok ingyen telefonra és PC játékok amely szabadon tölthető le. Ingyen letölthető játék szoftverekek Android felhasználók számára..