Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rocsóó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenhét szótag / Még egy nagy költőnek is / Kevés ahhoz, hogy - ööö, igazából pont elég egy haikura, nekünk meg még annyi sem kell. Ütvefúrót megszégyenítő igyekezettel keressük tovább _popp_ mester (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo,…..
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo, rowi és sporttárs méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott…..
 Ha két napon nem állnak elő egy olyan emberrel, aki vállalja is a miniszterelnöki posztot, akkor a kormánypárt elveszti a legitimációját, s nem marad más választása, mint belemenni az előrehozott választásba. Ha a kormány párt és a vele ellenzéki szövetségben levő SZDSZ…..
Crunchy Frog eltűnése óta (tudja valaki, mi lett vele?) az egyik liblingünk Té Rolandinho, aki ismét nagyot villantott. Itt nem a képvicc megoldása a nehéz, hanem a fájdalom, amit a maga primitívségében is tagadhatatlanul megnyerő "grafika" látványa okoz. Ugye nem kell…..
rocsóó 2008.12.16 00:22:12
Az írásos összefoglalónk holnap érkezik, ez most csak egy bemelegítő hangulatvideó az eseményről. Kicsit tempós volt, egyik nap oda, másik nap vissza, de nem panaszkodom. Jól éreztük magunkat, remek buli egy ilyen futás...
rocsóó 2008.09.08 18:31:54