Regisztráció Blogot indítok
Adatok
repjegyvadasz

12 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit macerásabb az út, mintha egyenesen mennénk, de sokat lehet spórolni vele plusz beleférhet egy rövid  stockholmi városnézés. Wizzairrel megyünk Stockholmba már 11780 Ft-tól (Wizz Discount Club) Onnan Norwegiannel New Yorkba (Boing 787 Dreamliner - egyik legmodernebb gép)…..
Stockholm December 4-6-ig, már 9780 Ft-tól (Wizz Discount Club) ..
Novemberben egy hét Tel-Aviv már 21780Ft-tól (Wizz Discount Club) Januárban még olcsóbban már18780 Ft-tól ..
A Ryanair akciónkat kombinálni is tudjuk a Wizzair jelenleg amugy is olcsó jegyeivel (január), és azt mondjuk, hogy brüsszelbe menyjünk Wizzairrel, onnan pedig Ryanair-rel akciósan Palma-ra (Mallorca) ugyanez a trükk Portóval is működik. Az alábbi pl: Ha van Wizzair kártyád kb 8 ezer…..
Nocsak, a Ryanair jó kis Wizz-koppintó akcióval állt elő, közben a Wizz csendben levitte az árakat jövő év elejére. Szegények nehezen töltik a gépeket januárra, ez a leggyengébb hónap az évben, mindenki csak a veszteséget gyártja. Az okos utas meg ilyenkor utazik, ha talál…..
Ugyanitt London is elég jó ajánlat  ..
Érdemes ma a Ryanairnél foglalni - 25% -ot adnak minden útra az amúgy is jó áraikból.Az ajánlat csak ma vagyis november 4.-én és csak a januári utakra érvényes. Az ajánlatra ez egy jó példa, de más célpontokra és időpontokra (januárban) is jó lehet ..
Szeptemberben  2 hét India - Goa, prágai indulással, Lufthansával kb 100 ezer Ft, állítólag más időpontok is vannak. Itt lehet próbálkozni ..
Wizzair-nél, Novemberben egy hét Isztambul 19980 Ft.Wizz Discount Club tagoknak 14180 Ft. ..
Hosszúhétvége Londonban, indulás Pozsonyból, Február végén Ryanair-rel.Vannak más időpontok is ebben az időszakban hasonló áron. ..
Hosszú hétvége Barcelónában Februárban Ryanair-rel Pozsonyból.Több időpont is van Februárban ezen az áron csak keresgélni kell. ..