Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nonn Mónika

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ómega-3 ómega-6 zsírsavak fogyasztása  ω-6/ω-3 arány 5-nél kisebb értékeire javasolt, viszont úgy tudom, hogy hazánkban ez akár 30-ig is el van tolódva. Bár a többszörösen telítetlen zsírsavak fogyasztása javallott, a túl sok ómega-6 hozzájárulhat gyulladásos folyamatok kialakulásához, ami a…..
(a képről a középső kenyér) Hozzávalók kb. 1 kg-os kenyérhez: 10 dkg fehér rizsliszt 5 dkg ragacsos rizsliszt (valószínűleg fehér rizsliszttel is működik) 10 dkg kölesliszt 15 dkg kukoricakeményítő 10 dkg burgonykeményítő 18-20 gr útifűmaghéj ( = 4 ek, azért írtam grammba, mert az…..
(nincs a képen de úgy néz ki mint a felső kenyér) Hozzávalók kb. 1 kg-os kenyérhez: 17 dkg hajdinaliszt 17 dkg barnarizsliszt 8 dkg cirokliszt 8 dkg kölesliszt 3 ek lenmag (megdarálni, darálva több kanállal lesz belőle) 18-20 gr útifűmaghéj ( = 4 ek, azért írtam grammba, mert az…..
(a képről a fenti kenyér) Hozzávalók kb. 1 kg-os kenyérhez: 25 dkg hajdinaliszt 25 dkg barnarizsliszt 3 ek lenmag (megdarálni, darálva több kanállal lesz belőle) 18-20 gr útifűmaghéj ( = 4 ek, azért írtam grammba, mert az apróbb többet nyom. Darálva teszem bele, így már csak kb. 2…..
Semmilyen bizonyítékot nem sikerült találni arra, hogy a homeopátiának bármilyen hatása is lenne egy rakás betegség esetében. Az erről szóló tanulmányt nemsokára hivatalosan is publikálják, de addig a homeopatáknak még van idejük megcáfolni annak tartalmát. Mivel ez az elmúlt…..