Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juve4life

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tovább formálódik a következő szezon Juventusa, s az átigazolási szezon zárásához közeledve, Tomás Rincón személyében ma újabb játékos hagyta el a klubot, azonban a venezuelai középpályásnak nem kell messzire költöznie, hiszen a városi rivális Torino FC színeiben folytatja pályafutását. "A Juventus…..
juve4life 2017.08.11 22:04:35
@Juventino73: ahan..jó pont valóban! csak lehúzza az a dolog hogy idehozni is ő hozza őket 1-2 héttel piac zárások előtt kapkodva meggondolatlanul....és amennyire haladunk előre az augusztusban es közeledik a szezon várok még egy hatalmas kaliberű húzást mondjuk Parolot a laziobol :DDDdDd 32 évesen illene Marrotta elképzeléseihez :D
A Bayern München jelenlegi, a Juventus korábbi trénere szerint hét csapatnak van reális esélye megnyerni a Bajnokok Ligáját, és a Juventus is köztük van. Az olasz edző már többször is felemelhette a legrangosabb európai trófeát, legutóbb a Real Madriddal 2014-ben, mindezek…..
A Juventust egyre jobban sürgeti az idő, hiszen a klub igazgatóinak bevallottan legfontosabb célja, hogy egy középső középpályást igazoljanak az átigazolási piac zárása előtt, s Beppe Marotta azt is elárulta, hogy a szakmai stáb kívánalmainak a PSG francia válogatottja, Blaise Matuidi felel meg…..
A Fiorentina elleni hazai mérkőzéssel a Juventus megkezdi az új szezont, amely során a történelmi, zsinórban elért hatodik bajnoki cím, az Olasz Kupa és a minél eredményesebb Bajnokok Ligája-szereplés lesz a zebramezes csapat legfőbb célkitűzése. A Juventus kötelékéből több…..
A Juventus állítólag a Paris Saint-Germain futballistáját, Blaise Matuidit kívánja leigazolni, ám a francia klub 40 millió eurót követel a középpályás játékjogáért. A bianconero együttesnek mindenképpen további erősítésre van szüksége középpályán Paul Pogba távozása után, és mivel egy másik…..
A Juventus sikeresen meggyőzte a Chelsea vezetőségét arról, hogy Juan Cuadrado újabb 1 évre Olaszországba költözhessen, az új szerződés pedig úgy tűnik, egy véglegesítési opciót is tartalmazni fog.  Alessandro Lucci, a játékos ügynöke ma találkozott Marottáékkal az átigazolást illetően, a felek…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus 20 millió eurós ajánlatot tett a Paris Saint-Germain csapatának Blaise Matuidiért, s közben várja a Chelsea beleegyezését a tavalyi szezont Torinóban töltő Juan Cuadrado ügyében. A Sky Sport Italia újságírója, Gianluca Di Marzio…..
juve4life 2016.08.18 20:06:24
Több forrás szerint a Juventus megegyezett Gonzalo Higuaínnal, és készen áll akár a szerződésben meghatározott 94 millió eurós kivásárlási ár kifizetésére is, hogy megszerezze a csatárt a Napoli csapatától. A tegnap olyan hírek láttak napvilágot, miszerint az Öreg Hölgy 75…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus komolyan érdeklődik a Lille védőjátékosa, Simon Kjær iránt, s a nyári átigazolási szezon során kísérletet tehet a dán megszerzésére.  A 25 esztendős Kjær komoly Serie A-tapasztalattal is rendelkezik, hiszen 2008-2010 között a…..
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy a szezon végig kölcsönben megszerezte a klub egykori játékosát, Alessandro Matrit. Matri két bajnoki címet is nyert a torinói klubbal, majd 2013 nyarán hagyta el az Öreg Hölgyet, s 11 millió euro fejében igazolt nevelőegyesületéhez, az…..
A La Gazzetta dello Sport állítása szerint a Chievo együttese szerette volna megszerezni Kingsley Comant, s a veronaiak az elmúlt napok során ajánlatot is tettek a Juventusnak, azonban az ifjú francia támadó kölcsönvételére vonatkozó érdeklődés határozott elutasításra…..
A Genoa elnöke, Enrico Preziosi a nyilvánosság elé tárta, hogy Alessandro Matri visszatér a Juventushoz, s megüresedő helyét Marco Borriello veszi majd át az északi kikötőváros csapatának támadósorában. A pletyka már napok óta kering az olasz sajtóban, amely azt állítja, hogy…..
juve4life 2015.02.01 13:08:15
A téli átigazolási időszak hajrájához közeledve a naprakész szurkolók szintjén általában egyre nagyobb az izgalom, hogy végül kiket is sikerül megszereznie a klubvezetéseknek, kikkel erősödik kedvenc csapatuk. Ám a klimax a Juventusnál furcsa módon általában a mercato első…..
juve4life 2015.01.17 15:31:41
@RuidaRobert: a BL-ben hol látsz pl fejlődést? azon kívül hogy most éppen sikerült továbbjutni egy kényelmes X-el aminél a tico se akart többet...
A Juventus svájci középpályása, Stephan Lichtsteiner, akit a pletykák már összeboronáltak az Arsenal, a Chelsea és a Manchester City csapataival is, ma új, 2017-ig érvényes szerződést írt alá a torinói klubbal. A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy Lichtsteiner továbbra is…..
A mai olasz lapok egybehangzóan arról tudósítanak, hogy a Bayern München svájci támadója, Xherdan Shaqirit az Inter csapatát választotta a Liverpoollal szemben. Az már tegnap eldőlni látszott, hogy a Juventus kiszállt a Shaqiri aláírásáért folyó küzdelemből, s végül az Inter…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus mellett az Inter is beszállt a Xherdan Shaqiri játékjogáért folyó küzdelembe, s a két olasz klub a Liverpool csapatával fut majd versenyt annak érdekében, hogy Olaszországba csábítsa a Bayern Münchennél rendkívül kevés…..
juve4life 2015.01.01 19:00:02
@Rivendell: jelenleg a milánnak se verőfényes a jövője :D
A legújabb olasz pletykák szerint a Juventus megállapodásra jutott Stephan Lichtsteinerrel, s a svájci védőjátékos hamarosan további két évre szóló kontraktust írhat alá a torinói klubnál. Lichtsteiner jelenlegi szerződése a szezon lezárultát követően jár le, az új…..
A bajnoki címvédő a Juventus Stadiumban fogadja a bajnoki szezon egyik meglepetéscsapatát, hiszen városi riválisához hasonlóan, a Sampdoria is nagyszerű rajtot vett az olasz pontvadászatban, s a tabella negyedik pozíciójában várja az Öreg Hölgy elleni összecsapást. A Juventus…..
Aut vincere, aut mori ("Győzelem vagy halál") szól a latin mondás, amelyet a tavalyi évhez hasonlóan, idén is fel kell idéznünk a Juventus Bajnokok Ligája szereplése kapcsán. Lassan hagyománnyá válik, hogy a halálcsoportnak a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető kvartettbe…..