Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vekassy

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hete közöltük Attila levelét, aki megrökönyödve vette észre, hogy az Ingatlandepo kiszámlázott neki egy hirdetést, amit nem is adott fel. Mára kiderítette, hogy mégis ő adta fel, vagyis valaki a rokonságából, úgyhogy speciális körülményre tekintettel töröltük az eredeti…..
Vekassy 2008.01.21 18:09:51
Kedves Ingatlandepo.com szerkesztők!

Az lenne a kérésem, hogy írják le egy hozzászólásban tisztán és átláthatóan, hogy végülis hogyan is megy önöknél az ingatlanhirdetés? Én leírom a saját tapasztalatomat és a másokéba nem kívánok belefolyni.
1. ügyfél feladja a hirdetést, mindenhol csilli-villi ingyenes feliratok (elrejtve az online szerződés sokadik oldalán kicsivel: 30 nap után majd fizetned kell, amit ráadásul külön linkel lehet megnyitni)
2. az ügyfél kap egy emailt amiben csak visszaigazolják neki ugyanazokat az adatokat amit az űrlapba beírt, semmi mást, semmi szerződést és semmit nem írnak a fizetésről !!! az email címedet sem kell visszaigazolnod !!!
3. eltelik 30 nap
4. eltelik még 90 nap
5. felhívnak, hogy adjam meg a házszámot is a pontos hirdetés miatt, így állítólag könnyebb eladni a házat
6. kijön egy ajánlott levél, hogy fizess
7. visszanézek az ingatlandepo.com-ra és azt látom már nagy betűkkel ki van írva, hogy "30 napig ingyenes" ami pár hónapja még nem volt kiírva a főoldalra

Tisztelt Szerkesztők!
Véleményem szerint önöknek kellene bocsánatot kérni néhány ügyfelüktől. Ha pedig úgy gondolják nincs igazam cáfolják meg bármelyik pontot is a fent leírtak közül.

Ez velem történt meg, nem mással és nem következtetéseket levonva írtam.

Mégvalami! Nekem vissza sem kellett igazolnom az e-mail címem valódiságát. Igaz nem nagyon érkezett rá lényeges információ önöktől.