Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sciffy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Depeche Mode toplistát összeállítani Magyarországon olyan, mint belenyúlni egy darazsakkal teli kaptárba - merész vállalkozás. Éppen ezért még csak meg sem próbálok objektív lenni, ehelyett egy emlékfoszlányokkal teli teljesen szubjektív válogatást csináltam azokból a dalokból, amiket nagyon…..
sciffy 2017.04.29 09:36:05
@fátum:
Egyetértek veled,szintén amondó vagyok,hogy az első 8 album zseniális a Songs of Faith and Devotional volt az utolsó igazi DM. Mióta Alan kilépett alig maradt egy két dal.
Dreaming of Me
My secret garden
Leaving silence
The landscape is changing
Set me free
Lie To Me
Fly on the windscreen
But not tonight
Sacred
Behind the wheel
Waiting for the night
In your room
Home
Csak,hogy néhány gyöngyszemet említsek...
Idő kérdése volt, hogy a Depeche Mode előálljon valamivel. Az, hogy a hírek új lemezről és turnéról szóltak legalább olyan meglepő, mintha a feloszlásukat jelentették volna be. Van egy szint, ami alá a basildoni urak nem mehetnek, és ez nem is feltétlenül az új lemezek…..
sciffy 2017.03.22 21:06:50
@Intimitás Gourmet: Nagyon jó az ötleted arról, hogy ne új albumot adjanak ki hanem a régi dalokkal menjenek koncertezni.
Úgyis mindenki azokért megy.
Ha így lenne akkor már megvettem volna a jegyet én is ,de így (bár ott ültem a gép előtt amikor elkezdődött a jegyvásárlás,nem kattintottam)....
88-as 93-as koncertet nem adja vissza semmi...hacsak meg nem hallgatják az ötletedet:)
Nézzük néhány szemelvényt az akkori eseményekből! Daryl Bamonte ezt írta a Devotional Tour Diary-ba:  "Hihetetlen hosszú útat tettünk meg Belgiumból ideáig és ma még ki kellett autózni "a nagy magyar pusztába" is, csakhogy Anton leforgathassa a Condemnation videót. Dave…..
Hatalmas szenzációnak számított a Depeche Mode elő prágai koncertje, 1988 márciusában. Akkor sokan nem tudták: a zenekar teljesen véletlenül lépett fel a kommunista Csehországban, majd néhány hónappal később turistaként is felkeresték a cseh fővárost...
Rudolf Hess halála alighanem a 20. századi történelem egyik legnagyobb rejtélye. A hivatalos verzió szerint Hitler évtizedek óta a berlin-spandaui börtönben raboskodó helyettesét 1987. augusztus 17-én csak néhány percre hagyták magára, de ez elég volt ahhoz, hogy a 93 éves…..
sciffy 2014.09.16 20:38:19
@phaszfej: "73-ban sikerült neki metafizikai lényét egy újszülöttbe inkarnálnia." Tisztelt hozzászóló! ezt a megállapítást hol olvasta? szerintem egyetlen történész sem bír ilyen információval.