Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bruce Wayne Overdrive

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kaptunk egy levelet Boros Eleonórától, az idei első X-Faktor-válogató egyik lúzernek látszó versenyzőjétől, aki azt panaszolja el benne, hogy őt bizony átverte az RTL Klub, és úgy állította be, mint egy idiótát, aki a hastánccal akart előrébb jutni egy énekversenyen.…..
Bruce Wayne Overdrive 2014.09.16 17:35:45
@városjáró: Ott voltam a mentor-házban tavaly. Olyan jelenetekből, amelyek aztán később adásba sem kerültek, állíthatom, hogy Dórának is épp olyan meglepetés volt a bekerülése, mint ami a műsorban látszott. Konkrétan olyan is megtörtént, hogy miután mindenki elénekelte a saját dalát, Dórát visszahívták a "gyülekezőhelyről", ahol közölték vele, hogy nem tetszett a dala (valami magyar alterpop dolog volt, erre már nem emlékszem pontosan), és énekeljen most, itt, előttük, spontán módon még valamit. Szerencsétlen egyébként is eléggé paragép módon tolta végig az egészet, és gyakorlatilag remegve-zokogva jött vissza, hogy akkor őt most száz százalék, hogy kivágják megint.
Ezzel a legkevésbé sem őt akarom fényezni, vagy a műsort védeni, egyszerűen csak ezt testközelből láttam. Ja, és nem vagyok RTL alkalmazott. :)