Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pipitánc

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Szia Szaszinkó!Csatlakozom én is ezekhez a frappáns férfiakról agytevékenységet nem feltételező posztokat tartalmazó bloghoz.A minap, épp a New Yorkerben válogattam a fehérneműk között, szerettem volna meglepni a páromat, aki épp aznap este ért haza külföldről.Ott…..
Elnézést az előzetes értesítés nélküli nyári szünetért, de engem is hirtelen ért a nyaralás. (Nem kapcsoltak le, ehehe.) Ha mentálhigiéniásan nem is, fizikailag mindenképpen kipihentebben folytatódnak a butábbnál butább hírek, érdekességek a marihuána világából. Még…..
A mai történetünk durva, mert a csávó egy paraszt, a csaj meg jófej, mégha nem is lehet a mellével nyitni a sörösüveget. Ha valóban létezik ilyen csávó, akkor azt le kell vetkőztetni, és kiállítani a Moszkva térre, pénzért mutogatni, hogy mindenki kedvére röhöghessen rajta.…..
pipitánc 2008.06.24 21:01:53
pipitánc 2008.06.25 08:54:00
A pénz az úr, mindig tudtam, csak nem mertem bevallani magamnak. Kis pénz, kis foci. Viszont egy helyen nem a pénz a legfontosabb, ez pedig a szakítósbuli csütörtökön a Corvintetőn. Sziasztok Szakítósok! Néha szoktam olvasni ezt a blogot. Gondoltam beküldöm a számomra eddigi…..
Most kamu-e a sztori vagy sem? A szakítóblogon nem lehet elég nagyot álmodni, a legképtelenebb dolgok is megtörténnek emberrekkel. Meg hát: "Kutya nehéz úgy hazudni, ha az ember nem ösmeri az igazságot." És minden apához egyszerre tartozik egy Harmonia…..