Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tt1991

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy korábban írtuk, állítólag légkondicionálatlan helyiségben, 12 órán át várakoztatott az RTL Klub egy szombathelyi kötélugró csapatot a Hungary's Got Talent hétvégi forgatásán. Bánhegyi Attila, a csapat vezetője eredetileg a Nyugat.hu-nak számolt be a felvételek…..
tt1991 2015.07.07 21:47:29
@gizdacsavo: Örülök, hogy még be is másoltad a kommentedbe azt, amit nem tudtál értelmezni. Számodra a versenyzők és azoknak segítői egyenlő egy versenyző segítőjével :)
tt1991 2015.07.07 22:05:54
@Zb74: Nekem már a nyitott ablaknál is embertelen ez a meleg :D
És ha jól értem a cikket, akkor itt szerintem nem az volt embertelen, hogy meleg volt, hanem hogy önmagad lehűtésére vagy semmi, vagy csak borzalmas árak mellett volt lehetőséged.
Az ablak ezek szerint nyitva volt a rendben. Viszont ha kint 40 fok tombol és 100 ember van egy helységben, az szerintem igenis embertelem. (kivéve ha a hely mérete megfelel ennyi ember számára, de a Pesti Magyar Színházban, ahol a felvételek vannak, nem ismerek ekkora helyet a színháztermen kívül.)
tt1991 2015.07.07 22:13:41
@gizdacsavo: Ebben igazad van. De épp úgy lehet igaz is, mint nem igaz. Én csak igyekszem nem alapból kacsának hinni a hírt, hanem átolvasni, megérteni és mérlegelni.

@lutria: Ha az én szerződésemben lenne ilyen 1,5 millás kötbér, akkor én sem biztos, hogy megosztanám a nagyvilágnak a képeket, ha egyáltalán lehet csinálni. Nem tudom mekkora ott benn a biztonság, mennyire figyelnek rá. Egyenlőre ezek szerint ez a második cikk ami megjelent egyáltalán a témában. Reméljük előbb utóbb, csak lesz valami bizonyíté erejű kép, videó, ha létezik ilyen.
Az a szép a bűvészpiacban, hogy már tényleg minden idióta azt gondolja, hogy terméket kell kiadnia. És ha eredeti ötlet nincs, akkor előveszi a bűvészdobozát és kiválaszt belőle egy tetszés szerinti trükköt, majd elkezdi árulni. Dehát ugye virágozzék minden virág. Én…..
Az eredetit úgyis ismeritek (legutóbb most szilveszterkor láthattátok a Frizbiben), most álljon itt csak a copy. Az a vicc, hogy mivel maszkban van szinte végig ezért egy darabig még akár azt is lehetne hinni, hogy ő az.  Az úr művészneve: The Mass. Sokat nem gondolkozott rajta.…..
Izraelben elindult a Penn & Teller Fool us spinoffja: a Ki tudja átverni a Mestert? ( מי יפיל את המאסטר ). A díszlet és a kocepció megegyezik az eredetivel, viszont az átverendő sztár székében ezúttal nem Tellerék ülnek, hanem Max Maven. A feladat nagyon testhezálló,…..
Daniel Madisont ezen a blogon azt hiszem senkinek nem kell bemutatni. Bár az utóbbi időkben nem volt túl aktív, de ő mindig is értett a personal brandinghez, és ahhoz, hogy beszédtéma legyen belőle. Legutóbbi visszavonulása óta most a legújabb visszatérését tervezi, újabban pedig…..
Korán kelők figyelmébe: szombat reggel 7:20 és 9 között több alkalommal Kőhalmi Ferenc fog bűvészkedni az m1-en. Aki lemaradt volna: ..
A Mosolygó Kórház Alapítvány hamarosan Zalaegerszegen is elindítja tevékenységét, és bűvészt keresnek. Jelentkezni a mokoordinator@gmail.com címen lehet...
Szombaton a budaörsi Jókai művelődési házban (2040 Budaörs Szabadság út 26.) immár hagyományosan Corodini Bűvésztalálkozó. Én főleg a Galambos szemináriumot és a gálát várom kis ízelítőként a quick change számot megnézhetitek itt. A program: 9:30-9:50 Rodolfo…..
A Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ és a Digitális Színészkönyvtár szeretettel hívja Önt és Családját a Színház és Varázslat című kiállítás megnyitójára. Időpont: 2011. szeptember 6. - 18 óra Helyszín: Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális…..
tt1991 2011.09.03 14:38:50
Ma este lesz a My Network Tv műsorán a World Magic Awards díjátadó gála. Az idei gálán Czékmann Katalin is díjat kapott, valamint bemutatja műsorát is. Rövid kis összefoglaló az eseményről és előzményeiről:   Kati márciusban Max Maven felkérésére a World Magic Seminar…..
Holcz Gábor bűvész tanár és tanítványai: Csomós Dóra és Marosi István bűvészkednek a Mokkában abból az alkalomból, hogy 8 éve tanít bűvészetet az ISZTI-ben. Kárász Róbert és Demcsák Zsuzsa meg okosakat kérdeznek tőlük: ..
Update: Tudom, hogy már sokszor beharangoztam, de elég zavaros a tv5 műsorrendje. Szóval most szombaton már tényleg Soma lesz. Tehát július 4. (szombaton) 21:00-tól adja a tv5 a júniusi adást (ami júni 13-án ment a France2-n).Soma a július 4-én (szombaton) 21:00-tól kezdődő…..
Tegnap (Április 25.-én) rendezték a 8e Les Anneaux Magiques kongresszust a Svájci Morges városban. Európa egyik legnívósabb, két évente megrendezésre kerülő gálaversenyén Soma olyan neveket utasított maga mögé, mint Huang Zheng (kínai), Timo Marc (német), Les Alciati (francia),…..
Hajnóczy Soma nyerte meg a World Magic Seminar versenyét az $5,000-os Gold Lion’s head Award-ot. A rangos díjat a közönség szavazatai alapján ítélték oda. A második díjat, a SARMOTI award-ot pedig Han Seol-Hui (Korea) nyerte (ezt a díjat Siegfried & Roy ítéli oda). A díjat…..
Bűvész blog Egy éves a blog 2009.01.29 07:00:00
Nem nagyon szoktalak untatni benneteket az oldal statisztikáival, de talán így egy év után kis összefoglaló belefér. Pontosan egy éve, id. Szabó István kitűntetéséről jelent meg az első cikk itt a blogon, azóta ezt már több száz másik követte. Eleinte 30-40 ember olvasta…..
Miközben az idei szezon megkoronázásaként mindenki a szilveszteri fellépésre készül, íme egy kis összefoglaló, hogy mi is történt 2008-ban a bűvészet háza táján.JanuárElindult a Figaro bűvészbolt honlapja, valamint ez a blog.Január 22-én, a Magyar kultúra napján a Id.…..
Csupa olasz és még több ázsiai versenyző között sikerült a fiúknak elérnie ezt a sikert a hétvégén Abano Termében. Párkányi Kolos úgy lett 2. mikróban, hogy nem adtak ki első helyet. Hajnóczy Soma pedig úgy lett első színpadiban, hogy a mezőny versenyzőinek több mint fele…..
tt1991 2008.10.19 16:12:16
Az alábbi kedves kis reklámban megnézhetitek milyen lenne ha a jelenleginél sokkal több bűvész lenne a földön. A bűvészettel kapcsolatos szinte minden sztereotipia megjelenik a klipben, bár azért sok filmes élményből is merítettek ötleteket:  A tovább után egy másik…..