Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Honeybeee

34 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bálványosi Falunap: 2017. május 27., szombatHelyszín: sportpálya Részletes program és napirend:..
Az elmúlt napokban a meterológia országszerte több helyen erősen szennyezett levegőt észlelt, Budapesten szmogriadó miatt vezettek be közlekedési korlátozást.A Balatontól délre, illetve Bálványos térségében - a köd ellenére - továbbra is tiszta a levegő...
Bálványos lakosságának alakulása a KSH adatai alapján. (A képre kattintva teljes méretben elérhető.) Az értékek 1990-ben és 2001-ben népszámlálás alapján felmért adatok.A grafikonból kivehető a lakosság folyamatos, kis mértékű csökkenése, ezzel fordítottan arányosan a…..
Bálványosra is megérkezett egy kis hó. Szokatlan módon, ezen a télen itt most először esett...
Évzáró műsor - Sündisznó csoport Búcsúdal Tarisznyák... Lufieresztés Ballagás Ballagó nagycsoportosok búcsúversei A nagyok A teljes évzáró-ballagás műsor videója (lejátszási lista) Ízelítő:..
A bálványosi falunap évről évre váratlanul meleg napra esik, melyet rendszerint egy kis eső kísér déltájban. :) Idén az eső teljes mértékben elmaradt, helyette annál több meleget kaptunk. Bálványosi óvodások műsora Felsorakozva, fellépés előtt A kicsik idén is vidám, zenés műsort adtak, Nelli…..
A mai napon ünnepeltük a szépkorúakat. Az óvodások műsorral és egy kis ajándékkal köszöntötték az idősebbeket. A fellépés előtti utolsó pillanatok Bevonulásra várva... A műsor itt tekinthető meg: Teljes műsor lejátszási lista közvetlen…..
Az idei télen kissé megkésve érkezett a havazás. Néhány kép utólag, a január 7-én behavazott Bálványosról...
Betlehem a Faluháznál Betlehemi csillag Karácsonyfa (téren) Karácsonyfa (falu bejáratánál)..
Honeybeee 2015.11.23 13:52:35
@Barabás tanító: Nagyon szépen köszönjük, hogy megosztotta ezt az érdekes és szívmelengető visszaemlékezést!
Gyerekprogramból ezúttal sem volt hiány a bálványosi Márton napon. Bálványosi óvodások műsora: (Teljes lejátszási lista itt található) Zenés gyerekműsor: (Lejátszási lista) Mindjárt megsül a malac.....
Szeretettel várjuk és hívjuk az érdeklődőket 2015. november 14-én a bálványosi közösségi házban tartandó Márton napi mulatságra. 9-12 óráig játszóház15 órakor a bálványosi óvodások műsora16 órakor Szilas Miklós zenés interaktív…..
Idén is kegyeibe fogadta kis településünket az időjárás: a hajnali és éjszakai viharok között, az erőteljes széllökések és esőzések elkerülésével, zavartalanul zajlott le a szüreti felvonulás és azt követő szabadtéri műsor. Rövid(ebb) összefoglaló /vágott/ a szüreti…..
2015. szeptember 19. szombat Ha van kedve egy igazi kikapcsolódásra, várjuk Önt aBálványosi Szüreti Mulatságba! Délután 13 órától vidám szüreti felvonulás a faluban, majd a faluház előtt szüreti vigadalom: óvodások, néptáncosok műsora, csikós bemutató, eszem-iszom,…..
Az ebéd... :) Gyerek részleg Ugrálóvárak Kiállítás a bálványosi óvodások munkáiból Fellépés előtt... (óvodások) Megnyitó beszéd "Szív alakú kör" Lufieregetés Elszálló színes léggömbök Óvodások fellépése (betanította és irányítja: Nelli…..
Falunap: 2015. május 30. (szombat), Bálványos - sportpálya Program 9:00 órától Gyermekvetélkedők Gyerekeknek egész nap ingyenes légvár   Főzőverseny – Süti szépség versenyre nevezés   10:00 Figura Ede : Színes fekete rigó zenés interaktív gyermekműsora 10:00…..
Nyáridőben Szüreti felvonulás Szüret - fellépés Úton... A Sió ajándéka :) Szülinap Kémiai előadás "Légifotó" Csendespihenő Mikulásvárás... Lego-zás Betlehem…..
Beiratkozási lehetőség a bálványosi óvodába ..