Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lúcsi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második válogatóra, amit a zsűritagok öltözete alapján ugyanakkor vettek fel, mint az elsőt (hacsak nem az a helyzet, hogy Tóth Gabi művésznő minden ilyen szereplésére ugyanazt a combközépig érő, testre simuló, a bóti csöcsöket maximálisan kiemelő ruhát veszi fel), a…..
lúcsi 2014.09.16 10:25:40
@Parasite: HÁT MÁR SAJNOS VALÓBAN ITT TART A MŰSOR, HOGY HELYET AD ILYEN PEDOGYANÚS EGYÉNEKNEK. HÁNYINGER, HA ARRA GONDOLOK, HOGY A KISTANÍTÓ AZ ÉN GYEREKEIMET IS ÍGY ÖLELGETI, SIMOGATJA... EGY NEVELŐ DOLGA NEM EZ, EZT HAGYJUK MEG A SZÜLŐKNEK. RICSI BÁCSI SZERINTEM MAGÁVAL SINCS TISZTÁBAN, SZEMÉLYISÉG ZAVARBAN SZENVED ÉS BENNE LÁTJÁK AZ X-ET???? EBBŐL CSINÁLNAK NÉZETTSÉGET? FUJJ!
lúcsi 2014.09.16 10:39:56
@Athos64: Ahhoz képest, hogy nem nézed a műsort, elég tájékozott vagy. Magától semmi nem megy a "háttérben", legalábbis nálam ez így van. Miért is szégyenled, mindenki nézi, vagy ezért vagy azért. A választás a tiéd. Tudod: ízlések és pofonok különbözőek. Én Alföldit kedvelem, Robit megszerettem, a pénzükért meg csinálják amit mondanak. Ennyi.
lúcsi 2014.09.16 12:21:47
@nimrod666: valóban nem egyenlő a pedofil a meleggel, de Ricsibá valószínűleg maga sincs azzal tisztában, hogy a fiúkhoz vagy gyerekekhez vonzódik... de, hogy a műsor ehhez teret ad?! Azért döbbenetes, mert felvételről ment az adás és a szerkesztőknek ez nem tűnt fel?