Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katuska Katuska

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kisrigók cigánygyerek 2014.09.28 15:02:15
- anya, mi az, hogy cigánygyerek? - cigány származású gyerek, nem jelent mást csak a származást. miért kérded? - mert az oviban azt mondta egy fiú, hogy hülye cigánygyerek vagyok. - hülye nem vagy, de cigány kisfiú vagy, ebben igaza volt, de ez nem rossz dolog. - miért vagyok…..
kisrigók honnan vagyunk? 2014.09.19 09:48:09
ribizliről mosom a sarat a fürdőkádban, lányom ül a wc-n, fiam a mosdó alatt, és a zoknijával bajlódik, nincs előjele annak, hogy előállnak valami meglepővel, azt hiszem, az én időm van itt, hogy kézmosást, vetkőzést sürgessek, most értünk haza a hajógyári szigetről, de…..
Bitliszbá is hamarosan kitárulkozik a fenti kérdésben, de addig is nézzük meg a világátlag zenei ízlését. Szerintem az Eye of the Tigert mindenki tudja (nagy meglepetésre benne lesz), de talán a többi sem okoz majd nagy meglepetést. A Runners World tette fel a kérdést a…..
Futóblog Spotify: Zene mindenkinek 2014.09.15 21:14:17
Mostanában slágertéma lett a ki milyen zenére fut kérdéskör. Volt ugye a Runner’s World olvasói szavazása, meg egy csomó cikk a témában. Kis visszatekintő: 2007 februárban járunk, az első iPhonet már bejelentette Steve Jobs, de egészen nyárig nem kapható még. Ekkor volt az…..