Regisztráció Blogot indítok
Adatok
simonadri.

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy a budapesti népszavazások korát éljük, érdemes lenne mégis megkérdezni a városlakókat egy 4-es metró nagyságrendű beruházásról – különösen, ha az úgy hízik, mint egy kisgömböc. Az ábrát készítette:Bardóczi Sándor tájépítész, a Levegő Munkacsoport elnökségi tagja..
simonadri. 2017.02.24 15:07:59
@bardóczi: pontosan azert kerdezem mert tajekozodtam es csak egy szem kormanyhataroztatot talatam 153 milliardrol. de nyilvan ha on meg az index es az epiteszforum azt irja, akkor keszseggel elhiszem a 250 milliardot. koszonom
Teljesen hülyének nézi a Liget-projekt PR- és marketing-részlege a budapestieket: míg a Városligetben hamarosan 1000 fát vágnak ki (vagy csak hagynak kiszáradni), addig Persányi Miklós, az SZDSZ-t is túlélt volt környezetvédelmi miniszter madárbarát Ligettel kampányol...
simonadri. 2016.11.17 18:07:25
lizse.blogstar.hu/2016/11/17/hazugsagok-halojaban/31800/

nem lennék most a cikkíró helyében
Az Állatkert már a Kiegyezés előtt, 1866-ban megkezdte működését. Eredeti formájában kulturális intézmény, és nemcsak idehaza ritka, egzotikus állatokat járt ide megcsodálni Pest humán élővilága – például Sissi királyné közbenjárására kapták meg a zsiráfot a…..
2013 őszén került a boltokba, néhány hét alatt elkapkodták. A Magyar Múzsa Könyvek gondozásában megjelent Élet a régi Városligetben című kötet szerkesztőjével, Lovas Dániellel beszélgettünk. Az anyagot korábban kezdtem gyűjteni, mint hogy reflektorfénybe került volna a…..
Szeptember 15-én átadták a budapestieknek a Liget Budapest Projekt által kiírt Mi Padunk – Mi Placcunk pályázat pályamunkáit – azaz a Városligetet övező kerületek iskolásainak padfestményeit.  Erre több mint száz pályázat érkezett, amelyekből 53 valósult meg.  Baán…..