Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ingatlandepo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hete közöltük Attila levelét, aki megrökönyödve vette észre, hogy az Ingatlandepo kiszámlázott neki egy hirdetést, amit nem is adott fel. Mára kiderítette, hogy mégis ő adta fel, vagyis valaki a rokonságából, úgyhogy speciális körülményre tekintettel töröltük az eredeti…..
ingatlandepo 2008.01.21 20:07:08
ingatlandepo 2008.01.21 19:58:37
Rudi!

Ha már ennyi levelet váltottunk remélem nem veszed zokon, hogy tegezlek!
Valószínűsítem, hogy én vagyok az idősebb.
A válasz már 3 napja elment E-mail-ben, ne mond, hogy nem kaptad meg.
A számla sorszáma sem 0, nem tudom ezzel mi a célod?
Egyébként sajnálom, hogy neked és néhányatoknak nem volt világos a szerződés, de csak ez következhetett be, hogy nem olvastátok el a szerződési feltételeket.
Nézz körül az E-mail fiókodban, 2007. július 26-án hívtuk fel a figyelmedet, ha még nem törölted, - de visszakereshető némely szolgáltatónál - hogy van még 30 nap ingyen hirdetésed, és lépj be olvasd el a szerződési feltételeket.
Másnak is érdemes lesz, ha kotorászik ott, hiszen ezt nem csak te kaptad, hanem az is, aki itt veri az asztalt, meg mindenki aki regisztrálva volt akkor.
Amíg az előző verzió ment, sokan úgy telefonáltak vissza, (Számlareklamáció) hogy nem is ők adták fel a hirdetést, most érdekes módon ez megszűnt. Most 2 eset van bejelentve a Yard-on, az Attiláé, meg van egy akinek tényleg nem volt a lakása, csak – szerinte a volt férje adott fel hirdetést. Abban biztos vagyok igazat mond.
Úgy látszik, a homárnak van nevelő hatása.
Meg kell még szoknotok az interneten köthető szerződéseket.
Lehet, hogy ez a kérdés nem vigasztal, de kérdezném tőled, amikor kétszer (regisztrációkor, és hirdetés aláírásakor is ott volt az orrod előtt az ÁSZF) akkor állítottál valótlant, hogy elolvastad és elfogadtad (2X) vagy most, amikor arról beszélsz, hogy nem olvastad el és nem fogadod el.

De te rudi a 0-ás számla is rágalom.