Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sh1234

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kialakult a 2014-es X-Faktor mezőnye, egy olyan adásban, amiben minden pontosan úgy zajlott, mint eddig, izgalomnak, feszültségnek nyoma annak ellenére nem volt, hogy Istenes Bence magából kikelve üvöltözte végig a műsort, és igyekezett elhitetni a nézőkkel, hogy a stúdióban…..
sh1234 2014.12.21 11:23:14
@Ronald: Az a "valaki" Nagy Feró volt, a mentor :) Különben ebből is látszik, hogy ez csak egy műsor, és fogalmuk sincs, ki, vagy mi fog élőben majd működni. Csaba visszatért ahhoz, hogy ő túl sok, és jól is van ez így.
Tegnap este, miközben a Sztárban sztár énekesei a hangokkal és a rájuk osztott szerepekkel birkóztak (ki jobban, ki rosszabbul) én azon vettem magam észre, hogy rendesen jobban várom, hogy Hajós milyen fiatalkori élményre vagy traumára vezeti vissza az értékelését, mint magát a…..
Ez most nem jött össze a Sztárban sztárnak. Van ez így, olyan nincs, hogy egy többrészes showműsor minden adása egyformán vicces, friss, szórakoztató legyen, és hát a TV2 műsorának tegnapi adását tulajdonképpen csak a zsűri, és főleg Hajós András megjegyzései mentették meg…..
sh1234 2014.09.22 18:30:32
@Hülye aki elolvassa!: hülye vagyok, mert elolvasom, de :)
Javaslom, ha alkalmad adódik rá, nézd meg VCsabit rendes zenekarral. Teljesen más véleményed lesz róla (vagyis valószínűleg), mint a TV-n át. Az öccse más kérdés, ő ennyit tud.
Ezért vagyok Pásztor Annával is elnéző, ha élőben jó, akkor tiszteletem, majd egyszer megnézem, ha a közelben lesz.
Az X-Faktorban az a jó, hogy kiszámítható. Mint a gyorskaja: pontosan tudod, mit fogsz kapni, minden alkalommal pont ugyanolyan, éppen ezért nem fog nagyobb sokk vagy meglepetés érni, a mekis hamburgerben az uborka a legjobb dolog, a halas szendvicsben a szósz, az X-Faktorban meg a…..
sh1234 2014.09.21 14:06:01
@lionking: Gabi soha nem nyert tehetségkutatót. 3. lett a Mega2-ben. Azt a szériát Caramel nyerte. A platina és aranylemezei sem igazak, a Mahasz nem tud róluk.