Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vladekkk

7 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...mondta Göbi, a motordoktor, amikor az alábbi berendezés működéséről szóló videót elküldtem a szerkesztőségi levlistára - és azt hiszem, a legtöbben a lelkünk mélyén hasonlóan gondolkodunk. A Cordon ugyanis egy traffipax, pontosabban egy több célpontot egyszerre figyelni,…..
Vannak olyan bosszantó jelenségek az utakon, amiket nem szándékosan csinálják azok, akik miatt idegeskednek a többiek, hanem egyszerűen az odafigyelés hiánya miatt. Streetfigter összeszedte azokat az apróságokat, amivel sokat tehetünk azért, hogy egy-kettővel kevesebb ember váljon…..
Az "útjavítás" legegyszerűbb és igen gyakorta alkalmazott módja az, hogy lezárják az utat, a paraszt meg majd megy másfelé. Aztán vagy történik valami, vagy nem. Tamás esetében - aki szerényen kátyúnak nevezi a képen látható jelenséget - nyár eleje óta nem. És hogy…..
vladekkk 2010.11.17 22:18:23
Pénteken este a Tv2 nagy levegőt vett, és megpróbálja mégiscsak sikerre vinni a Megasztárt. Hétköznap este a Barátok közttel száll szembe, majd a Helyszínelőket kell legyőznie, a nézettségi verseny részeredményét szombaton délelőtt már tudni lehet majd, de teljes, átfogó…..
Olaszországban volt a magyar láncnélküli kerékpár világpremierje a hét végén. A Schwinn-Csepel a padovai bringavásáron mutatta be a Stringbike-ot, és az azonnal bekerült a világ műszaki sajtójába. A magyar találmány a merevlemez-meghajtók mechanikájától…..
Egy körúti lakásban lakni igencsak megedzi az ember ingerküszöbét (méregdrága parkolás, kutyaszarszőnyeg a járdán, csövesarmada, állandóan határérték fölötti károsanyag tartalom a levegőben, sosem szűnő forgalom), cserébe viszont kihasználható minden előnye, amit egy…..
Ha BzS személy szerint csak engem kérdezett volna meg, határozott nemmel feleltem volna. Amikor elkezdtem vezetni, felelősségteljes kezdő módjára kitettem a T betűt az autó fenekére, egész pontosan két hétig volt ott. Ha az emberek meglátták, valami ellenállhatatlan késztetést…..
Ha az út szélén egy robogó van eldöntve letámasztva, mellette pedig a fűben fekszik a gazdája, akkor normális esetben gyanúsnak kellene lennie, hogy minden oké-e vele. Abdul elmondása szerint viszont az autósok rá se hederítettek, ha mégis, akkor a bámészkodáson kívül mást nem…..
Hétvégén lesz a 25. Forma 1-es Magyar Nagydíj! Ez nagyon üdvözlendő, hiszen már alig akad nemzet a világon aki nálunk több versenyt rendezett volna. A véletlen műve lenne ez, vagy más oka is van ennek a kimagasló eredménynek? Évről-évre árnyalják a rendezvény sikerét a piszkos…..
Szegény élőlényt megviselte a tesco akvárium. Nesze neked Yetyponty, 970Ft. Hozzáértők jelentkezését várom, akik megtudják mondani, hogy mi a baja a pontynak! Kösz Kippkopp! Jahh, és egy kérdés: nem nézted meg hogy értékcsökkentett volt e? Ui.: Ennek a halnak baja van TUTI, de…..
A legutolsó bejegyzésemben elgépeltem valamit, meg szeretném köszönni az észrevételeket.  Még jó hogy nem került sorozatgyártásba a szöveg. HÚÚHHhh Amúgy szerintem bisztos hogy előfordul ez máshol is. ..
Édesanyámnak nem rég volt a születésnapja, és átjöttek a rokonok a szomszédból. Apám bement a kaposvári tescoba és beledobott a kosárba pár rostos üdítőitalt - Sió -, csipszet - Chio - , és egy nagy pattogatott kukoricát - tesco által forgalmazott jóféle noném - hogy meg…..
Háth ime! Tescos féle csipsz. Nagyon NAGYON tudom sajnálni aki már fogyasztott ilyet. :( Nem tudom elképzelni hogy a "csipszgyárban" milyen körülmények uralkodhatnak. A képen egy beazonosítatlan valami van, feltehetően egy bogár, de utóbb olvastam ez egy egér ürüléke.…..
Vásárlás közben feltétlenül nézzétek meg hogy mit vesztek, illetve ellenőrizzétek hogy nincs benne nem odavaló dolog! Nesze nektek tesco gazdaságos "Styling Gél"Ui: Lehet hogy a tescobenzinben is ilyen van? Áldozat: atom.blog.hu..
Már kezdem is a bejegyzéseket, kezdeném egy rossz történettel. Ahhoz, hogy az ember lánya 1 millió forintért tankoljon Tesco kúton több összetevő is kell, természetesen, első körben nem árt, ha rendelkezik egy alsóközépkategóriás verdával... És persze kell hozzá egy Tesco…..
Sziasztok Hölgyek / Urak!Úgy döntöttem hogy elindítom a blogogmat, mégpedig azzal a témával hogy mit nem szabad venni a bizonyos teszkó bevásárlóparkokban! Biztos sokan jártak úgy, hogy vettek szörpöt és lekvárszerű izét kaptak, vagypedig tankoltak a bizonyos…..