Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csavargó

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Isten hozott az utazási kultúra hiányától szenvedő kicsiny országunkban. Nem értem miért kell parasztmódon elfeküdni az üléseken, amikor tömeg van. Persze azt sem, milyen perverzió vezérelte a MÁV-ot, hogy 4 kocsit lekapcsoltak Győrben... Tisztelt Megintallunkvazze!…..
Igen Drága Olvasóim igaz a hír. Hamarosan bevezetik az online jegyvásárlást kedvenc kötöttpályás vállalatunknál. Még békeidőben, januárban alkalmam volt tesztelni a rendszert. És erről kívánok most néhány szót szólni. Na csapkodjunk bele a lecsóba. A MÁV-Start az…..
Ezt ma kaptam!Szia! Az alábbi megmosolyogtató helyzet ma délelőtt történt. A sajtóanyagot a blog olvasása közben kaptam.... Míg a Magyar Állam Vasút-on óriási káosz uralkodik, addig a Gyesev Sajtóközleményben tudatja (a közlemény teljes szövege) Lehet, hogy nem véletlenül…..
Miért tartják fontosnak az emberek, hogy azt mondhassák, ők szakítottak a másikkal? Mert így sokkal keményebbnek és sebezhetetlenebbnek tűnnek? Ez egy örök és kínzó kérdés. Sőt sokan veszekedni is tudnak azon, hogy most én veled, vagy te velem. Pedig az eredmény szempontjából…..
csavargó 2008.01.23 17:42:57
Válás közben 2008.01.19 10:14:00
Szóval elkezdődött. Ez az első napom a válóper után, szerintem egész jól ment. Érdekes módon a szétköltözés óta normalizálódott a helyzet a leendő volt feleségemmel. Gyerekelhelyezés, vagyonmegosztás, láthatás, tartásdíj. Milyen egyszerűen ment. A lényeg. Nem szabad…..