Regisztráció Blogot indítok
Adatok
domainparker

11 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A munkavállalók és a munkáltatók többsége az utasok pártján A MÁV reprezentatív szakszervezeteinek döntő többsége után tegnap a munkáltatói oldal egyik legfontosabb szervezete, az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) meghatározó szereplője is felelőtlennek és jogilag…..
Felajánlásokat várok!Szia!  Köszi a lehetőséget, hogy elmondhatom a gondomat:   Fiam 100%-os rokkant, önálló mozgásra csak járókerettel képes, utazásra csak segítséggel, és csak vonaton - busszal, metróval stb. nem. Győrben lakunk, Pesten egyetemista. Hazajönne, de…..
A VDSzSz Szolidaritás által meghirdetett, 2008. február 1.-jén hajnali 03.00 órától megkezdett folyamatos sztrájk miatt nem mindenhol biztosított a pénztári szolgálat, ezért a MÁV-START Zrt. meghosszabbítja a megváltott 2008. január havi vasúti bérletek érvényességi…..
A MÁV-Start-tól azt az ígéretet kaptuk, ha valaki jelentkezik ilyen gonddal, annak a segítenek!A tegnapi eset után nem tudtam nyugodni. Ugye Gabriella küldött egy levelet, amelyben sérelmezte, hogy a sztrájk miatt nem tudta a kislányát felhozni Budapestre kórházi vizsgálatra. A…..
A MÁV START Zrt. a VDSZSZ Szolidaritással a korábban egyeztetett időpontban ma folytatta a kollektív munkaügyi vitát. Az egyeztetés során a VDSZSZ Szolidaritás és a MÁV-START Zrt. között megállapodás továbbra sem született. A tárgyalás február 4.-én, hétfőn, 16.00 órákor…..
domainparker 2008.02.03 15:34:27
Tennünk kell valamit. Most készül a www.mavsztrajk.info oldal, ahol képben lehettek sztrájkügyileg, szeretnénk együttműködni ezzel a bloggal, ezügyben már e-mailt is írtunk az info@megintallunkvazze.hu-ra.

Segítsünk egymásnak, hogy ezt ne úszhassák meg, vagy legalábbis ne ilyen könnyen.
Tudom, hogy ez a blog nem erről szól, de nem bírom megállni, hogy ne írjak róla. A gusztustalan, utolsó hozzáállásról, amit a MÁV leányvállalatainak dolgozói tanúsítanak sztrájk idején. Az még hagyján, hogy a sztrájk - melyet nem jelentettek be időben, melynek kapcsán nem…..
Tudom, hogy ez a blog nem erről szól, de nem bírom megállni, hogy ne írjak róla. A gusztustalan, utolsó hozzáállásról, amit a MÁV leányvállalatainak dolgozói tanúsítanak sztrájk idején. Az még hagyján, hogy a sztrájk - melyet nem jelentettek be időben, melynek kapcsán nem…..
Ha megvan az első dollár, irány tovább. Persze addig kell gyűjtögetni a dollárokat, amíg a kifizetési minimumot el nem érjük, de addig is elő lehet készíteni a következő lépéseket. Az extra.hu-n ingyen kaphattok 2 GB tárhelyet, amit érdemes okosan felhasználni. Keressetek egy…..
Eddig nem szuperál a linképítés, a Népszavazás.net visszaesett a 189. helyre a Google találati listájában. Viszont a népszavazás.com oldalra feltelepített fórum, amibe egyébként rajtam kívül még senki se írt, stabilan tartja a helyét a top 20-ban. Érthetetlen. Más. Új…..
Professzionális Hatékony SEO 2008.01.22 07:39:23
Köszönhetően az SMS kampánynak, a népszavazás kulcsszóra az oldal újra az első tízben, egész pontosan a kilencedik helyen. Nagyon hatékony dolog, egyetlen nap alatt pár ezer backlinket kapok az oldalra. Ezzel az eszközzel a legegyszerűbb felfuttatni egy induló oldalt, ajánlom…..
Professzionális Google visszaesés 2008.01.21 12:50:19
Furcsa dolgot tapasztaltam, a domainek visszaestek pár helyezést a Google találati listán. Ez azért is érdekes, mert elég sok backlinket csináltam a projektekre az elmúlt pár napban. A népszavazás.net oldalon elindult a chat, és van egy szavazás menüpont, ahol a népszavazással…..
Szerezzük meg az első dollárt a neten.Ehhez be kell regisztrálni pár weboldalra, nyugodtan megadhatod az e-mail címed, nem fognak spammelni (kéretlen leveleket küldeni)Ahova érdemes regisztrálni:Bux.to - az egyik leginkább megbízható reklámelosztó cég.A koncepció lényege: ha…..
Üdv!Ha ezt a blogot olvasod, biztos szeretnél te is szert tenni egy kis plusz pénzre. Ezzel semmi gond nincs, Magyarországon több száz ember van, aki így keresi meg a mellékjövedelmét.Vannak olyan pénzkeresési lehetőségek, amikre napi 10 percet kell rászánnod. Értelemszerűen nem…..
A már futó oldalak aktuális Google-helyezése, megadott kulcsszavakra:gyurcsányferenc.net - 10. hely. Kulcsszó: Gyurcsány Ferencorbánviktor.net - 11. hely. Kulcsszó: Orbán Viktornépszavazás.net - 9. hely. Kulcsszó: népszavazásEz egész jó helyezés ahhoz képest, hogy Gyurcsány és…..
Nos, ezt is megéltem. Nem hittem volna, hogy valaha saját blogot fogok csinálni. Na de rábeszéltek. Hát, legyen a nép akarata.De úgy gondoltam, ha már itt vagyok, pár hasznos információt osztok meg mindenkivel, aki ezt a blogot olvassa. Mindenféle témakörben. Lesz közte érdekes meg…..