Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagyandrás

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Chuck és a Heroes Reborn (egyik) főszereplője most, hogy a túl fehér Oscar-gála miatt általános hőbörgés van Hollywoodban és már a melegek is közölték, hogy őket is elnyomják, szóval pont ebben a pillanatban jött elő azzal a vicces történettel, hogy ő  túl zsidó pár…..
Nagyandrás 2016.01.29 22:23:04
A szankciók nélkül már teljesen a Nyugattól függő, félgyarmati ország lennénk – állítja egy orosz közéleti szereplő.   Rosszul megy Oroszországnak. Ez derül ki a magyar sajtó igen jelentékeny részének közléseiből. Sőt, még annál is rosszabbul! Olyan rosszul megy…..
Szabadabb az orosz sajtó Ukrajna ügyében, mint az amerikai sajtó Oroszországéban – hangzott el az Euronews-ban, jóllehet a Krímmel kapcsolatos Putyin-mondatot ez a csatorna is hamis sugalmazásra használta. Pár percre rés támadt az Euronews védelmi rendszerén, amely eddig…..
BEKIÁLTÁS Diverzánsok Donyeckben 2015.01.23 00:37:12
Január 22-ei, reggeli donyecki kép. A csúcsforgalomban trolibuszra, személygépkocsira és házakra lőttek ki aknagránátokat. A következmény: péntek reggelre már 15 halott, tucatnyi sebesült. Arszenyij Jacenyuk ukrán miniszterelnök az orosz vezetést tette felelőssé a…..
Nagyandrás 2015.01.23 21:36:43
@Emmanuel Goldstein: Ok, most lebuktam, de még mindig csak annyi biztos, hogy Te 9 sorral tovább olvastad a könyvet, mint én.
Viszont biztos vagy benne, hogy Vonnegut ha élne és olvasta volna ezt a hírt, akkor az általad idézett szentenciával zárta volna ezzel kapcsolatos kommentjét?
Nagyandrás 2015.01.24 10:18:19
@Emmanuel Goldstein: Ha (istenments) egyike lettél volna az áldozatoknak és még utoljára kedved lett volna a halál képébe röhögni, akkor mondhattad volna hogy pl.: "Egész életemben egy jelentéktelen porszem voltam, most mégis címlapra kerültem, hehe".
Örülök a megengedő hangulatodnak: "Jó ember vagyok, nem haragszom azokra akiket megbántottam." (Woody Allen)
Másrészt ha mindenképpen találóbbat szerettél volna írni, akkor inkább lehetett volna ez: лес рубят, щепки летят.
Az ukrán államfő a volnovahai autóbusz ügyében ugyanúgy nem várta meg a nemzetközi vizsgálat eredményének közzétételét, ahogyan a maláj utasszállítóval kapcsolatban sem. Állítólag Petro Porosenko ukrán államfő a leginkább a béke barátja Ukrajna jelenlegi vezetői…..
Nagyandrás 2015.01.22 13:21:21
@BelAmi: Még nem találkoztam földreszállt angyallal, tehát lehet, hogy ők sem azok. Sőt biztosan nem azok! De biztosan kijelentem, hogy Európa Urait és az USA vezetését nem az zavarja amilyen módszerekkel Putyin az országát vezeti, vagy hogy milyen állapotok uralkodnak Oroszországban. Az ilyen jellegű hangulatkeltés az átlag újságolvasónak szól. Ha nem így lenne, akkor elsősorban a kelet-ukrajnai mészárlást nem néznék tétlenül, hanem minden lehetséges eszközzel gátat vetnének neki. Időnként érdemes lenne a történet legelejére lapozni, hogy ne felejtsük el hogyan kezdődött a konfliktus és hogy miért lövi az ukrán hadsereg nehéztüzérséggel a saját országában a saját állampolgárait.
Nagyandrás 2015.01.22 14:19:18
@BelAmi: Mindkettőnek igaza van!
Nagyandrás 2015.01.22 16:28:48
@♔bаtyu♔: Ok. Nem ismerem azt a mechanizmust ami mentén igyekeznek minél rövidebb idő alatt minél jobban járni, tehát a maffiát visszavonom.
Tegnap tüzérségi támadással sorozta meg a Donyec-medence településeit az ukrán hadsereg. Az éjszakai diplomáciai egyeztetések viszont tűzszünetet hozhatnak. Békemenetek zajlottak Ukrajna több városában január 18-án, vasárnap. A kijevi felvonulást Petro Porosenko államfő…..
Gáz, áram, élelem nincs, szögesdrót, vizesárok, taposóakna lesz Ukrajna keleti határán. Uniós pénzen épül az ukrán műszaki határzár. Ukrajna lesz az új Észak-Korea, amire a saját eszméit ha kell, akár erőszakkal is terjesztő Nyugat már az áldását is adta? Most akkor hol…..
Nagyandrás 2014.12.10 18:07:30
@Qub: Az általad felvázolt párhuzam úgy lenne értelmezhető, ha a feltételezett Magyar-Orosz határ megléte mellett még a cca tízmilliós magyarországi népességen belül élne itt három millió orosz, ezen belül Borsodban és Nyírségben minden három emberből kettő orosz lenne. És akkor a honvédség páncélos és tüzér alakulatai valamint a Gripenek felvonulnának Miskolcot és Nyíregyházát (valamint az egész környéket) porrá lőni. Annyira nem akarnék visszamenni, hogy előzőleg jobboldali fegyveres alakulatok tűzre tennének még néhány száz ottani élő lakost, mint az történt Odesszában.
Friderikusz Sándor december 3-ai ATV-beli műsorában Sz. Bíró Zoltán történész a NATO-terjeszkedés megállítását Oroszország legitim igényének nevezte.  1.) Vlagyimir Putyin az USA Oroszországot fenyegető lépésével indokolta külpolitikáját a műsor által közreadott…..
A Déli Áramlat meghiúsítása már csak azért sem lehetett az orosz fél érdeke, mert a bolgár döntés a Gazpromot súlyos helyzetbe hozta. Az LMP társelnöke szerint „Orbán Viktor kormánya rossz lóra tett az érdekvezérelt külpolitikával, mert bebizonyosodott, hogy ha…..
Németország és Franciaország megszegte a Doville-i egyezséget: az USA nyomására összekötőkapocs helyett tűzfészek lett Ukrajnából. Az ukrajnai események leírásában eddig uralkodó „polgárháború” kifejezést lassan kiszorítja az a narratíva, amely szerint Ukrajna és…..
Nagyandrás 2014.11.25 13:36:16
@Lajos Domokos: Már vártuk Soros György nyilatkozatát az ügyben. Nem is lepődtünk meg, sajnos.
Nagyandrás 2014.11.25 13:58:36
@Alick: Valahol már leírtam, de újra hangot adnék a kérdéseimnek: Ha az ukrán kormány kezdettől azt állítja a szeparatistákról, hogy terroristák, azok a terroristák pedig azt állítják magukról, hogy ők szeparatisták, akkor meg kellene vizsgálni, hogy kinek az érdeke bebizonyítani, hogy a szeparatisták tulajdonképpen terroristák. Érdekében áll a magukat szeparatistáknak vallóknak, hogy az egész világ terrorcselekménnyel vádolja őket? Vagy az oroszoknak, hogy az derüljön ki, hogy terroristákat támogatnak? Vagy mégis az ukrán kormánynak állna érdekében, hogy kiderüljön, igazuk volt és tényleg terroristákról kell beszélnünk, mert lám, még ártatlan külföldi civilek is áldozatul esnek. Miért nem volt lezárva a háborús övezet légtere a polgári repülés elől? Sohasem fogjuk megtudni.
Immár az EBESZ ellenőrei is megerősítették, hogy az ukrán csapatok által elhagyott területeken maguk is láttak azonosítatlan holttesteket. Noha az orosz tévé egy hete beszámol a genocídiumról, az Euronews még mindig kételkedik. Megtört a jég! Szeptember 29-én este az Euronews…..
Lassan egy hete tart a tűzszünet Kelet-Ukrajnában, és egyre inkább úgy tűnik, sikerül békésebb mederbe terelni az elmúlt két évtized egyik legkockázatosabb európai konfliktusát. Teljes békéről ugyan még korántsem beszélhetünk, a retorika mindenesetre igen bíztató fordulatot…..