Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FiftiFiftiBlog

13 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kommunikáció még a legnagyobbaknak sem megy tökéletesen, főleg, ha randizásról van szó! Erre példa Nicole Kidman esete, aki Jimmy Fallon januári talkshowjában bevallotta, hogy évekkel ezelőtt igazából azért vette rá egy barátját, hogy látogassák meg a showmant, mert tetszett…..
Ha társkeresésről és randizásról van szó, mindenki osztja az észt. Mindenki a téma avatott szakértőjévé válik, és még mielőtt kérdezel, ellát a szerinte leghasznosabb tanácsokkal. Sajnos ezek a jó tanácsok sok esetben nemhogy hasznosak lennének, de még ártalmasak is, amelyek…..
Susan Boyle az a csúnyácska roppant előnytelen külsővel rendelkező énekesnő, aki egy angliai tehetségkutatóban tűnt fel, hogy aztán fantasztikus hangjával ripsz-ropsz világhírűvé váljon. Boyle 53 éves, ráadásul Asperger-szindrómában is szenved, első ránézésre…..
Ő egy dögös 9-es, te meg csak egy átlagos 5-ös vagy kinézetre? Nincs minden veszve! Uraim, a legjobb nőket is meg lehet hódítani! Levelet kaptam: "Ő egy nagyon jó nő, én meg nem vagyok valami nagy szám külsőre. Nem gyúrok, nem én vagyok James Bond, de mégis őt szeretném…..
A bókolás és dicséret a társadalmi kapcsolatokat beolajozza, egy randi helyzetben pedig pozitív benyomást kelt rólad és szimpatikussá válsz. Persze, kivéve, ha rosszul csinálod, mert akkor szimpla, suta benyalásnak tűnik, azt meg mindenki utálja. Levelet kaptam! Hogyan lehet…..
FiftiFifti Veled kezdődik 2014.09.26 10:29:00
Társkereső coachként állandóan két tűz között vagyok – ez a munkám. VÁLLALD A FELELŐSSÉGET! Egyrészt hallgatom a férfiakat, másrészt pedig a nőket, sokszor sajnos azt ahogy szapulják egymást, a saját hibáikért a másik nem egészét szidva. Jellemző és nagyon is emberi,…..
Rengetegszer kapom a kérdést: “otthagyjam vagy ne hagyjam?” Ezzel a cikkel szeretném megkönnyíteni a döntést. Tehát: 4 biztos jel, hogy AZONNAL ott kell hagynod 1. BIZTOS JEL, HOGY AZONNAL HAGYD OTT: ÉRZELMILEG BÁNTALMAZOD Érzelmileg bántod (még rosszabb: fizikailag). Az érzelmi…..
Férfiként tegyél-e szexuális célzásokat már a levelezésben vagy sem? Egyes hódítási mesterek ezt mondják, könnyebben megy a csábítás, ha óvatosan mindenféle szexuális célzást tesz a férfi a beszélgetésbe. Finoman célozgat, viccesen arra tereli a beszélgetést,…..
Berki Krisztiánt sokan annyira utálják, hogy amikor megemlítettem őt előzőleg egy cikkemben, többen megsértődve fejezték ki nemtetszésüket, és fenyegettek meg hogy soha többet nem olvasnak engem. Persze én tudom, hogy mindez csak műbalhé - Berki igazából minden nő álma. A Fem3…..
FiftiFiftiBlog 2014.09.22 21:46:52
@Crescence: izgalmasak a felvetéseid, közeledünk a Mátrixhoz és a hiperrealitás illetve a szimulákrum-elméletekhez. :-)
FiftiFiftiBlog 2014.09.22 15:56:36
@Nem taggyűlés volt: Korai lenne még ezen gondolkodni! A randikon nálunk például a jófiúk is "elkelnek". :-)
FiftiFiftiBlog 2014.09.22 17:43:58
@mrbateman: Abszolúte tudatosult, ezért mondom hogy zseniális húzás a Fem3-tól.

@Nem taggyűlés volt: ha tudnád, mi megy a kolostorokban! ;-)
A társkeresők között gyakran látok olyanokat, akik nincsenek tisztában saját értékükkel. Magyarán nem tudják, mennyit érnek a társkeresők “piacán”, épp ezért állandóan alá- vagy fölélőnek saját szintjüknek. PONTOZZUK EGYMÁST Természetesen a pontozás és a…..
FiftiFifti Gyorskaja, gyorsrandi? 2014.09.14 07:58:03
Az online társkeresést sokan szidják azért, mert személytelen, rengetegen csak szórakoznak rajta és nem komoly kapcsolatot keresnek, illetve temérdek elfecsérelt idő és energia amíg egy randit sikerül összehozni. A randikon pedig általában olyan emberek jelennek meg, akik nem is…..
Divat lett a barátzóna? Az elmúlt időszakban rengeteg barátzónás történetet hallgattam végig. Valahogy megtaláltak ezek a barátzóna-történetek, tucatjával mostanában. Itt az ideje, hogy részletesebben megvizsgáljuk a barátzóna jelenséget, mert rengeteg fájdalomtól és…..
Nekem a legszebb szakítós zene akkor is a Most múlik pontosan marad, a Csík Zenekar előadásában. Van kedvenc szakítós zenétek? Mit hallgattatok szakítás után? Osszátok meg! ..