Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.Underwood

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Az edzők sorsáról szól(t) főként mostanában a futball világa. Mourinho távozása a Chelsea- től, Zidane kinevezése a Realnál... És persze ne felejtsük el Dárdai Pál elismerését itthon és Németországban. Elsősorban a "Mourinho - jelenséget" és annak hazai visszfényét a "dárdaiságot" próbáljuk…..
Minden mérkőzés más jelleggel bír. Szerencsére! Sokféle statisztika készül a mérkőzésekről, ami akár érdekessé akár kissé egyhangúvá is teheti az értékelést. A jelleg és a statisztika furcsa vegyítésére vállalkozom most. A következő meccseket hasonlítottam össze :…..
                                    "kivánom, bár nemigen remélek"                             (Morus Tamás : Utopiájának utolsó szavai)  Közel érezhette magát egy világversenyhez a magyar labdarúgás... Az érzelmi hullámvasút azonban…..
    Mottó : "mert hisz a férfiúnak mi sem ad több hírt, amíg élhet,               mint mi dicsőséget lábbal, vagy kézzel elérhet."         …..
 Ibrahimovicról és Balotelliről ejtek néhány szót, de mégsem csak róluk. A két öntörvényűnek mondott sztárlabdarúgó a sajtó, a média kedvenc témája, akció - reakció, ugyanakkor ahogy Balotelli is mondja ténylegesen úgysem ismerhetjük meg igazi énjüket. Ezért talán…..
 Amikor egy látszólag rosszul sikerült interjú, többet árul el a valóságról, többet mutat meg a lényeg hiányáról, mint egy pattogó sziporkázó közös hullámhosszon folyó kérdezz - felelek. A két fél között beálló csend pillanatai beszélni tudnak. Itt egy világ, ott egy…..
 Cristiano Ronaldo szobrot kapott szülőhelyén, Madeirán. Nem kicsit, nagyot. Kis sziget nagy hőse. De azért még ízlelgetni kell mindezt, külön - külön és együtt is: Cristiano Ronaldo, szobor, Madeira. Cristiano Ronaldo egy aktív futballista, 30 éves és világsztár; egy szobor…..
 Michel Platini nyilatkozott, jó lenne ha az Aranylabda német játékoshoz kerülne, a Real Madrid levelet küldött, jó lenne ha nem prejudikálna e tekintetben.   Érdekes...a futball, a futballista, a közönség viszonyrendszerének tekintetében mindenképpen. Ki érdemli meg legjobban a…..
 "... az ég néha milyen bőkezűen és jóságosan halmoz el egyetlen embert mindazon gazdag kincsével, kegyelmével és ajándékával, amit egyébként hosszú időn keresztül sok - sok halandó között szokott felosztani."  Giorgio Vasari kezdi így Raffaelloról szóló életrajzát. A…..