Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borsihun

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta mondogatjuk, hogy a fapados és a nem fapados közti különbség akkor a legszembeötlőbb, ha valami baj van: késés, törlés, nem kell hozzá a cég hibája. Ilyenkor van aki segít az utasnak és van aki tesz rá magasról. Pár hete megtapasztaltuk, hogy mekkora különbség van ultra fapados és sima…..
Meglestük, hogy működik a gyakorlatban a Ryanair új kézicsomag-rendszere, röviden: feleslegesen szigorú. Annyira túlbiztosítják magukat, hogy félig üres a fedélzeten a csomagtartó, egészen kis csomagokat is elvesznek már.  A kérdés az volt, pöccre betartják-e a saját új szabályukat, vagy van valami…..
Marokkói beszámolónk második részében eláruljuk, hogy tud orbitálisat szívni a magát rendkívül dörzsöltnek gondoló fapados turista. Van rosszabb annál, mint mikor mindenki neked akar „segíteni”. De az biztos, hogy aki eljut Marrákesbe, az Szavírát se hagyja ki. Végül pár fontos jótanács a Marokkóba…..
Borsihun 2018.01.29 15:49:47
@Vállalkozz: Agadir és Tenerife szerintem nem említhető egy lapon :D Főleg a 2 ország :D
Rengeteg új fapados útvonalat jelentettek be a szolgáltatók Budapestről az elmúlt hónapokban, alig maradt közvetlen járattal nem elérhető nagyobb fehér folt Európa térképén. De legyünk telhetetlenek, itt az újabb kívánságműsor arról, hogy mi hiányzik még nekünk, nyilván filléres jegyekkel. Szavazni…..
Borsihun 2017.03.10 19:02:09
Négy új járatot jelentett be a Wizz Air, ezek közül kettő mindenképp érdekes lehet a kis pénzből fasza helyekre vágyó magyar turistáknak. Bergen környéke fantasztikus ízelítőt tud adni Norvégiából, Algarve pedig télen a legmelegebb hely a kontinensen, Portugália déli partvidékén januárban is 20…..
Lassan minden vágyunk teljesül, már ami a budapesti fapados útvonalkínálatot illeti. A Wizz három új célra indít járatot, ezek közül az egyik egy olyan sziget, ami nálunk benne van az európai top 3-ban: a gyönyörű Izland. Persze Ibiza se rossz, Liverpool pedig nyilván vendégmunkásjárat, de…..
Borsihun 2016.01.08 12:30:15
Megint durván elvéreznek egy centin a mérőszalagot hanyagoló utasok a Wizz Airnél. A légitársaság ultra szenyó csomagszabálya szerint csak egy kis hátizsák vihető fel ingyen a gépre, a mérési szigor változatlanul szinte csak Budapestre jellemző. Végül is a korábbi…..
Most jól felnyomom ám magunkat, megint polgári engedetlenek voltunk. Tegnap ismét letéptük azt a plakátot, mivel vasárnap és szerda között helyreállították. Most már sokkal jobban föl volt ám ragasztva, még spaknit is kellett használnunk. Tegnap nem bíztuk a véletlenre a…..
Borsihun 2015.06.12 10:35:34
Még az idén új ruhába bújnak a ma még rém ronda uniformist elviselő Ryanair-sztyuvik és vadonatúj hipermodern weblapot is készít végre a legnagyobb európai fapados, ahonnan kaját is rendelhetünk majd otthonra. Sajna a pesti bővítés továbbra sincs napirenden, de ha újabb…..
A méregdrága Jet2 mellé normális fapadost követelnek maguknak a skóciai magyarok, megkérdeztük a Wizz Airt, nem akarnak-e netalántán oda repülni. Vizsgálják a lehetőséget, de nem csak ezt. Adtak még másik négy opciót, amivel szemeznek. Itt a vissza nem térő alkalom, lehet…..
Borsihun 2015.01.31 11:56:39
@jet set: Ultra fillér baszoknak mint te, maradj csak az oda-vissza 10000ft áraknál. Ne haragudj,h én hajlandó vagyok többet kiadni egy fapados jegyárért,hogy olyan helyeket is lássak, amikor igazán maradandó élményeket adnak. Hidd el,nem csak én vagyok így ;) Általam felsorolt helyeken (kefaloniát leszámítva) jártam már.
Az egyik legjobb dolog volt a Wizz Airben a tekintélyes jegyárkedvezményt adó klubtagsági. Eddig. Mától jócskán csökkentették a kedvezményt, vagy ha úgy tetszik, megemelték a tagsági árát. Persze túl szép volt hogy sokáig igaz legyen, de azért az elég visszataszító, hogy…..