Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NE pofázz mienk a kétharmad.

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy hagyománya van a rendszerkritikának Magyarországon. Feltűnik a semmiből egy párt a fiatalok, az öregek, a baloldaliak, a jobboldaliak, a kék vagy a barna szeműek megnyerésére, bátorságot és új lendületet kínálnak, majd a legközelebbi választások alkalmával azon kapják magukat, hogy…..
NE pofázz mienk a kétharmad. 2019.09.19 22:35:14
6500-an jelezték eddig a részvételüket a Facebookon szerveződő tüntetésre, 25 ezer embert érdekel...
Egy fideszes országgyűlési képviselővel (Mengyi Roland) felálló csapat közreműködik abban, hogy néhány ember EU-s támogatáshoz jusson. Jó sok pénzhez. És a pénz nincs ingyen...
NE pofázz mienk a kétharmad. 2016.08.04 22:56:36
@1ghost: Es aztan ki nem szarja le, attol meg siman nyerjuk a 2018-as valasztast ketharmaddal, ti meg mehettek vissza Telavivba, ahova valok vagytok.
Jajj, ne diktatúrázzunk már! Évek óta csak ajvékolunk, s lám, még mindig nincs diktatúra Magyarországon. A rendszer teljesen demokratikus, a nép például népszavazás utján kifejezheti akaratát – persze csak ha nem állják útját véletlenül odarendelt szekrényajtók, mert akkor sajnos lekéste, jövőre…..
NE pofázz mienk a kétharmad. 2016.04.05 20:35:18
@kvadrillio: Orban Viktor ketharmaddal megnyerte az orszaggyulesi valasztast. Ezert joga van azt csinalni amit akar, neked meg jogod van befogni, es ajanlott is, libsi.
Továbbra se értem, hogy miért ragaszkodik a kormány a Városliget tönkretételéhez.  Az addig megvan, hogy az orbáni megalománia magának akarja a várat, ezért repülnie kell onnan a Nemzeti Galériának, így találni kellett egy jól hangzó, eladható indokot (ez lett a múzeumi…..
Tudták, hogy a Jézuska bizonyos „frekventált” helyekre hamarabb eljön, mint amit a sztenderdek előírnak? Amíg mi a karácsonyi menü és a kisebb- nagyobb ajándékok költségeinek optimális elosztásán matekoztunk, és lenyomtuk az ünnep előtti utolsó teljes, és überfárasztó…..
  A többlépcsős elbocsátásoknak köszönhetően szerencsére a közmédiában felszabadult egy kiemelt multimédiás újságírói hely Áder János fia számára. Áder Andrást idén október 17-től alkalmazza az MTVA, de amikor a szimatot fogó Népszabadság ennél többet is meg…..
Lekókadt az írhatnékom az elmúlt időszakban, tény és való, egyéni szocprobléma. Nem arról van szó, hogy a büdös baller barom énem gyászol, eleve egyiknek se tartom magam a háromból. Már nem az zavar, amit ez a nemzetgyilkos fideszes bagázs művel. Átalakították az országot…..
  Új adó?  Új napirendi téma? Új politikai helyzet?               Miért van az, hogy Varga Mihály nemzetgazdasági miniszer adócsomagjából eddig szinte csak az internetadó uralja a közvéleményt? Úgy látszik talán a kormány sem gondolta volna, hogy ekkora…..
„WTF?” – stílszerűen nagyjából így tudnám összefoglalni a közvélemény reakcióját az internetadó belengetett tervére. Folynak a találgatások, vajon mi értelme lehet ennek a javaslatnak, egyesek szerint az amerikai kitiltási botrányról akarja a kormány ilyen módon elterelni a figyelmet (ami elég…..
Képzeljünk el egy alternatív univerzumot. Ebben az univerzumban ezt az adót tényleg bevezetik, és... jól fog elsülni! Annyira meggondoljuk az internethasználatot, hogy próbáljuk a minimumra venni. Igazán elővigyázatosnak kell lennünk, hiszen az a pár gigabájt pillanatok alatt…..
Van egy ország, ahol az adóhivatal szervezi az adócsaló maffiát, ahol a söralátétes-egysávos adócsökkentés kormánya évek óta a legkifacsartabb unortodox adókkal húz le, a bevételekből minden sarki óriásplakáton rezsicsökkentést hirdetve. Egyszer biztos készül belőle egy…..
Biztosan nagyon nehezére esett a nemzet pocakos focihuszárának az Uniótól érkező pénzt elfogadni. Még a szeme sem rebbent, már el is rakta. Lányos zavarában még olyanokat is mondott a pénz átvételekor, hogy ez az ország érdekében lesz felhasználva, meg a magyar emberek élete…..