Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jpiller

96 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogyok 16 kilót! December 1. 2014.12.01 21:54:01
Na, nem egészen így gondoltam a fogyás rögös útját. Rendbe jött a derekam, bár nagyon erőltetni még nem merem. A következő héten elkezdem az edzést, valószínűleg úszással. Ha teljesen nem is, de 75%-ra fel kell hoznom magamat, bár a sínadrágom bőven feljön rám. Addig pedig…..
A mai nap jutottam el oda, hogy hála a folyamatos edzésnek, sokkal jobban vagyok. A megerősített mély hátizmok kezdenek magukhoz térni. Már csak két-háromszor kellett a padlóra visszafeküdni és nyújtani egy kicsit. remélem a héten rendbe jövök, mert komoly terveim vannak. A sok…..
Két napja egy cserép virágot tettem le magam mellé jobbra előre hajolva. Nem kellett volna. Aztán 9 órát a kórházban töltve és kettő adag infúziót behabzsolva jobban lettem. Azóta egyetlen gyakorlat, ami komoly erőfeszítéssel elvégzek, az a felállás a földről, kimenni…..
105 kg Az edzőteremben már elég ismert ember vagyok. Az edzéssel komoly változások következtek be a testfelépítésemben, amit remélem meg is tudok majd mutatni. Jó, az előző fényképem elég durva volt, de maradjunk annyiban, hogy egy előtte fénykép mindenképpen szükséges. A …..
Fogyok 16 kilót! Hatvanadik nap I. 2014.11.08 18:46:58
Azt hiszem a kétnaponkénti bejegyzéssel tudom tartani az ütemet. Mostanában nagyon komolyan küzdök azzal az éhséggel, amit egy három nappal ezelőtti gyengeségem okoz. Nem tudtam ellenállni a saját készítésű linzernek és egy darabot megettem belőle. Afféle 1-2-3 típusú linzer,…..
a az edzés helyett kerttéliesítés történik, illetve kerékcsere az autómon. Az egész napos szabadlevegős programban remélhetően jobban teljesítünk. Azért kíváncsi leszek, holnap milyen idő lesz? Ma mindenképpen átvesszük az újabb edzéstervet, mert egy komolyabb támadásra…..
Mi volt a mai nap híre? Vida Ildikó NAV-elnök interjúja a Magyar Nemzetben, hogy az Egyesült Államokból tényleg kitiltották? És ezek után nem ment el a nemzetbiztonsági bizottság ülésére? Hogy kiderült, hogy a kormánytagok eddig is tudhatták, kiket tiltott ki az USA?Az MTV…..
jpiller 2014.11.06 06:58:39
@CheetaRabbit4: elég sokan kimentek már. A végezze a dolgát nálad azt jelenti, hogy továbbra is csak nyugodtan csaljanak a navosok?
105 kg Na megint sikerült egy kilót letornászni. Az edzésben változtattam a terhelésen. A 10 erősségi szintre vittem le 12-ről az elliptikus pad teljesítmény maximumát, ezzel együtt emeltem 5 percet az időn. Az elégetett kalóriák így közel megmaradtak. A tornatermi edzésben is…..
A tegnapi nap kimaradt a blogból, mert kirándulást követően edzés, majd pihegés és egy hatalmas Monopoly parti miatt nem jutottam a géphez. Illetve jutottam, csak írni nem volt idő. Az időjárás még kedvezett egy kis sétához, a mai napon már a köd elvitte a programokat. Az edzést…..
Maradjunk annyiban, hogy az erdei túra is jó sport. Azt a hat kilométert nem is volt annyira egyszerű legyalogolni. hiába, elszokott a lábam ettől, az elliptikus pad valahogyan csak nem ezt adja. A táplálkozást is a kisebb terheléshez kell igazítani. A nasit sem nagyon szabad eltúlozni,…..
A napok gyorsan mennek, a súlyom lassan változik. Itt lenne az ideje, hogy változtassunk a sorrenden. Az edzéseket folyamatosan csinálom, a munka egy kicsit elhúzott a blogtól, de vannak ilyen időszakok az ember életében. A diétát azt becsülettel betartom, az ivás még mindig nem megy…..
106 kg Amint látszik a négy nap megtette a hatását. Sajnos a sütőtök mégsem annyira fogyókúrás dolog, abból sem szabad többet enni. A mennyiséget is át kell csoportosítanom a délelőtti időszakra, hogy estére ne legyek annyira éhes. Az edzéseket korábban kezdem, mert nincs…..
Azt nem tudom, hogy Pici hol tart a nem túl hosszú, de annál sikeresebb fogyásában, de Gyurinak a következőket ajánlom. A bevásárlással kell elkezdeni a történetet. Az első négy nap "támadási" szakaszához szükség van ízlés szerint és magamon kipróbálva kb 1-1,5 kg…..
A reggeli edzést most sem hagytam ki. Egy kicsit erősre sikerült, annyira belelkesedtem! Az 50 perc elliptikus tréneren egyensúlyoztam vagy 500 kcal-át, majd a súlyzó következett. Nem az általános menetrendet követem, csak mozgok a súlyokkal. Megpróbáltam, hogy fel tudom-e húzni…..
A mai napon szinte semmi érdekes nem történt. Kijutottam ugyan a repülőtérre, de nem sikerült a rossz idő miatt vizsgázni. Remélem holnap egy kicsit elmozdul ez a ciklon és neki mehetünk végre a vizsgának. Az edzésre sajnos nem volt lehetőség, holnap reggel biztosan eljutok.…..
103 kg Hurrá, van egy hibahatáron belüli, de mégiscsak elmozdulás. Betudható gondolom a megszorításoknak, amit az evési időpontok csökkentése, a "nasi" abbahagyása és az új kardio gép megváltozott karakterisztikájának is. A súlyzókkal is csínján bánok, csökkentettem a…..
A mai napon nem sikerült teljes edzést csinálni, mert a gép kézikönyvét nem találták meg a teremben. Így egy rövid kardió után súlyzó, majd munka. Egész nap nem sikerült  mást tennem, viszont találtam egy remek éttermet, ahol 1300 forintért all-you-can-eat ebéd volt. A…..
Ma meglátogattam egy nyíregyházi munkatársamat, aki egy nagyon klassz éttermet mutatott. A felszolgáló szeme sem rebbent, hogy kértem a cukor-liszt-burgonya-rizs mentes hús-görög salátámat, sőt! Nagyon kedvesen elbeszélgettünk a mostanában nyílt paleo-boltról és arról, hogy…..
Akik már alig várták a következő lapszám megjelenését, hát itt van. A mai napon dolgoztam egész nap, és remélhetőleg egy négy napos munkát sikerül majd megkaparintanom. A négy nap nem marad el edzés nélkül, az edzőterembe vadiúj elliptikus padok érkeztek, azokról írok majd.…..
104 kg Kicsit kellemetlen időjárásra ébredtünk. Ma megengedtem magamnak, hogy reggel ne szóljon a vekker. A saját felébredést sikerült 8 órára összehozni. Ki családom egy kicsit előbb kezdett el ugrálni, de hát ez már csak ilyen. A mai szülinapi készülődés el fogja vinni az…..
104 kg A felmérés áramszünet miatt elmaradt sajnos, a repülő oktatói vizsgát pedig az időjárás akadályozta meg. Legalább az esti üzleti találkozó sikerült, így nem zártuk a napot teljesen hiábavaló tevékenységekkel. Mondjuk volt még egy értékelhető eredménye a napnak,…..
Ma megyek a teljesítmény felmérésre, majd egy vizsga következik a repülőtéren. Este egy kis marketing, de az már inkább a pihenést jelenti. Azért este remélem lesz időm a felmérés eredményeit feltölteni, lássuk honnan indulunk. A fogyókúrás klubunk szépen alakul, már csak egy…..
104 kg A mai nappal röviden áttekintem az eddig elért eredményeket és megbeszélem magammal, hogy a reggeli és nappali étkezésekkel ellensúlyozom azt a kényszert, hogy este az az állati éhség ne jöjjön rám. Valószínű, hogy jobban el kell osztanom a napi adagot, mert ha este eszem…..
104 kg De izmosodok! A mai napon kipróbáltam magamat egy 650 kcal/50 perces terheléssel. A levegőt már ütemezve kellett vennem, 658 kcal lett a végeredmény, amire büszke vagyok, mert már elég magas érték, hogy értelme legyen. Az evéssel rosszul állok, mert a sütőtök, amit a…..