Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bundzsel

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
3 éve nem tudom kirakni az albérlőmet! Főbérlőknek, lakás kiadóknak! Jól gondolják meg! • 2018. aug-ban a bérlő „megengedi” sok veszekedés és kiabálás után, hogy a bérleményben találkozzunk, miután sok év eltelt anélkül, hogy találkoztunk volna. Szóban közöltük velük, hogy felmondjuk a bérleti…..
1962. június 6-án jutott el először a Beatles az Abbey Roadra, ahol első próbajátékuk keretében megismerkedtek George Martin producerrel. Ennek a később döntő jelentőségűnek bizonyuló eseménynek az ötvenedik évfordulója adta 2012-ben az apropót, hogy az együttes kevésbé közismert forradalmi…..
bundzsel 2017.06.05 15:12:51
Miután ingyenes lett a Windows licence-díja a 9”-es, vagy annál kisebb eszközökre, várható volt, hogy a számunkra névtelen kínai gyártók után a nevesebb cégek is elkezdik kiadni az olcsó táblagépeiket. Meg is érkezett az első példány. Hölgyeim és Uraim, had mutassam be…..
A február végi barcelonai MWC-n jelentette be a Microsoft, hogy jelentősen visszavesznek a Windows Phone hardverigényéből, például akkor derült ki, hogy a low-end Snapdragon 200-zal is lehet majd hajtani a készülékeket. Ez mellé bejelentettek 9 új gyártót is, továbbá azt, hogy…..
bundzsel 2014.09.12 20:57:38