Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fehérgalamb

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter is talált egy érdekes mondatot az OTP-s végtörlesztése igazolásán: "Bankunk nem felel azért az esetleges kárért, amely abból keletkezik, hogy a fentiekben közölt tartozás összege a jelen igazolás kiadását követően megváltozik." Ma került átutalásra 180Ft-os…..
fehérgalamb 2011.10.17 13:49:26
@atpijkamo: jaja gondolom ezután a lábad sem teszed be oda :)
fehérgalamb 2011.10.17 14:41:21
@Csigorin: Bunkókám ,képzeld örülők és képzeld jól jártam és ehhez se a neked se az embereknek sok köze nincs ,a forinthiteleseknek sem.max irigy vagy.
fehérgalamb 2011.10.18 18:29:56
@É2I: ez csak fikció ...blabla
A robotok úgy döntöttek, véget vetnek ennek az adósságosdi kutyakomédiának, és megindították a hiperinflációt. Sándor a soroksári Auchanban vásárolta ezt a 30 dekás sajtot, amin átcimkézés után eggyel arrébb csusszant egy kritikus tizedesvessző. Érdekesség, hogy az új…..
És különben is, hogyan lehet 1 forintos számlát csinálni, és főleg minek? Bélának sikerült a Sparban, kishíján az egész áruházvezetést összecsődíteni az egy forintos mogyoró dilemmájával:Már lehet 0-ás villanyszámla, de még sajnos nem lehet 1-2 Ft-os nyugtát kifizetni a…..
Látszik, hogy a Homár nem járt mostanában a Vidámparkban, mert meglepődött a 4700 forintos beugrón, ami akkor is annyi, ha semmire sem ül fel, mert pl a gyerekét kíséri:A mai nap (2011. 08. 16.) a Vidámparkba szeretett volna látogatni a családom néhány vendég-gyerkőc…..
Balázs a szívén viseli a hipermarketes halak sorsát, ezért háromszor is elküldte nekünk ezt a fotót. Nincs semmi baja a pontynak, csak pihen, illetve hazavágyik a fjordokhoz.Ami él az 999 ami nem él az 1299?..
Nem kizárt, hogy országos rekordot sikerült felállítania a budaörsi Tescónak, ahol a fogyasztóvédelem emberei 2010. november 5-én lejárt szavatósságú, kisgyerekeknek szánt kakaós italt találtak: A budaörsi áruházban már korábban lejárt baconos grillt és szabálytalan…..
Fefe lőtte ezt a remek magyarnak látszó cseh tejfölt az Auchanban, ami szintén rádobott egy lapáttal az illuzióra. A tejföl dobozán alapból az a bullshit, hogy magyar ízek - nemzetközi minőség, de ez azért talán tényleg túlzás:A csatolt fotó a Dunakeszi melletti Auchan…..
Anna képtelen elfogadni, hogy egy magát 0-24-esnek nevező hipermarketben este 10 után ne lehessen pultból sem húst, sem édességet venni, de még vevőszolgálat sem legyen. Ha nincs meg a szokásos szolgáltatás, inkább zárjon be az áruház, mondja olvasónk. És mit mondanak a…..
fehérgalamb 2010.07.20 10:29:14
@Rosszindulatú Vászka: ez az élet elég szánalmas,de biztos sokan élnek így,tényleg nagyon sajnálom őket,szép emlékeik lesznek majd a együtt töltött családi hétvégékről..:)
fehérgalamb 2010.07.20 10:35:10
@Rosszindulatú Vászka: ennek mi köze a vásárláshoz?én is ingázok néha napi 200km-t ez nem akadályoz meg abba hogy hetente egy nagy-bevásárlást elintézzek nem megye minden éjjel a Tescóba.
fehérgalamb 2010.07.20 10:44:46
@irinyeahétszentségit: az se heti 7 napba melózik
Bigjoe egy többszörösen csavart poént lőtt az Auchanban. Mert ugyan ki tudná garantálni, hogy a hozzávetőlegesen 50 forintból előállítható konzverbe nem kerül kutyahús?Én nem egy panaszkodós levelet írnék, hanem csupán egy érdekességet találtam a mai nap a Dunakeszin lévő…..
Februárban jelentette a Homár, hogy az amúgy az egyéb kozmetikai termékeket áruló üzletekben is megszokott seggretapadóbiztonságiőr-jelenség elleni tiltakozásul létrejött egy Facebook-csoport. Épp jött az üdvözítő hír, miszerint túl vannak a 10000 támogatón, amikoris a jelek…..
A hegyekben álló akciós szlovák tej naiv ügyfelünkre is csábítólag hatott, be is pakolt a kosarába laza 18 dobozzal. Az otthoni kóstolásnál viszont kiderült: az összes rohadt, ihatatlan, romlott, borzalmas. A blokk sajnos már nem volt meg, de gondolta legalább az ügyfélszolgálat…..
fehérgalamb 2010.06.18 17:13:28
@the crow: tökre igazad is van csak ott b....ztad el hogy pár napig meg kell őrizni a blokkot és kész te se vennél semmit vissza ha nem igazolják,h. onnan van csak mert olyan?
Eszter 8 éves kislánya hosszas gyűjtögetés után fényképezőgépet akart venni, így anyukája elkísérte a Media Marktba, ahol a vasorrú bába volt a pénztáros és jól elzavarta az apróval fizetni akaró szegény kislány. Az indok, hogy nem köteles elfogadni 50 db-nál többet…..
Már fel akartam ezt tenni itt kérdésben, csak elfelejtettem, de most reklámbuzi kollega eszembe juttatta a lelkes libavédőket.Egész egyszerűen nem értem hol vannak ezek az állatvédők, amikor pl. homárokat élve dobnak a forró vízbe, miközben azok a homárok sírnak ilyenkor…..
L. nagyban árul cuccokat a Vaterán, heti 25-50 megrendelője van, és a kisebb értékű termékeket kénytelen a Magyar Postával küldeni. A minap micsoda meghökkentő baleset érte egy vevőjét! Memóriakártyát vásárolt L.-től, de a boríték a "postai kezelés folyamán sajnálatos…..
Éjszakás szolgálat legelején dolgozgattam Kerepes és Szilasliget között, amikor az egyik törzsutasom azt mondta a kocsi közepén, hogy az utolsó ajtónál lévő hölgyutas a kislányával biztos két kiegészítőjegy, de csak Szilasligetig. Mondta, hogy az esetet később…..
 Egy gyors lefolyású betegség után kellett ma hozzálátnom a felhalmozódott tennivalóknak, az első dolgom a gáztámogatás igénylőlapjának kitöltése volt, tekintettel arra, hogy december 31-ig postára kell adnunk, ha a támogatás folyamatosságát fenn akarjuk…..
Szegény hipermarketek csak szívnak az akciós katalógusaikkal. A bennük található átverős álakciók miatt rendszeresen több tízmilliós bírságokat kapnak, az Auchan mostani katalógusa meg jegyzőkönyvi bizonyítékként szolgál majd, ha elindul ellenük a hülyeségi per. Az…..