Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoenova

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Denis Pauna egy üde színfolt a YouTube igen terebélyes, lassan már fárasztó méretű, feldolgozó-zenészeket tartalmazó tengerében. Az tehetséges arcnak pár korábbi alkotását már elcsíphettétek nálunk, így talán nem meglepő, hogy az egyik friss műve, melyben a Metallica-örökzöld Enter Sandmanre húzta…..
    Egy hete jelent meg Vági Márton Miért nekem kell fizetnem azt, ha te gyereket akarsz? című véleménycikke az Azonnalin. A jobboldali sajtó azóta is epét hány. Vajon mennyire jogos ez a felháborodás?   "Biztos, hogy a partnerem a megfelelő személy erre a célra? Nem csak azért akarunk…..
Az, hogy a hagyományos belsőégésű motorokkal kezdenie kell valamit az autóiparnak (is), nem kérdés, hiszen a fosszilis energiahordozók elérhetősége véges. Ha nem is vár ránk a Mad Maxben elképzelt világ, az biztos, hogy a megújuló energiák felé kell fordulniuk az autógyártóknak. Vagy lehet, hogy ez…..
zoenova 2021.01.16 10:19:35
@Tsteinar: Norvégiában igen nagy hányada az autózás költségeinek az útdíj, parkolás, komphasználat. Ezeket ingyen használhatták az e-autók. Mikor elvették tőlük a jogot be is esett az értékesítés(visszaadták). Nem beszélve az állami támogatásokról, életszínvonalról, keresetekről.
Az igazi Star Wars fanok és Csillagok háborúja mániásak (vagyis a komplett 2,3, 10 és 11 rajongói csoport) elfogadja azt a tényt, hogy a franchise egy olyan világot teremtett, mely meseszerű és amelyben nem érdemes belekötni a realitások hiányába. Ugyanakkor érdekes végiggondolni, hogy mi az az 5…..
zoenova 2020.11.13 06:56:25
Reagáltak Meghanék szóvivőjük útján arra, hogy Donald Trump amerikai elnök vasárnap közölte: Harry-nek és Meghannek saját maguknak kell fizetni biztonsági költségeiket az Egyesült Államokban, ahová hirtelen tették át székhelyüket múlt héten. Az amerikai elnök twitteren szólt be a sussexi hercegi…..
A '80-as/'90-es években készült horror-, sci-fi és akciófilmek kedvelt húzása volt, hogy egy-egy jól ismert rock- vagy metalbanda a stúdió vagy a rendező felkérésére írt külön egy-egy kislemezdalt: optimális esetben ez nyertes szituáció volt mindkét fél számára, hiszen külön marketingkampány nélkül…..
Industrial, industrial metal, Neue Deutsche Härte, hard rock - legyen akármi a stílusuk, a Rammstein mostanra az egyik legsikeresebb zenekarrá nőtte ki magát '94-es megalakulásuk óta több milliós lemezeladásokkal. Telt házas arénakoncerteket adnak, olyan színpadi és pirotechnikai elemekkel, hogy nem…..
Itt a tavasz, a szabadban karikázni pedig mindig jó. Ennek alkalmából összeszedtem nektek a 10 legsuttyóbb biciklis fajtát. Azt előre mondanám, hogy aki biciklire ül, az mind tartozik az egyik csoportba, legalább egy kicsit. Kiegészítő lehetőségeket természetesen várunk kommentben vagy…..
Ultramaratonok Ultramaraton. Számomra már maga a kategória is értelmezhetőség határát súrolja. Mégis hogy lehet egyhuzamban letolni kb öt-hat maratoni távot!? És mégis, még ezeken a versenyeken belül is vannak olyanok, akik nem érik be pusztán a táv extrémitásával. Olyan körülmények között és…..
Heti egy zuhanyzási lehetőség, havi egy tekercs vécépapír, elviselhetetlen túlzsúfoltság, brutális börtönőrök és egy kaliforniai börtönből szökni próbáló radikális polgárjogi aktivista, George Jackson lelövése. Ezek voltak a legfőbb okok, amelyek az Egyesült Államok…..
zoenova 2014.09.11 19:14:45
@Sanda gyanu: Az Attica címü 1980-as film volt az első, le is adták a magyar tv-ben.
1. 1888 és 1891 között tizenegy prostituáltat öltek meg brutális kegyetlenséggel a londoni Whitechapel negyedben. Legkevesebb öt esetet a Hasfelmetsző Jack néven ismertté vált sorozatgyilkosnak tulajdonítanak. 2. Annak ellenére, hogy – főként a bulvársajtónak köszönhetően –…..
zoenova 2014.09.11 19:11:04
@zuiko: egyetértek, nem sokkal később diliházban halt meg kosminski. Ha dilis volt akkor is képzettnek kellett lennie ilyen munkához - ha csak nem sakter vót :)