Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joey Jones

40 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira szépen alakult minden. Véget ért a közel 2 éves holland kalandom. Bebizonyítottam, hogy van tököm, hogy nem csak az itthoni burokban állom meg a helyem, hanem külhonban is. Egy olyan országban, ahol a fogyasztói társadalomra épült szolgáltatások működnek és nem akarják kijátszani azokat. Az…..
„- Péter?! Milyen lett? Elolvastad?? - Igen… szerintem egy kicsit lehúzós, nem igazán lelkesítő… - Bocs, de nem akarok mézes mázos álomképet festeni…” Valami hasonló beszélgetés volt, amikor az első cikk nyers anyagát megmutattam lakótársamnak. Vártam azért közel egy évet arra, hogy elkezdjem ezt a…..
Esős napra virradtunk már megint. A dugót nehéz elkerülni, ma ezt is sikerült. A logisztikai raktár soraiban a különféle akcentussal kiejtett holland szavak közt kiszűrődik Balázs hangja is, ahogy össze-vissza ökörködnek a rádióban. Az okostelefont pár magyar így használja. Szépen telnek a raklapok…..
A nyári szezon közepén vagyunk, nem győzik készíteni a megrendeléseket az éttermi szakácsok a különféle nyaralóhelyeken. Akad olyan ügyes maestro, akinek elég egy büféskocsi is, hogy bemutassa tudományát. Egy ilyen vállalkozás beindítása és reklámozása, nem utolsó sorban működtetése sok áldozat és…..
Komoly kapcsolat, őszinte, megbízható, hűséges, harmónia, szeretet, kölcsönös tisztelet... ezekkel a szavakkal találkozhatunk legtöbbet az elszánt párkereső férfiak adatlapján. Persze a csajokat megtalálják a hülyék és a perverzek és ezektől kikészülve törlik magukat örökre, vagy egy hosszabb időre…..
Korunk egyik nagy biznisze még mindig a társkereső oldalak üzemeltetése. Jó múltkorában is belefutottam egy hirdetésként felbukkanó oldalba, aminek az elnevezésén először a legmocskosabb módon felröhögtem: szénakazal? Először nem tudtam, mi ez? Vidéki, mezőgazdasági munkából élők párkeresője, vagy…..
NEM TÚLZOK A jutalom szex 2018.04.27 23:00:18
Érdekes fogalom. Csak jóra tudunk gondolni, ha kimondjuk, vagy meghalljuk. A kiérdemlése megint más kérdéskör és az a büdös nagy helyzet, hogy ezt is a csajok osztják a pasik meg kapják. A legszebb, hogy megtalálható elég sok háztartásban. Foglalkozott ezzel már több oldal, pszichiáter és nem…..
Mint minden műszaki cikk értéke a kiadás évétől számítva elindul a nulla felé, bár egy bizonyos ponton jó egy ilyet akár 10-14 évesen megvásárolni. Ilyen például egy használt autó. Egy BMW. Egy 5-ös Bömös. Nem cifrázom túl már az elején a típusszámot, mert a laikusok úgyis a lenti kép alapján fogják…..
A kapcsolódó sztereotípia: „Lapátoljál Sanyikám, mert úgy hallottam az a csaj S Mercitől alább nem aggya!” -  szól a népi bölcsesség egy műszakvezető szájából.  Aranyásókról:Sajnálatos tény, hogy annyi lóvés faszi nincs, amennyire igény lenne. Ezért aztán az adott település környékén, mintegy…..
Újabb téma, amelyről nem kellene írnom, mert elvileg kihaltatok. Nincs már féltékeny pasi. Ez a blog az aranyásóknak szól leginkább és pár hölgy olvasómat megkérdezve a tehetős, érett (!) gondolkodású férfiaknál nincs ez a hiszti. A kisgyerekeknél (14-24 éves korig), a csóróknál és a bérből,…..
Azon kívül, hogy trollok kezében van az internet és unják már a megmondó embereket a kommentelők, még úgy gondolom belefér egy ilyen cikk, amely rávilágít a két női típus megkülönböztetésének a miértjeire. Függetlenül attól, hogy a média milyen torz képet fest róluk.Az "egyáltalán nem irigység" és a…..
NEM TÚLZOK 15 év offline 2017.08.16 22:03:37
Mielőtt belekezdtem volna – gondolva a kritikus tömegre – meglestem pár elemzést, fórumot, hogy ne ömlengés legyen, hanem rendes filmajánló. Kritika? Nem… az nem az én asztalom. Készült ámerikai remake, amihez nem fűzök kommentet. Ez a poszt a dél-koreai 2003-as thriller, dráma részletezéséről fog…..
Ahogy ígértem foglalkozunk még ezzel a témával. A kommentelők panaszkodtak előző cikknél, hogy sok nyitott kérdést hagytam és „nesze semmi fogd meg jól” poszt volt. A lényegen viszont nem változtat, miszerint a happy enging-től elzárkózó, normál kezelést kínáló masszőrök számtalan szexuális jellegű…..
Pár hete/hónapja megnéztem egy új nagysikerű vígjátékot a moziban. (Nem filmajánló lesz, ne aggódjá’!) Az egyik főszereplő srác hivatásos masszőrként kezdi filmbeli munkáját. Szerepe szerint, szépen elmegy idősebb férfi kuncsaftjaihoz vállán a hordozható masszázságyával, majd masszázs közben…..
NEM TÚLZOK Guten Tag faszikáim! 2016.08.16 16:29:07
Meglehetősen hosszú időre eltűntem, gondolkoztam milyen érdekfeszítő írással térjek vissza, amiben pl. arról regélek, hogy milyen tippet kapjanak az aranyásók, vagy más tabu téma boncolgatásával kábíthatom a népet. Inkább egy filmajánlót prezentálnék, ami a kifinomult ízléssel megáldott sznob -…..
Részletes beharangozót nem olvastam az elmúlt napokban az idei versenyről, mármint magyart nem. Pedig kellemes vizuális élménynek ígérkezik a 2016. május 5-én ide érkező kb. 120 autóból álló futam résztvevőinek a Hungaroringen történő gyorsulása, vagy a Bazilika környéki felvonulása.Jobbnak láttam,…..
Az első részt sikerült annyira elhúznom, hogy nem fért bele nevesítve egy főszereplő sem. Annyira nem reklámoznám őket, még nem jattolnak nekem, érted. Sőt még azt sem mondtam el, hogy milyen apropóból jött az ihlet, hogy írjak erről a témáról. A közösségi oldalon intelligens fejű úriember tekint…..
Aki úgy gondolja, hogy lehordom majd ezeket az embereket az nagyon téved. Úgy fogok velük bánni, mint a hímes tojással, hiszen felnéznek rájuk, önbizalmat (ezt a szót hányszor fogom még leírni, bele se merek gondolni) kapnak, akik eddig elveszettnek érezték magukat, vagy kisiklott életük.Milyen…..
Most mondjam azt, hogy a főszereplő srácban magamra ismertem? Nem mondom. :) A magyar mozik nem hiszem, hogy bemutatták. A délután kellemes eltöltéséhez kapcsolódó filmeknek ez az ideális sorsa.Szóval ismét alacsony költségvetésű filmet ajánlok szíves megtekintésre. Könnyű lesz és mégsem unalmas ez…..
Nincs itt semmiféle titok. Egyszerűen, ahol kereslet van, ott előbb utóbb megjelenik a kínálat is. Fantasztikus társadalmunk kitermelte a szingli hordákat, akik szabadidejükben partnerkeresés címen tömik a különféle társkereső portálok üzemeltetőinek zsebeit. Igyekszem ezt a…..
Beszéljünk egy kicsit a továbbtanulásról. Legfőképp a brit egyetemekről, ahova igen nehéz bejutni és bent maradni is. A költségtérítésük pedig egy kisebb vagyon. Nincs mese a jó hírű diplomáért perkálni kell rendesen. Mindenki nem tudja kiköhögni az éves tandíjat, itt…..
Sokat töprengtem azon, hogy érdemes-e ajánlót írnom ehhez a filmhez. Nekem kimaradt idáig, tologattam azt a napot is, amikor megnéztem végre. Nem gondoltam, hogy a délutáni szappanopera gyártók ekkorát fognak alakítani. A szavam is bennakadt és megborzongtam egyes jeleneteknél.…..
Ohh, az oroszok! Mi jön át az oroszokról ma egy átlagos fiatalnak? Vodka és kaviár szeretete? Végtelen sztyeppék? Fedélzeti kamerával rögzített karambol-egyvelegek? Hirdetésként felbukkanó társkereső oldalak, ahol a tajga szépségeivel chatelhetünk? Mindenkinek más.Tisztában…..
Arra gondoltam, készítek egy globális körképet a pénzes pasira hajtó csajokról és az őket övező sztereotípiákról, valamint egyes országokból tényleges tanácsokat is kaphatnak…..
Nagy dilemma. Amikor megemlítettem a törzsolvasóim körében, hogy készülne egy ilyen poszt. Az egyik tábor szerint erről nem kellene beszélni, mert a világ összes pénzét el tudná költeni egy csaj, akin nincs „zabla”. A másik tábor mondhatni, üdvrivalgással fogadta, hogy végre…..