Regisztráció Blogot indítok
Adatok
metalboy

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éppen a múzeum honlapját újítgattam meg kissé, mikor találtam egy képet, ami még nyáron készült. Épp gőzerővel ment a borozó, hirdetni kellett valahogyan. Ezt mifelénk az út szélére kitett, feliratos hordókkal szokás megtenni. Ezeken pedig díszítésként borosüvegek,…..
Mindennapi hülyeségek Gugli 2009.01.25 20:27:21
Az internet csaknem végtelen információforrás. Szinte mindent meg lehet találni rajta. Azonban mivel ilyen hatalmas, bizony gondot okoz, hogy hogyan is találjuk meg a keresett információt - tipikus "tű a szénakazalban" effektus. No de ezt el kell viselnünk azért cserébe, hogy…..
Hétfő este megérkeztem a koliba. Szép nagy táblák, plakátok voltak mindenütt, én meg csak néztem. A táblák ugyanis ezt hirdették:(igen, a polárszűrő megint nem volt kéznél, a képet pedig egy Magyarországon maradt szovjet katona készítette, akihez semmi közöm)Szóval ezt…..
Az Internet forradalmat hozott az üzleti életben is: először csak az addig a lapokban naponta-hetente-kéthetente megjelenő, kézzel rondán írt, ezért rosszul szedett, kiolvashatatlanul kicsi apróhirdetéseket felváltották a weben azonnal megjelenő, mindig olvasható, fényképes…..
Egy éve, 2008. január 17-én, 22:23 perckor felkerült ide az első bejegyzés egy naptárról. Azóta működik, él, dolgozik ez a blog. Itt az ideje hát, hogy visszanézzünk, mit sikerült eddig alkotnunk. Született 142 bejegyzés, ebből 29-et Peti, a maradékot én írtam. A…..
A magyar közlekedési szubkultúra érdekes színfoltai a parkolóházak. A Magyar Közút Kht. által fenntartott közutak már nem sok meglepetést tudnak okozni az autósoknak, motorosoknak, gyalogosoknak; azok olyan egyformán hülyék. Ugyanazok a baromságok fordulnak elő. Na de a…..
Előrebocsátom: amatőr leszek abban a témában, amiről írok. Soha nem raboltam bankot, nem tudom, hogyan kell jól végrehajtani. De van egy olyan érzésem, hogy nem így.Elment, kirabolta, kész, túl van rajta, jöhet a kávé, a cigaretta. De utána miért megy vissza ugyanoda? Nem…..
Vigyázat, közhely következik: koliban lakni nagy élmény. Érdekes dolgokat láthat az ember és ez kollégiumtól független.Van viszont, amiben minden koli megegyezik: az alkohol központi szerepe. Nincs mit szépíteni a dolgon, a vidéki szakmunkásképzők lepukkant éjjeli melegedőitől a…..
A Talento autósiskola rettenetes plakátja az egyetemen több helyen is megjelent. Az I. előadó előtt, a Galériában is megtalálható. Egymás mellé-alá kiragasztva néha 4 db is, általában másnapra maguktól leperegnek... De nem baj, kiteszik őket. Már ha sikerül kitenni:…..
Ma úgy döntöttem, megnézem az április 20-ai szerencsi városi ünnepségek programját. Ilyenkor (nem mellékesen: Adolf Hitler születésnapján) van Szerencs város napja, tanítási szünet, mindenféle ünnepségek, jaj, de jó. Mivel sok-sok év óta ez az első alkalom, hogy nem szereplek…..
metalboy 2008.04.06 11:18:59
Ez, amiről most fogok írni, sajnos nem velem történt meg. A szüleim jártak mostanában Ukrajnában, és apa mesélte ezt nekem.Én is voltam már ebben az országban, többször is, már akkor megdöbbentettek az ottani közlekedési szokások, de ezt nem tapasztaltam. Úgy tűnik az…..
Mindennapi hülyeségek Vízisport 2008.03.12 17:43:00
Tavaly megújult a miskolci Hősök tere. Kerültek rá szökőkutak, padok, fák a testvérvárosokból - no és mélygarázs-lejárat, illetve kompresszor- vagy transzformátorház (fogalmam sincs, mi az, de ronda). No meg díszmedencék. A tér Földes Ferenc Gimnázium felőli végére került…..
metalboy 2008.03.12 21:10:55
Néha meg szoktam nézni, az élő parlamenti közvetítéseket. Érdekel, hogy mi az, amit ők élőben ott mondanak, és hogy attól mennyire különbözik az, amit később a média leközöl. Ma hazaérve az egyetemről is belekukkatonttam egy kicsit, hátha megtudok alami fontos dolgot. Nem…..
metalboy 2008.03.03 19:40:55
Mindennapi hülyeségek Telejósda 2008.03.03 15:59:00
Ez egy elég termékeny nap hülyeség szempontjából. Miközben az előző posztot írtam, átkapcsoltam a tv-t az általam nagyon kedvelt televízión keresztüli kártyás jóslásra. (Nem tudom, hogy ennek mi a szakszerű megnevezése, de remélem tudjátok miről van szó) Az első…..
Néha megéri nézni a Híradót, mert igen meredek dolgokat hallhat az ember. A mai adásban rendkívül előkelő helyen szerepelt az a hír, miszerint felgyújtották egy ci... bocsánat, kisebbségi önkormányzati képviselő házát Tiszaroffon. Ezzel kapcsolatban az alábbit nyilatkozta…..
Mostanában zajlik az elnökválasztás Oroszországban. Azért nem merem azt írni, hogy ma, mert egy olyan országban, ahol 11 időzóna van, kicsit problémás 24 óra alatt letudni egy ilyen eseményt. Aki kicsit is ismerős ott, a végeredményt már tudja, nem az az érdekes. Az viszont…..
Már nagyon régen, egész kicsi korom óta rajongok a sportokért. Szinte minden sportot megnézek a sakktól a pankrációig. Ez a rajongásom miatt szinte minden este megtartom azt a programom, hogy megnézem a különböző csatornák sporthíreit. Azok lehet, hogy véletlenül, de úgy vannak…..
Először volt ugye az alaphelyzet, hogy falusi vagyok, mert falun lakom, van nagy kertünk, járok a szőlőbe hétvégente, hamarabb fogtam a kezembe kapát, mint számítógép egerét. Ennélfogva a városi embereket utálom, mert lusta, bunkó, tahó népség. Aztán beköltöztem a városban…..
Bizony, van félnivalója a MÁV-nak. A konkurrencia nyugatról jön. Redmond nem kíméli a MÁV magyarországi monopolhelyzetét, ki akarja kanyarítani a maga részét a hülyeségre váró állampolgárok hatalams piacából. Történt, hogy egy régi IHM (nem, nem az együttes, volt egy ilyen…..
Végre visszatértem kéthetes, hivatali ügyintézéssel, felvételi lappal, debreceni, nyíregyházi és egyéb utakkal tarkított, estetízigműhelybenkoszolódós, éppcsake-mailtelolvasós, félévkezdős, aláírástmárelbukós száműzetésemből. Megállapíthattam, hogy a magyar…..
Mint mondtam, Dunaújvárosban volt 1-2 érdekes dolog. Ami még említésre méltó, azt a főiskolán találtam.( Mi olyan eminens hallgatók vagyunk, hogy akárhova utazunk, elmegyünk a helyi felső oktatásiintézménybe is. :P) De itt most nem a főiskola a lényeg, inkább az, hogy milyen…..
Újra itt vagyok. Kb egy hete nem írtam. Ennek egyik oka, hogy nincs internetem még Miskolcon, és még a következő hét elején sem lesz. A másik ok, hogy olyan hét áll mögöttem, hogy ha akartam volna sem tudtam volna foglalkozni a bloggal. Egy kicsit durvára sikerültek a félév első…..
Mint azt már egy régebbi bejegyzés címében írtam, van egy szólás, amelynek a vége a postásokat, a vasutasokat és a rendőröket említi meg, az elején meg van egy melléknév (na jó, három, de azok egy melléknév fokozott változatai). Ma ismét sikerült igazolnom, hogy ez…..
metalboy 2008.02.05 10:11:51