Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mária Heiner

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai bejegyzésben a kisovisoktól a nagyobbakig találhattok olyan meséket, amiket T az elmúlt időszakban kedvencelt. Mivel nyáron lesz öt éves, legyen ugyanennyi könyvről szó. (És egy a ráadás.)..
Mária Heiner 2018.04.12 14:49:46
@palinta77: köszönöm szépen a gyors választ.
Gejzírek, vulkánok, metsző szél. És olyan vízesések, amelyek mellett a Szalajka-völgy egy nagyon bájosra sikerült óvodai verzió (még mielőtt: számtalanszor voltunk és megyünk még a Szalajkához). Ez Izland. Kihagyhatatlan táj azok számára, akik odavannak a vad természetért,…..
Mária Heiner 2014.09.10 19:19:58
Egyszerűen gyönyörű ez az ország, nekem nagyon frissek az élmények múlt héten jöttünk haza. Mi az Airberlin társasággal utaztunk, Berlini átszállással emberi útidővel közlekednek. 12 napot voltunk 3000 km-t utaztunk a szigeten, 4-en mentünk terepjárót béreltünk, volt két defektünk, aki kocsival megy erre azért készüljön fel. 11 szállásunk volt az egyszerű faháztól a hostelen át a családi házig, de ha egy átlagot számolok nem kerültek sokba. Olcsóbban is ki lehetett volna hozni, ha nem júniusban állunk neki megszervezni :). Mi azért kipróbáltunk néhány éttermet is, minden nagyon finom volt és nagy adagokat kaptunk sok zöldséggel. Persze mi is vittünk hazai ízeket szalámit, zacskós levest, májkrémet. A kenyeret és vajat vettünk kint, itt kell megjegyeznem, hogy mindkettőből istenit sikerült találni. Nekünk a Kék Lagúnán kívül más programunk is volt. Csónakáztunk a Jökulsarlon gleccsertavon, voltunk motoros-szánozni a Vatnajökull gleccseren, Húsavikból pedig elmenetünk bálnalesre. Ketten összesen kb 6000 fotót készítettünk, a férfiak azt mondták erre hogy lám-lám kilóméterenként kettő kép, akkor ezért haladtunk ilyen lassan :) Ami persze nem igaz. Számítógép mellet ülve, legjobb barátunkat a google-t használva sikerült egy nagyon jó menetrendet összehoznunk. Elég fárasztóra sikeredett a sok utazással és a szinte mindennapos túrákkal, de nem volt olyan látnivaló, amit így utólag kihagytam volna.