Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pintz Zsofia

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy új jó ötleted, de nincs pénzed, hogy megvalósítsd? Erre a gyakori problémára kínál megoldást a kickstarter.com. Ám itt és most nem őket reklámozzuk, bár tény, hogy kiváló lehetőség lehet az induló tőke megszerzésére. Az oldalra nem érdemes új dolgokat kirakni,…..
Pintz Zsofia 2014.09.25 09:35:44
@flugi_: Dehogynem, nagyon gyakori válasz a másik féltől beadni egy megsemmisítési kérelmet. Akkor meg már azt is fogják vizsgálni, hogy egyáltalán megkaphatta-e a szabadalmat. Ha kiderül, hogy nem, akkor megsemmisítik. Ám ez egy elég hosszú procedúra...
Pintz Zsofia 2014.09.23 11:27:19
@flugi_: Egyrészt nem írtuk, hogy hátrányuk lenne, csak annyit, hogy veszélyes LEHET belefogni nagyobb üzletekbe kutatás nélkül. Természetesen nem kívánjuk nekik, hogy bármi bajuk származzon ebből.
Ne keverjük össze az igénypontok megfogalmazását és a bejelentés megírását magával a bitorlással. Bitorlási pernél nincs lehetőség már különbségekre utalgatni, csak az számít, ami az igénypontban van. A brit példát hozva, aminek kb. annyi az igénypontja, hogy lyukakkal rendelkező kés, esélyük sem lenne védekezni.
Levédeni soha nem felesleges.
Kínában egyébként az utóbbi időben iszonyúan megemelkedett a szabadalmi bejelentések száma, egyre komolyabban veszik az ilyen ügyeket, úgyhogy Kínát sem érdemes leírni.