Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bokorbaki

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is játék, inkább játékos teszt a The eyeballing game, amivel lemérhetjük, mennyire jó a szemmértékünk. Szögfelezőket, háromszögek középpontjait, szakaszfelezőket kell a helyükre tennünk, a végén kapunk egy átlagot a teljesítményünkről. Az indexben a…..
Bimbórabló fedőnevű munkakerülőnktől kaptuk a Hit the Jackpot 2 linkjét, ami jó példa arra, hogyan lehet szórakoztató egy játék, ami egyáltalán nem látványos. Egy íjászversenyen kell helytállnunk más nemzetek és játékosok íjászaival szemben, szélerőt és távolságot…..
Tibi küldte be a Dogfight – The Great War linkjét és nagyon jól tette: remek kis repülős disztroj szép grafikával, jó zenével és egyre nehezebb küldetésekkel. Egyedül a játék irányítását kell szokni kicsit (olyan, mint egy korábban posztolt műrepülős játék kezelése).…..
bokorbaki 2008.08.15 19:04:15
Búcsúztassuk az eb-t a Beat The Wall című shockwave-es játékkal, amiben a szabadrúgás művészetét gyakorolhatjuk. Több finomhangolási lehetőség, egyre vastagabb sorfal, 3D-s grafika - nem a legmaradandóbb élmény, de egy próbát megér...
Újabb Nitrome-játék következik, amit vagy imádni vagy gyűlölni fogtok. A Knuckleheads főszereplője egy zöld és egy lila fej, akik egy lánccal vannak összekötve és ennek köszönhetően irányításuk is sajátos. A fejek a velük egyező színű ellenfeleket tudják lecsapni, ezen…..
bokorbaki 2008.06.02 15:01:33
Jó reggelt, jó disztrojt! Mi mással indíthatnánk a hetet, mint egy kiadós lövöldözéssel: a Time Bomb című shooterrel, amit többen is beküldtetek. Egy vonaton kell terroristákat elintéznünk, miközben vigyázunk a civilekre, próbálunk magunk is életben maradni, és eközben még…..
bokorbaki 2008.06.02 14:57:55
A Cheese Dreams egy újabb csoda a Nitrome fejlesztőitől, műfaját tekintve platformjáték, de két apróság nagyon feldobja. Az egyik a környezet: a keretsztori szerint gonosz űregerek elrabolják a holdat (ami tudvalevően sajtból van), aminek az égitest nem örül, és megpróbál…..
„A Miniclipen mászkáltam valamelyik nap, ott találtam ezt a szépséget” – írja Storm fedőnevű munkakerülőnk az Age of Speed című autóversenyről. „Végül is, ha úgy vesszük, nem egy nagy durranás, viszont nagyon szép, a hangok is jók, és akár még…..
Na jó, a ma postolt Defender of the Crown tényleg bugos egy kicsit, kárpótlásul jöjjön Bandi találata, a Rifleman, amiben egy második világháborús mesterlövésszel kell küldetéseket teljesíteni a first person shooterekben megszokott nézetből. A játék kicsit unalmas, de nagyon…..
bokorbaki 2008.03.12 18:09:32
Európa-bajnok lett a magyar női asztalitenisz-válogatott, előttük tisztelgünk ezzel a programmal (lehetett volna másik is, de a sok pingpongos flashjáték közül ez tűnt a legéletképesebbnek). A játék ugyan nem tudja kottára a szabályokat, de a fizikája egész jó, több nehézségi…..
Ma B0B0 nevű olvasónk kapja meg a szót: „Tudom, hogy a foci nem tipikus munkakerülő játék, mert általában hosszadalmas, de én megtaláltam azt, amelyik erre a célra is megfelel, mert van benne gyors meccs. És, hogy miért nagy szó ez? Mert ez leveri a Fifa2000-t is! Igaz, hogy…..
„Nem bírom ki hogy ne küldjem be ezt a játékot, egyszerűen zseniális ötlet; egyszerű motorosszán-verseny annyival megspékelve, hogy a gyorsabb versenytársainkat halomra lőhetjük egy a szánra szerelt ágyúval. A 9 pályát kb. 2 óra alatt végigvittem, amiből az első 8 pálya…..