Regisztráció Blogot indítok
Adatok
curiosity92

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel felébredtem BeszélgetÉsz 2015.11.21 00:17:59
      Reggel felébredtem, és éreztem, hogy ma valami történni fog. Valóban, hatalmas meglepetés ért: megtudtam, hogy bármiről lehetséges beszélgetni.Pedig én azt hittem, hogy bizonyos témákról képtelenség. Azt hittem, a politika és a vallás azért van, hogy megosszon…..
Reggel felébredtem ÁlomBaromboló 2015.11.18 23:57:02
     Ma reggel felébredtem, és elbizonytalanodtam, hogy hol is vagyok. Előző éjszaka a szomszédom bősz üvöltözése ringatott álomba. Csak úgy fröcsögött a sok szitok a férfi szájából. Hogy miért kell azt a kutya fűtést így felkapcsolni, ötven fok van, nézd meg, te…..
Útinapló Bicikliberalizmus 2014.12.01 08:46:20
    Japánban akad némi okunk a félelemre: földrengések, vulkánkitörések, cunamik, taifunok, nem is beszélve a különféle vérszomjas rovarokról, pókokról, és a darabolós gyilkosokról. Na meg a kiotói biciklisekről.     Eleinte magamban kerestem a hibát, hiszen elég nehéz…..
Útinapló Kiotóról 2014.11.27 14:18:14
    Talán ezzel a bejegyzéssel illett volna indítanom, de a vécékről valahogy fontosabbnak tűnt beszámolni. Most tehát pótolom a hiányt, és röviden mesélek Kiotóról.    Akit érdekel egy afféle Japán-all-in-one-experience, az bátran jöjjön Kiotóba, itt aztán mindent…..
     A japán vécé egy csoda. Több gombot találni rajta, mint egy repülőgép pilótafülkében. Természetesen egytől-egyig nélkülözhetetlen a sok mütyür meg jelölés. Mert az ember lánya nyilván használni fogja a nyilvános vécé bide funkcióját, rögtön miután ráült a…..
Útinapló A' la carte 2014.10.13 14:45:11
     A kedves olvasóközönségem (Anya?) nagyjából tisztában van a konyhai jártasságommal, és sejtheti, hogy nem gasztroblogot indítok itten, de néhány szót mindenképp szentelek időnként a japán kajákkal kapcsolatos tapasztalataimnak.      Igazság szerint - bár ezt japán…..
    Egész jó dolog, ha a 13 órás repülőutat ébren tölti az ember. Mire a szállásomra értem, már jócskán elmúlt dél, és csak további 9-10 órát kellett kihúznom, míg végre alhattam. Az átállással így nem volt gond, kidőltem este, és másnap reggel a gyomrommal is…..