Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jan Kantor

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kell az ellenség, mint egy falat kenyér. Mit ér a hatalom (bármely hatalom) akkor, ha az a nép által kontrollált, átlátható, ne adj' isten a szavazópolgár még bele is talál ugatni a családi vállalkozásba? Na ugye? El kell foglalni a bárgyú adófizetőt, hogy ne foglalkozzon annyit…..
Jan Kantor 2015.10.09 14:58:23
@Gyöngyver: Nem is fog soha. Kronikus, ne torodj vele. Egy balliberalis az egyenek jogaiert, szabadsagaert kuzd ugy, hogy kozben masik egyenek ne legyenek elnyomva, kihasznalva. A jobbliberalisokkal ellentetben. Kicsit kulonbozik az ertelmezes USA es Europa kozott. Meg annyit, hogy a ballibsizok birkaval az elen valoszinuleg nem tudjak, hogy az egesz tarsadalmi rendszer Skandinaviaban a balliberista ertekrendre epul. Annak ellenere, hogy kiralysag az allamforma es meg akkor is ha eppen a jobboldal kormanyoz.
Eddig azt gondoltam, a menekült-válság csak bajt okoz mindenkinek. A menekülteknek csakúgy, mint az Unió országainak. De rá kellett jönnöm: egy, egyetlen egy haszna mégis van ennek a szörnyűségnek. Most derült ki, mennyi érző lelkű, humánus, honfitársaiért aggódó, az…..
Jan Kantor 2015.09.04 02:35:54
@Zsuzsa Szegedi: Ajjajjj...te szegeny...bocs. on szegeny. vagy ilyesmi.
A g-vel kezdődő szó kilőve. Mindenki döntse el, mivel helyettesíti magában. Szóval, ha én miis lennék, akkor megrémülnék a népszerűségem zuhanásától. Tudnám, hogy előbb-utóbb baj lesz abból, hogy a közvetlen beosztottaim, a hozzám hű emberek, rokonaim, szomszédaim…..
Jan Kantor 2015.09.04 01:41:24
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Te birka mar megint brekegsz? csak azt mondd mar meg, hogy ki a fasz bizott meg es mivel! Agyalagyult seggnyalo.
Drága barátaim, keményen kis emberek! Az van, hogy két ikercsillag eggyé olvadt, két párhuzamos univerzum összatalálkozott a végtelen sötétségben, két szakrális lépcső egy főnixtestű szittyaturul görbe uborkává nemesült! Felesleges energiapazarlás külön értelmezni a…..
Kedves Lázár János! Bocsásd meg, hogy levelemmel zavarlak. Mivel tudom, mennyire fontos Neked a magyaremberek boldogulása, azon belül is kicsiny városod, Hódmezővásárhely polgárainak jóléte, veszem a bátorságot és beszámolok a Rátfai család jelenlegi helyzetéről. Biztosan…..
- Anya mindig sír. - Dolgozzon! - Dolgozik. Közmunkán van, de éhezünk. A kistestvérem után nem kapjuk a pótlékot. - Mert nem jár óvodába. - Nincs pénz. Nincs cipője. Mi lesz velünk? - Apád dolgozzon. - Börtönben van. - Bűnöző! - Fát szedett az erdőben, hogy ne…..
A Fidesz ma ünneplőbe öltözik. Fényesre suvickolnak, megfésülnek, letörölnek, leporolnak, igyekeznek gerinc nélkül kihúzni magukat. Hogy legyen tartása az öltönynek. Annak legalább. Jön Putyin, hogy megmutassa, bebizonyítsa, belénk törölje és fényesre nyalassa. Minden óhaja…..
Jan Kantor 2015.02.17 11:27:05
@maxval bircaman szerkesztő: Latom birka hegesztobol szerkesztove leptetted elo magad. Nem is volna ezzel baj tulajdonkeppen, a kerdes csak ezeket a baromsagokat honnan veszed? Almatlan ejszakakon szarnyalnak gondolataid vagy valami remalom termekei? Esetleg abrandozol a wc lecen hogyan tudnal mindent az ellenkezojere forditani? Vagy egyszeruen olcson hozzajutottal egy zsak marihuanahoz? Na ha kijozanodtal es keszen vagy a nagy humanista talpacskainak nyalogatasaval legyszives nezzel korul kicsit a vilagban. Ha erre keptelen lennel akkor mehetsz vissza begetni. Have a nice day! :) beeeeeee........
Vannak még csodák - mondta szegény nagyapám, amikor óvatlanul rálépett a fűben lapuló libaszarra és egy hosszasabb kűr végén nem esett hanyatt. Örülni sok mindennek lehet.  Másféle csoda is előfordul ebben a száguldva fejlődő, élmezőny-esélyes, minden irányból nagyon…..
Jaj, istenem, hallottad, mit mondott A Lajos? Most mi lesz? Péntek óta pacallá elemezte a hozzáértők hada Simicska Lajos összes nyilatkozatát. Még azt is, amit az óvatlanul becsöngető gázóra-leolvasónak adott a nagy ember. Szerencsére mindenki talál az elemzések között neki…..
Jan Kantor 2015.02.10 19:31:56
@főpilóta: Persze. Felnyulsz oda lampa melle (ha meg nem nyilt ki) ra nyomod az orcadra es fel perc mulva hatni fog. ;)
Dörög és villámlik. Ez májusban nem csoda, de decemberben érdekes jelenség. Az időjárás pont annyira nem normális, amennyire az az ország sem az, ahol születtem, ahol élek és amit szeretek. Mert szeretem ezt az országot. De itt élni már nem szeretek. Ami történik, azt nem…..
Jan Kantor 2014.12.21 12:05:11
@maxval bircaman szerkesztő: Mi koze a nyugatnak mindehhez? Ugy tunik el se olvasod a mondokat csak szajkozod a szokasos agyremeket.Pedig igazan elolvashatnad, pontrol pontra le van irva, hogy mi a baj.
Orbán Viktor megbántódott. Egy amerikai szenátor, egy ottani Kövér László, egy helyi Deutsch Tamás túlzó jelzőt használt a miniszterek elnökére. Van ilyen. Az amerikai szenátor szavai eljutnak Orbán Viktorhoz. A magyar emberek szavai nem jutnak el. A nagyobbik baj ez. Mindenkinek…..
Jan Kantor 2014.12.17 14:30:30
@maxval a hozzászóló birca: Na mar megint uldozesi maniad van. Tul sokat nezed a szaniszlot. Meg a drablak vagy hogy hivjak az elmebajost.
Jan Kantor 2014.12.17 15:25:29
@maxval bircaman szerkesztő: Maris nottel a szmemben. 1-2 megnezhetsz, mert abszurd. Csak nehogy megtetszen!
Valami történt. Valami történik. A tömegnek súlya van, ereje van és hangja van. A tömegnek hatalma van. Dobogó szive, feszülő izma van. Emberek, akik az utcán egymásra sem néznek, egy célért mozdulnak, egymás mellé állva tömeget alkotnak. Szülők gyerekkel, idősebb…..
Jan Kantor 2014.11.18 20:29:19
@Edgar Swan: Hat persze! Lehet, hogy nem kellene a hadititkot elarulnom de mar szervezzuk a legiot! Hogy NO-nak soha nem volt gyarmata...? Na hat eppen itt az ideje. Ugyanis olyan hirek keringenek, hogy miutan az olaj elfogy, utana a viz is elapad. Bar az itteni ballibek klimaegyenlegre hivatkozva az ellenkezojet allitjak, de ki hisz ennek a kocsog csurhenek akinek savanyu a szolo? Egy boki ugyan van, de szerintem Orbi besegit: N.A.T.O ;) Akkor aztan szabad a vasar! PS! A bonus az a sok szep stadion lesz, mert ilyenekre itt nem fussa! :D
Jan Kantor 2014.11.19 08:24:01
@maxval birca hozzászóló: :D A Norveg KIRALYSAG ;) tobb mint 100 orszagot segelyezik. Ergo: vilaguralomra torekszik!!!! :D :D :D Alternativa: uldozesi maniad van! :)
Jan Kantor 2014.11.19 12:52:43
Tudom, kicsit sem vicces. Én is kínomban röhögök, de azt is kell néha. Most hallottam a rádióban (majdnem fának hajtottam a heveny idegrohamtól), hogy Norvégia megtámadott minket! Hazaérve el is olvastam, a lényeg nem változott. Norvégia kikéri magának, hogy a magyar kormány…..
Jan Kantor 2014.09.08 23:45:35
@maxval a bircaman: Te, birka, el sem tudod kepzelni, hogy ezt a penzt onzetlenul adjak/adjuk? Nem neheztellek erte, mert a norveg mentalitast a magyar mentalitassal megerteni valoban nem egyszeru... ;)
Jan Kantor 2014.09.08 23:57:50
@Mystes: Huhhhhh..... ez nagyon meredek! Helgesent nem tehettek ki a kabinettbol, mert nem volt benne. Ugyanis 2009-ben a munkaspart volt uralmon es Helgesen az jobboldali politikus. Tovabba, hogy a Hamas-nak milyen penzek mennek (sajnos) azt nem Helgesen hatarozta meg. Valamint Ivar Fjeld egy ortodox bohoc akirol meg nem is hallottam idaig, olvasvan a hulyesegeit meg kell mondjam, hogy felre vagy vezetve. Azutan azt a keptelenseget allitani ahogy valaki beszurta, hogy Helgesen antiszemita... nos akkor ezzel az erovel en meg kommunista vagyok! :D Uvd, elso kezbol Norvegiabol, immar 35 eve.